madziasto4 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja go muszę ukraść :placz: :placz: Ślicznotek :loveu: Quote
Magda Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 PositiveThought napisał(a):są, są... tylko Aidulowi ciemniejszy bardziej pasuje P: w Szczecinie jest wystawa, w Szczecinie! No w Szczecinie jest 16-17 czerwca Gdynia 17 lipca Koszalin 22 lipca Sopot 11-12 sierpnia Poznań 10-11 listopada (tradycyjnie bede) madziasto4 napisał(a):Ja go muszę ukraść :placz: :placz: Ślicznotek :loveu: Ja ci dam!:mad: Bedziesz miala ze mna do czynienia:diabloti: Quote
Magda Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='PositiveThought']misiu-pysiu :loveu: kici kici :loveu: kici - kici do mojego brytana?:mad: Bo poszczuje!!! Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):No w Szczecinie jest 16-17 czerwca Gdynia 17 lipca Koszalin 22 lipca Sopot 11-12 sierpnia Poznań 10-11 listopada (tradycyjnie bede) Ja ci dam!:mad: Bedziesz miala ze mna do czynienia:diabloti: A ja mam, że w Gdyni 15 lipca...:hmmmm: Quote
Magda Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 madziasto4 napisał(a):A ja mam, że w Gdyni 15 lipca...:hmmmm: Juz sprawdzam... tak, tak dobrze 15. Musialam zle spojrzec:p PositiveThought napisał(a):aa, ratunku! :o też mam brytana :p nikt ci nie pomoze:diabloti: Moj brytan starszy i silniejszy:eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Jaki jasny :-? Ja mojemu muszę robić z lampą, bo bez wychodzi strasznie ciemny, a ma gdzieniegdzie stalowe wloski, co widać na trybie 'Auto'... Quote
Magda Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Yorkie']Jaki jasny :-? Ja mojemu muszę robić z lampą, bo bez wychodzi strasznie ciemny, a ma gdzieniegdzie stalowe wloski, co widać na trybie 'Auto'... No widzisz. Ja musze robic z lampa i sciemniaczem. Na szczescie w lato moge robic bez lampy i fotki cudne:loveu: Juz sie nie moge doczekac tych dzialkowych:loveu: Wesoly Miki podczas witania. Zabawka w pysk, uszy do tylu, ogon w ruch i ten charatkerystyczny konski bieg:lol: Dodam, ze potrafi zameczyc swoja osoba i nachalnoscia:lol: Quote
Magda Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 PositiveThought napisał(a):jeśli nawet zamęczy, to jest to bardzo miłe zamęczenie :loveu: chyba nie wiesz co mowisz! Czasami to ja sie boje do odmu wchodzic jak pomysle, ze ten potwor stoi gotowy po drugiej stronie drzwi:diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):chyba nie wiesz co mowisz! Czasami to ja sie boje do odmu wchodzic jak pomysle, ze ten potwor stoi gotowy po drugiej stronie drzwi:diabloti: :mdleje: Jak możesz...:shake: :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Yorkie napisał(a):Na pewno zdam, bardzo lubię ortografię, więc sama bym siebie zadziwiła, jak bym nie brała w niej udziału. Cała klasa musi się przebrać jeszcze za kurczaki, bo moja grupa nazywa się "Rozżarzone kurczaki z Chrząszczoboszyc"... nie wyobrażam siebie jako kurczaka :shake: Ale nazwa! Rany bowskie...:lol: Pzdr. Quote
Madzia_19 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Ta piłeczka jest prawie taka duża jak Mikuś :p :p :p Wyzmiziaj go ode mnie ;) :p Quote
AlKil Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dzień dobry! Wpadliśmy się przywitać i pędzimy dalej...:lol: Quote
Teklunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 hej, a Wy gdzie się podziewacie? wiosna tak Was pochłonęła? :razz: Quote
Magda Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Witajcie! Ehh... co mam powiedziec. Padl mi caly twardy dysk!!:placz: Nie da sie nic odzyskac:angryy: :angryy: Przepadly zdjecia psa, filmy, a najgorsze jest to, ze nie ma juz zdjec z uroczystosci rodzinnych, wakacji i domu. Do tego wszystkiego dopadlo mnie okropne zmeczenie, dolinka, jestem oslabiona i wiecznie spiaca:shake: Nic mi sie nie chce... Nie bedzie nas jeszcze przez jakis czas, musze sobie wszystko uporzadkowac:roll: :roll: Ale sie porobilo, lepiej tego nie czytajcie, bo wpadniecie w depresje:evil_lol: Pozdrawiamy! M&M Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Magda_Miki napisał(a):Witajcie! Ehh... co mam powiedziec. Padl mi caly twardy dysk!!:placz: Nie da sie nic odzyskac:angryy: :angryy: Przepadly zdjecia psa, filmy, a najgorsze jest to, ze nie ma juz zdjec z uroczystosci rodzinnych, wakacji i domu. Do tego wszystkiego dopadlo mnie okropne zmeczenie, dolinka, jestem oslabiona i wiecznie spiaca:shake: Nic mi sie nie chce... Nie bedzie nas jeszcze przez jakis czas, musze sobie wszystko uporzadkowac:roll: :roll: Ale sie porobilo, lepiej tego nie czytajcie, bo wpadniecie w depresje:evil_lol: Pozdrawiamy! M&M O Jezu...beznadziejna sprawa z tym dyskiem.... Już Cię nie będę dodatkowo dołować i pisać, że ważne zdjęcia i dokumenty to się trzyma na płytkach :cool3: Na prawdę nie da się nic odzyskać? :-( Nawet spec nie potrafi....? :shake: Quote
