nane Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Magda_Miki napisał(a):Obawiam się, że tak:placz: reszta to zdjęcia z zabaw piłką ten twój Miki to się chyba tylko prawdziwie cieszy na twój widok :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 On pożarł całego kabanoska? :o Mikuś szaleniec, oj jak sie chłopczyk cieszy, ze Pańcio w domku :loveu: Quote
Magda Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 nane napisał(a):ten twój Miki to się chyba tylko prawdziwie cieszy na twój widok :cool3: No a jak żeby inaczej:lol: Jak to sie kurka pisze?:hmmmm::hmmmm: Jakżeby, jakże by, jak że by......ciemnota mnie ogarnia:evil_lol: Quote
Magda Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):On pożarł całego kabanoska? :o Mikuś szaleniec, oj jak sie chłopczyk cieszy, ze Pańcio w domku :loveu: Jeszcze nie....daje mu 3 dni:evil_lol: On się na każdego tak cieszy:razz: Ale jak ja wpadnę do domu....wole nie pisać Quote
nane Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Magda_Miki napisał(a):No a jak żeby inaczej:lol: Jak to sie kurka pisze?:hmmmm::hmmmm: Jakżeby, jakże by, jak że by......ciemnota mnie ogarnia:evil_lol: doblanoć ;) grzeczne dziewczynki już idą spać :razz: bo czekają na nie yoraski w łóżeczku :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Magda_Miki napisał(a):Jeszcze nie....daje mu 3 dni:evil_lol: On się na każdego tak cieszy:razz: Ale jak ja wpadnę do domu....wole nie pisać Aa :p Już myslalam, ze kabanosek odszedł <'> do żołądka Mikiego :diabloti: Łaa ja bym chciala tak zobaczyć czy też Miki polubiałby ciocię gonię :cool1: Quote
Magda Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 nane napisał(a):doblanoć ;) grzeczne dziewczynki już idą spać :razz: bo czekają na nie yoraski w łóżeczku :loveu: Poczekaj! Idę z Tobą!!!!!!!:loveu::loveu: g_o_n_i_a napisał(a):Aa :p Już myslalam, ze kabanosek odszedł <'> do żołądka Mikiego :diabloti: Łaa ja bym chciala tak zobaczyć czy też Miki polubiałby ciocię gonię :cool1: Pewnie, że tak! On każdego lubi:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Magda_Miki napisał(a): Pewnie, że tak! On każdego lubi:loveu: Muszę się kiedyś wprosić. :multi: :evil_lol: Quote
Magda Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Hej kochane! Ja też już lecę do wyrka...... Do rana!:multi::multi: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='bGirl'] aby ten wielkanocny kicuś przyniósł dużo słodkości Kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku, a przede wszystkim udanego lania w dniu "Suchego Ubrania" [SIZE=3][SIZE=3]tęczowych pisanek [SIZE=3][SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Witamy i dziękujemy za życzenia!:calus: [quote name='nane']dzień dobry Madziu i jak tam wyspana??? Hej! Nawet wyspana... wstałam o 10:cool3: Mam fotki:razz: sernik mazurek kajmakowy babki cytrynowe ciasto drożdżowe z wiśniami babka z rumem mazurek makowy z bakaliami i czekoladą na wierzchu i szyneczka:loveu: MNIAM!:loveu: Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 mmmmmmmmmm....... Ja po lapach dostaalm własnie bo chcialam srubowac kawaleczek ciasta.. ale pyszznoosci :loveu: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 maartucha napisał(a):mmmmmmmmmm....... Ja po lapach dostaalm własnie bo chcialam srubowac kawaleczek ciasta.. ale pyszznoosci :loveu: To u mnie jaka wojna była jak sobie ukroiłam placek drożdżowy:evil_lol: A wzięłam tylko kawałek.....:roll: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):To u mnie jaka wojna była jak sobie ukroiłam placek drożdżowy:evil_lol: A wzięłam tylko kawałek.....:roll: dziewczynki kałałek kałałkiem a później problem :mad: Quote
AlKil Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zajrzałam tu i zaczęły mi pracować na wysokich obrotach ślinianki.... Wesołych świąt... Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Smacznego jajka kolorowych pisanek ładnego koszyka:multi: z okazji wielkanocy :multi: Quote
maartucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']To u mnie jaka wojna była jak sobie ukroiłam placek drożdżowy:evil_lol: A wzięłam tylko kawałek.....:roll: [quote name='nane']dziewczynki kałałek kałałkiem a później problem :mad: no własnie :D KAwałeczek po kawałeczku a pozniej marudzenia :loveu: taki nasz urok :D (Zaraz chyba ide do kuchni zagladne:P) Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='maartucha']no własnie :D KAwałeczek po kawałeczku a pozniej marudzenia :loveu: taki nasz urok :D (Zaraz chyba ide do kuchni zagladne:P) dlaczego to wszystko tak tuczy :-( Quote
madziasto4 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Cześć Madziu ;) No to tak, ja poproszę...:hmmmm: 30 dag placka drożdżowego z wiśniami, 20 dag mazurka kajmakowego, albo nie- 25 dag :p i 10 dag serniczka na spróbowanie :loveu: A i szyneczkę priorytetem do Gdyni :sabber: Quote
Madzia_19 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Madziu, z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składamy Ci najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów :) Magda&Lucky :) Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zdrowych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, suto zastawionych stołów, dużo wody w poniedziałek, bogatego zająca i jak najmilszych spotkań w gronie przyjaciół i rodziny życzy Paulina Quote
madziasto4 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nane napisał(a):czemu tu wszyscy pisza o jedzeniu :placz: bo na tym polegają te święta :cool3: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 madziasto4 napisał(a):bo na tym polegają te święta :cool3: te i wszystkie inne :mad: Quote
Recommended Posts