MAREA SHAPIRO Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Aga76 napisał(a):Jesssu, jeszcze ją na pasztet przerobią :crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Magda Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Bry wieczór! Przyszłam zameldować, że paszteta ze mnie nie zrobili, a tym bardziej z Mikusia (same kości i skóra). Już oboje jesteśmy u siebie. Zdążyliśmy się przyzwyczaić do nowego miejsca, poznaliśmy wszystkie psy na osiedlu:lol: Dom jeszcze czeka na wszystkie dekoracje, dalsze malowanie i kończenie. Do świąt powinno się udać:eviltong: To tak w skrócie. Dzisiaj mam szansę wejść pierwszy raz od miesiąca na internet, ale już niedługo będę mieć neta u siebie:loveu: Już się boję tych wszystkich nowości, zmian i zaległości:placz: Pozdrawiamy! Quote
Helga&Ares Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witamy spowrotem :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
madziasto4 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć Madziula:multi: Fajowo, że już na swoim :) I jak się mieszka? Quote
Asiaczek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hej, witamy! I czekamy na "normalny" powrót.:lol: pzdr. Quote
Aga76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jak nie pasztet to może roladka? :evil_lol: Maadźka, zostało ci maksymalnie 20 dni (po mojemu) :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Witam panią mod która chwilowo zagościła w swoich skromnych progach:p Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Bijcie poklony, Wladza przyszla :modla: czesc Madzka! :megagrin: Quote
Aga76 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Cze Madzia, czas mija... liczę dni, uważaj hihihi Quote
Kasia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A to kiedy ma nastąpić ten Wielki Dzień Powrotu??? :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 PositiveThought napisał(a): jak nie pasztet to może jakaś pasta? byc moze moja jajeczna?? Wladzo wraca, wraaaacaj :megagrin: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Madźka, nooo :mad: powiem tyle, bez żarcia nawet tu nie zaglądaj!!! Ma być dobre jedzenie i owłosiony Mikuś - ten weekend to twoja ostatnia szansa, inaczej same zrobimy tu porządek, i znów jakąś imprezkę urządzimy :evil_lol: Madzia, miej litość, wróć już do nas! Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Aguś jak widzisz nasza Władza nie ma serca...:shake: Miała wrócić w październiku a tu już listopad sie prawie kończy... Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Kasia napisał(a):Aguś jak widzisz nasza Władza nie ma serca...:shake: Miała wrócić w październiku a tu już listopad sie prawie kończy... :sad::sad::sad: z tego żalu przeogromnego, chyba coś zrobię... Quote
Kasia Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 nie rób tego nieeeeee!!! Władzo Madźkowa bo będizesz miałą sumienie nieczyste jak zaraz nie wrócisz :mad: Quote
Aga76 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Kasia napisał(a):nie rób tego nieeeeee!!! Władzo Madźkowa bo będizesz miałą sumienie nieczyste jak zaraz nie wrócisz :mad: Właśnie Madźka... Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Podpisuje sie pod powyzszym obiema ryncami. Quote
Magda Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Mam problem!! Podpisaliśmy umowę z dostawcą internetu i pan zniknął:-o Nie odbiera telefonu... Już prawie mija miesiąc. Jestem zdołowana! Nudzę się okropnie:placz: Quote
Guest Agata_B Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A teraz piszesz z cafejki? :razz: Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='Magda_Miki']Mam problem!! Podpisaliśmy umowę z dostawcą internetu i pan zniknął:-o Nie odbiera telefonu... Już prawie mija miesiąc. Jestem zdołowana! Nudzę się okropnie:placz: Zła odpowiedź, bo prawidłowa brzmi: tęsknię za Wami :mad: Quote
Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 I naprawdę nie ma żadnej mozliwości namierzenia tego ... pana od netu? pzdr. Quote
Anusia & Alutka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Magda_Miki napisał(a):Mam problem!! Podpisaliśmy umowę z dostawcą internetu i pan zniknął:-o Nie odbiera telefonu... Już prawie mija miesiąc. Jestem zdołowana! Nudzę się okropnie:placz: Wladzo, wladzooo! Ty wiesz ze przed Anusia nic sie nie uryje? Wiesz prawda?? Wiec wracaj natychmiast do nas... Quote
Pegaza Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Przyszła nabazgrała i poleciała znajdziemy pana od kabla i mu przysolimy Quote
Recommended Posts