Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Słodki mokry pysio :calus:i wyjściowa fryzurka :cool1: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Yorkie']Jak się dokładnie wyciera :loveu: I tak zaraz bylo suszenie:razz: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 On ma takie ciemne odrosty na grzbiecie, czy to tylko tak wychodzi na zdjęciach? Quote
Madzia_19 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki']Tak to ja. Blondynka i blondyn:evil_lol: i Miki w kapieli Boskie :loveu: Mikuś wyszedł niesamowicie :loveu: A co do Waszego zdjęcia razem to zgadzam się z przedmówczyniami, że pasujecie do siebie idealnie :p I jak tu nie wierzyć, że pies upodabnia się do właściciela :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 hehe jak bym widziała mojoego Mickey:D Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki']I tak zaraz bylo suszenie:razz: kombinuje jak zejść :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 http://img135.imageshack.us/img135/3412/p3160011ej0.jpg Jaka zmokła kurka:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ale się uśmiałam z umęczonego kąpielą Mikusia z irokezem na łebku :lol: :lol: :lol: a co do pokąpielowego szaleństwa, to Ten ma identycznie... tylko większych szkód może narobić, bo ma ciut większa masę i powierzchnię niszczącą ;) Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Yorkie']On ma takie ciemne odrosty na grzbiecie, czy to tylko tak wychodzi na zdjęciach? Odrosty. Jestem bardzo ciekawa czy taki kolorek zostanie do konca:roll: [quote name='Madzia_19']Boskie :loveu: Mikuś wyszedł niesamowicie :loveu: A co do Waszego zdjęcia razem to zgadzam się z przedmówczyniami, że pasujecie do siebie idealnie :p I jak tu nie wierzyć, że pies upodabnia się do właściciela :eviltong: Hej Madziu! Z wygladu to moze jestesmy podobni:evil_lol: Mama mowi, ze wyprodukowano go na specjalne zamowienie, bo z charakteru tez jestesmy podobni. Lubimy pyskowac, czasami jestesmy leniwi, malo jemy i najlepeij czujemy sie we wlasnym towarzystwie:p [quote name='PositiveThought']ojejku, straszny słodziak z niego :loveu: a co do kąpieli, to skąd ja to znam.. Chyba kazdy wlasciciel wlochaczy to zna:eviltong: [quote name='Paulina_mickey'] hehe jak bym widziała mojoego Mickey:D A co on tez tak sie wywraca kolami do gory?:lol: [quote name='madziasto4']kombinuje jak zejść :evil_lol: Oj to prawda. Juz nie raz udalo mu sie zeskoczyc... Ale dostal recznikiem po doopsku i juz nie kombinuje:diabloti: [quote name='Patikujek_Zabrze']http://img135.imageshack.us/img135/3412/p3160011ej0.jpg Jaka zmokła kurka:evil_lol: Uff... dobrze, ze nie kaczka, bo to zakazane:evil_lol::evil_lol: Mam chwilowa przerwe w pracy na zmywaku. 5 tura naczyn pozmywana, wiec moge odpoczac. Imprezka sie rozkrecila, bo goscie najedzeni i napojeni:evil_lol: A propo pojenia to mama dostala w prezencie ksiazke "1001 koktajli" (hihihi...przyda sie w przyszlosci:diabloti:) Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Teklunia napisał(a):ale się uśmiałam z umęczonego kąpielą Mikusia z irokezem na łebku :lol: :lol: :lol: a co do pokąpielowego szaleństwa, to Ten ma identycznie... tylko większych szkód może narobić, bo ma ciut większa masę i powierzchnię niszczącą ;) Kasia trzeba bylo pisac wczesniej:eviltong: Dla Tena to potrzeba dywanu 5x10m:evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Kasia trzeba bylo pisac wczesniej:eviltong: Dla Tena to potrzeba dywanu 5x10m:evil_lol::evil_lol:i tu się mylisz!!! zdecydowanie wystarcza mu 4x3! :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a): Oj to prawda. Juz nie raz udalo mu sie zeskoczyc... Ale dostal recznikiem po doopsku i juz nie kombinuje:diabloti: A ja moich na dywanie w pokoju suszę :p Oczywiście przy zamkniętych drzwiach, bo Toro by mi zwiał :p Master wtedy grzecznie siedzi u mnie na kolanach, a mały lata po pokoju i skacze na strumień powietrza z suszarki :p Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Teklunia napisał(a):i tu się mylisz!!! zdecydowanie wystarcza mu 4x3! :evil_lol: I pewnie caly dywan mokry?:eviltong: madziasto4 napisał(a):A ja moich na