Magda Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a):O Jezu...beznadziejna sprawa z tym dyskiem.... Już Cię nie będę dodatkowo dołować i pisać, że ważne zdjęcia i dokumenty to się trzyma na płytkach :cool3: Na prawdę nie da się nic odzyskać? :-( Nawet spec nie potrafi....? :shake: Akurat tak sie zlozylo, że kilka tygodni przed przegrałam zdjecia Mikiego na plytki i posegregowalam juz reszte zdjec... Czekaly tylko na przegranie:placz: Przez niefortunny wypadek dysk padl calkowicie. Ponoc mozna probowac odzyskac dane, ale to sporo kosztuje (1000zł i w góre):crazyeye: A to niemila sprawa:shake: Nie moge sie przyzwyczaic do tej pustki. Czuje sie jak na obcym kompie Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Magda_Miki napisał(a):Akurat tak sie zlozylo, że kilka tygodni przed przegrałam zdjecia Mikiego na plytki i posegregowalam juz reszte zdjec... Czekaly tylko na przegranie:placz: Przez niefortunny wypadek dysk padl calkowicie. Ponoc mozna probowac odzyskac dane, ale to sporo kosztuje (1000zł i w góre):crazyeye: A to niemila sprawa:shake: Nie moge sie przyzwyczaic do tej pustki. Czuje sie jak na obcym kompie Kurcze to rzeczywiście spora suma... :shake: Mnie to by chyba szlag trafił, jakby mi zżarło ważne zdjęcia :roll: Na pustkę w kopmuterze mogę Ci jedynie poradzić napstrykanie zdjęć Mikusiowi :lol: Quote
Magda Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 madziasto4 napisał(a):Kurcze to rzeczywiście spora suma... :shake: Mnie to by chyba szlag trafił, jakby mi zżarło ważne zdjęcia :roll: Na pustkę w kopmuterze mogę Ci jedynie poradzić napstrykanie zdjęć Mikusiowi :lol: Mnie to juz trafil, bo goraczkuje i mam potfforny katar:mad: ponad 37 stopni caly czas... Mam juz popstrykane z dzialeczki:cool3: Zaraz wstawiam. A my z Mikim jestesmy do poniedzialku wieczorem sami:multi: :multi: Rodzice wyjechali dzisiaj rano. Szkoda, ze akurat musze lezec w lozku:placz: Quote
Magda Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dzialkowe foteczki ze zblizeniami:p Ojej...ale sie gloopio wkleja zdjecia teraz... same adresy:shake: Quote
Magda Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 i troche budzacej sie do zycia roslinnosci:loveu: znalazlam nawet gniazdko w zywoplocie i UWAGA spotkalismy BOCIANA!! Quote
Magda Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziesiejszy filmik. Nie wiem dlaczego takie slabej jakosci.... pewnie przez to, ze ma wieksze rozmiary niz oryginal:roll: "" rel="external nofollow noopener"> Quote
Kasia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [ Fajny stworek na tym zdjeciu :diabloti: Cześć Madziu :multi: Dawno mnie u Was nie było, ale jakoś tak w ogóle mało co odwiedzałam galeryjki...czasami człowiek musi sobie przerwę zrobić ;) Fajny avek, podoba mi się :p Quote
Magda Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Hej Kasiu! Wlasnie przed chilka byla u Ciebie! Pewnie, ze czlowiek musi sobie zrobic chwilke wolnego. Tylko szkoda, ze forum nie ma wolnego wtedy kiedy ja:evil_lol: Te zaleglosci mnie dobijaja:mad: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Madziu :multi: Współczuję Ci, że zeżarło Ci dysk :-( Ja właśnie też muszę zgrać zdjęcia na płytkę, bo ostatnio miałam zbyt dużo wirusów i wolę nie ryzykować. Zgram, wywołam i bedę miała spokój :loveu: Fotki Mikusia na działce są super :loveu: Najlepsze przybliżenia ;) Filmik nie chciał się włączyć :placz: Na początku nie poznałam Twoich postów, bo zmieniłaś avatar i banner :mad: Quote
Magda Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='Yorkie'] Fotki Mikusia na działce są super :loveu: Najlepsze przybliżenia ;) Filmik nie chciał się włączyć :placz: Na początku nie poznałam Twoich postów, bo zmieniłaś avatar i banner :mad: To tak dla zmylki:eviltong: Strasznie mi sie nudzilo dzisiaj, wiec postanowilam poeksperymentowac:p Ciesze sie, ze fotki sie podobaja. Dzisiaj bylo wielkie kapanie malego skunksika, a zaraz czeka nas spacer.....potem juz nie wroce-> goraczka:-( Quote
Recommended Posts