Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

PositiveThought napisał(a):
są, są... tylko Aidulowi ciemniejszy bardziej pasuje P:

w Szczecinie jest wystawa, w Szczecinie!

No w Szczecinie jest 16-17 czerwca
Gdynia 17 lipca
Koszalin 22 lipca
Sopot 11-12 sierpnia
Poznań 10-11 listopada (tradycyjnie bede)

madziasto4 napisał(a):
Ja go muszę ukraść :placz: :placz: Ślicznotek :loveu:

Ja ci dam!:mad: Bedziesz miala ze mna do czynienia:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No w Szczecinie jest 16-17 czerwca
Gdynia 17 lipca
Koszalin 22 lipca
Sopot 11-12 sierpnia
Poznań 10-11 listopada (tradycyjnie bede)

Ja ci dam!:mad: Bedziesz miala ze mna do czynienia:diabloti:

A ja mam, że w Gdyni 15 lipca...:hmmmm:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A ja mam, że w Gdyni 15 lipca...:hmmmm:

Juz sprawdzam... tak, tak dobrze 15. Musialam zle spojrzec:p

aa, ratunku! :o

też mam brytana :p

nikt ci nie pomoze:diabloti:

Moj brytan starszy i silniejszy:eviltong:

Posted

[quote name='Yorkie']Jaki jasny :-? Ja mojemu muszę robić z lampą, bo bez wychodzi strasznie ciemny, a ma gdzieniegdzie stalowe wloski, co widać na trybie 'Auto'...

No widzisz. Ja musze robic z lampa i sciemniaczem. Na szczescie w lato moge robic bez lampy i fotki cudne:loveu: Juz sie nie moge doczekac tych dzialkowych:loveu:

Wesoly Miki podczas witania. Zabawka w pysk, uszy do tylu, ogon w ruch i ten charatkerystyczny konski bieg:lol:

Dodam, ze potrafi zameczyc swoja osoba i nachalnoscia:lol:

Posted

jeśli nawet zamęczy, to jest to bardzo miłe zamęczenie :loveu:

chyba nie wiesz co mowisz!
Czasami to ja sie boje do odmu wchodzic jak pomysle, ze ten potwor stoi gotowy po drugiej stronie drzwi:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
chyba nie wiesz co mowisz!
Czasami to ja sie boje do odmu wchodzic jak pomysle, ze ten potwor stoi gotowy po drugiej stronie drzwi:diabloti:

:mdleje: Jak możesz...:shake: :eviltong:

Posted

Yorkie napisał(a):
Na pewno zdam, bardzo lubię ortografię, więc sama bym siebie zadziwiła, jak bym nie brała w niej udziału. Cała klasa musi się przebrać jeszcze za kurczaki, bo moja grupa nazywa się "Rozżarzone kurczaki z Chrząszczoboszyc"... nie wyobrażam siebie jako kurczaka :shake:

Ale nazwa! Rany bowskie...:lol:
Pzdr.

Posted

Witajcie!
Ehh... co mam powiedziec. Padl mi caly twardy dysk!!:placz:
Nie da sie nic odzyskac:angryy: :angryy: Przepadly zdjecia psa, filmy, a najgorsze jest to, ze nie ma juz zdjec z uroczystosci rodzinnych, wakacji i domu.
Do tego wszystkiego dopadlo mnie okropne zmeczenie, dolinka, jestem oslabiona i wiecznie spiaca:shake: Nic mi sie nie chce...

Nie bedzie nas jeszcze przez jakis czas, musze sobie wszystko uporzadkowac:roll: :roll:

Ale sie porobilo, lepiej tego nie czytajcie, bo wpadniecie w depresje:evil_lol:

Pozdrawiamy! M&M

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Witajcie!
Ehh... co mam powiedziec. Padl mi caly twardy dysk!!:placz:
Nie da sie nic odzyskac:angryy: :angryy: Przepadly zdjecia psa, filmy, a najgorsze jest to, ze nie ma juz zdjec z uroczystosci rodzinnych, wakacji i domu.
Do tego wszystkiego dopadlo mnie okropne zmeczenie, dolinka, jestem oslabiona i wiecznie spiaca:shake: Nic mi sie nie chce...