dywanie w pokoju suszę :p Oczywiście przy zamkniętych drzwiach, bo Toro by mi zwiał :p Master wtedy grzecznie siedzi u mnie na kolanach, a mały lata po pokoju i skacze na strumień powietrza z suszarki :p Czego ten diabel nie wymysli:lol: Widzialam kiedys na filmiku jak sie wycieraja. A te odglosy:evil_lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Ooo...naczynia wzywaja:placz::placz: No to lece, ale zostawie fotki psiacego Mikuchna ***DOBRANOC*** Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Czego ten diabel nie wymysli:lol: Widzialam kiedys na filmiku jak sie wycieraja. A te odglosy:evil_lol: Dzisiaj zwiał mi w róg pokoju przed suszarką :lol: I siedział tam pierdoła :lol: Moi już po kąpieli, filmik dziś też nagrałam jak się wycierają, zobaczymy czy nie za ciemny :lol: [quote name='Magda_Miki']Ooo...naczynia wzywaja:placz::placz: Ty patrz, a moje naczynia nie gadają :crazyeye: :evil_lol: Śliczny Mikuś w ślicznym legowisku :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cześć Magda :multi: Miki słodziutko sobie śpiocha :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Miki w kapieli To zdjęcie przebije wszystkie! OBCY?!?!?! Quote
Teklunia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Magda_Miki'] o kurcze, ale lśniący aksamit się z nigo zrobił po kąpieli :loveu::loveu::loveu::loveu: zaloże się że jest cuuuudny w dotyku :p aż mi się chce przytulić :p Quote
Magda Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='madziasto4']Dzisiaj zwiał mi w róg pokoju przed suszarką :lol: I siedział tam pierdoła :lol: Moi już po kąpieli, filmik dziś też nagrałam jak się wycierają, zobaczymy czy nie za ciemny Ty patrz, a moje naczynia nie gadają :crazyeye: :evil_lol: Śliczny Mikuś w ślicznym legowisku :loveu: No to przy najblizszej okazji wpadne sobie obejrzec:p A probowalas juz nagrywac kamera? A widzisz, a moje gadaja. Najczesciej: "Magda chodz pozmywac, bo juz duzo sie nazbieralo":evil_lol: Dziekujemy:calus: [quote name='Yorkie']Cześć Magda :multi: Miki słodziutko sobie śpiocha :loveu: Hej Sara! Witam wieczorowa pora;) [quote name='Asiaczek']To zdjęcie przebije wszystkie! OBCY?!?!?! I coz mam na to odpowiedziec?:eviltong: [quote name='Teklunia'] o kurcze, ale lśniący aksamit się z nigo zrobił po kąpieli :loveu: zaloże się że jest cuuuudny w dotyku :p aż mi się chce przytulić :p Tak naprawde to nie czuc kiedy sie go dotyka. Wloski przelewaja sie miedzy palcami, a szczegolnie kiedy go wyczesze szczotka z wlosia:loveu::loveu: Dzisiaj jestem tylko u siebie, bo musze sie zabrac za prace z fizyki. Wstalam godzine temu:evil_lol: Wogle w domu panuje dosyc spokojna atmosfera... wszyscy poszli spac po 3, wstali po 12 i polegiwalismy z przerwami do wieczora:lol: Nawet Miki wydaje sie byc osowialy:evil_lol: Widzieliscie prognoze pogody?:placz: Dopiero co schowalam kozaki:mad: Wczorajszy Miki Quote
Sara_i_Aris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Eee... ja prognozy nie widziałam, w ogóle dzisiaj nic w telewizji nie oglądałam :roll: Jaki Miki poważny... zabija samym wzrokiem :Shocked: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Magda_Miki']No to przy najblizszej okazji wpadne sobie obejrzec:p A probowalas juz nagrywac kamera? Widzieliscie prognoze pogody?:placz: Dopiero co schowalam kozaki:mad: Wczorajszy Miki Jeszcze nie:eviltong: Ale muszę kiedyś spróbować właśnie kamerą... Ja nie widziałam i nie będę zapewne widzieć, wolę się nie denerwować :roll: Miki :loveu: Quote
Magda Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Yorkie napisał(a): Jaki Miki poważny... zabija samym wzrokiem :Shocked: No w koncu musi czyms zabijac:evil_lol: madziasto4 napisał(a):Jeszcze nie:eviltong: Ale muszę kiedyś spróbować właśnie kamerą... Ja nie widziałam i nie będę zapewne widzieć, wolę się nie denerwować :roll: Miki :loveu: O ile pamietam mialas probowac jakis miesiac temu:eviltong: To dobrze, ze nie widzialas. Powiem tylko, ze ten tydzien deszczowy i sniegowy, ale swieta maja byc bardzo cieplutkie:multi::multi: Co robicie w dzien wiosny?:diabloti: Uff... skonczylam prace:razz: Idem na kolacjem. Quote
Recommended Posts