Nie bedzie nas jeszcze przez jakis czas, musze sobie wszystko uporzadkowac:roll: :roll:

Ale sie porobilo, lepiej tego nie czytajcie, bo wpadniecie w depresje:evil_lol:

Pozdrawiamy! M&M

O Jezu...beznadziejna sprawa z tym dyskiem.... Już Cię nie będę dodatkowo dołować i pisać, że ważne zdjęcia i dokumenty to się trzyma na płytkach :cool3: Na prawdę nie da się nic odzyskać? :-( Nawet spec nie potrafi....? :shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):
O Jezu...beznadziejna sprawa z tym dyskiem.... Już Cię nie będę dodatkowo dołować i pisać, że ważne zdjęcia i dokumenty to się trzyma na płytkach :cool3: Na prawdę nie da się nic odzyskać? :-( Nawet spec nie potrafi....? :shake:

Akurat tak sie zlozylo, że kilka tygodni przed przegrałam zdjecia Mikiego na plytki i posegregowalam juz reszte zdjec... Czekaly tylko na przegranie:placz: Przez niefortunny wypadek dysk padl calkowicie. Ponoc mozna probowac odzyskac dane, ale to sporo kosztuje (1000zł i w góre):crazyeye: A to niemila sprawa:shake:

Nie moge sie przyzwyczaic do tej pustki. Czuje sie jak na obcym kompie

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Akurat tak sie zlozylo, że kilka tygodni przed przegrałam zdjecia Mikiego na plytki i posegregowalam juz reszte zdjec... Czekaly tylko na przegranie:placz: Przez niefortunny wypadek dysk padl calkowicie. Ponoc mozna probowac odzyskac dane, ale to sporo kosztuje (1000zł i w góre):crazyeye: A to niemila sprawa:shake:

Nie moge sie przyzwyczaic do tej pustki. Czuje sie jak na obcym kompie

Kurcze to rzeczywiście spora suma... :shake: Mnie to by chyba szlag trafił, jakby mi zżarło ważne zdjęcia :roll:

Na pustkę w kopmuterze mogę Ci jedynie poradzić napstrykanie zdjęć Mikusiowi :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Kurcze to rzeczywiście spora suma... :shake: Mnie to by chyba szlag trafił, jakby mi zżarło ważne zdjęcia :roll:

Na pustkę w kopmuterze mogę Ci jedynie poradzić napstrykanie zdjęć Mikusiowi :lol:

Mnie to juz trafil, bo goraczkuje i mam potfforny katar:mad: ponad 37 stopni caly czas...

Mam juz popstrykane z dzialeczki:cool3: Zaraz wstawiam.

A my z Mikim jestesmy do poniedzialku wieczorem sami:multi: :multi: Rodzice wyjechali dzisiaj rano. Szkoda, ze akurat musze lezec w lozku:placz:

Posted

Dziesiejszy filmik. Nie wiem dlaczego takie slabej jakosci.... pewnie przez to, ze ma wieksze rozmiary niz oryginal:roll:
"" rel="external nofollow noopener">

Posted

[

Fajny stworek na tym zdjeciu :diabloti:

Cześć Madziu :multi:
Dawno mnie u Was nie było, ale jakoś tak w ogóle mało co odwiedzałam galeryjki...czasami człowiek musi sobie przerwę zrobić ;)
Fajny avek, podoba mi się :p

Posted

Hej Kasiu!
Wlasnie przed chilka byla u Ciebie! Pewnie, ze czlowiek musi sobie zrobic chwilke wolnego. Tylko szkoda, ze forum nie ma wolnego wtedy kiedy ja:evil_lol: Te zaleglosci mnie dobijaja:mad:

Posted

Cześć Madziu :multi:

Współczuję Ci, że zeżarło Ci dysk :-( Ja właśnie też muszę zgrać zdjęcia na płytkę, bo ostatnio miałam zbyt dużo wirusów i wolę nie ryzykować. Zgram, wywołam i bedę miała spokój :loveu:

Fotki Mikusia na działce są super :loveu: Najlepsze przybliżenia ;) Filmik nie chciał się włączyć :placz: Na początku nie poznałam Twoich postów, bo zmieniłaś avatar i banner :mad:

Posted

[quote name='Yorkie']

Fotki Mikusia na działce są super :loveu: Najlepsze przybliżenia ;) Filmik nie chciał się włączyć :placz: Na początku nie poznałam Twoich postów, bo zmieniłaś avatar i banner :mad:

To tak dla zmylki:eviltong: Strasznie mi sie nudzilo dzisiaj, wiec postanowilam poeksperymentowac:p
Ciesze sie, ze fotki sie podobaja.

Dzisiaj bylo wielkie kapanie malego skunksika, a zaraz czeka nas spacer.....potem juz nie wroce-> goraczka:-(