Magda Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Chiba takiego nielota sprawię Torkowi pod choinkę :lol: Takiego nielota to Ty nigdy nie znajdziesz:evil_lol: Nasz jest jedyny w swoim rodzaju. Jakiś niezniszczalny:multi: Zaraz będą kolejne fotki Quote
madziasto4 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Magda_Miki napisał(a): Zaraz będą kolejne fotki No, to Efferalgan w jedną rękę, Cholinex w drugą i jestem gotowa do oglądania :p Quote
Magda Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Najpierw nasz pokoik się rozmazało, a nie mam innego... schody widok na góre z półpiętra i na dół Quote
Magda Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 kuchnia widok na salon (zdjęcie już nieaktualne, bo po lewej jest już piaskowiec na ścianie) Quote
Magda Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 teraz wygląda tak tyle... łazienek nie będę Wam pokazywać:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Magdusia ile zdjec :loveu: Piekny Miki zaroslaczek! Cudowny dom! I strona nr 500 :drink1: Quote
speddy Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ladny domek :p gratuluje i pieska i domku :eviltong: Quote
Kasia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Madźka dzięki za nielota :loveu: Chałupa urządzona z gustem iście nowoczesnym i na czasie :loveu: A Miki jak to Miki - przyjaciel nielota i błyszczący kawaler :loveu: Quote
tigrunia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ale ślicznie macie w tym domku :) Ja mogę się co najwyżej kuchnią pochwalić bo niedawno wyremontowałam i szafki kupiłam .. ale wciąż nie mam lodówki :placz::placz: A to wszystko przez Jessi :evil_lol: I teraz ona jest moją lodówką :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Lodówką - jak lodówką. A moze raczej spiżarnią...:lol: Pzdr. Quote
Magda Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Magdusia ile zdjec :loveu: Piekny Miki zaroslaczek! Cudowny dom! I strona nr 500 :drink1: Dziękuje! Anusiak i Twój 5000 post:cool3::cunao::popcorn: speddy napisał(a):ladny domek :p gratuluje i pieska i domku :eviltong: :p:p Kasia napisał(a):Madźka dzięki za nielota :loveu: Chałupa urządzona z gustem iście nowoczesnym i na czasie :loveu: A Miki jak to Miki - przyjaciel nielota i błyszczący kawaler :loveu: A proszę Cię bardzo. Za nim przecież też się stęskniłyście:eviltong: tigrunia napisał(a):Ale ślicznie macie w tym domku :) Ja mogę się co najwyżej kuchnią pochwalić bo niedawno wyremontowałam i szafki kupiłam .. ale wciąż nie mam lodówki :placz::placz: A to wszystko przez Jessi :evil_lol: I teraz ona jest moją lodówką :eviltong: Asiaczek napisał(a):Lodówką - jak lodówką. A moze raczej spiżarnią...:lol: Pzdr. Hihihi.... Dużej pojemności ta Twoja lodówka nie ma:evil_lol: Dzień dobry popołudniowo! Pogoda taka niesympatyczna dzisiaj, że nie mam siły się ruszać:lol: Dzisiaj malowania cz. II. Pomóżta mi trochę!! Quote
Kasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Madźka napisz do mnie na gg bom Cie straciła...:placz: Quote
Magda Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Kasia napisał(a):Madźka napisz do mnie na gg bom Cie straciła...:placz: Kasiu już napisałam! Wiesz, że istnieje coś takiego jak eksport i import listy kontaktów? To w razie takich kłopotów:eviltong: Quote
Kasia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Magda_Miki napisał(a): Kasiu już napisałam! Wiesz, że istnieje coś takiego jak eksport i import listy kontaktów? To w razie takich kłopotów:eviltong: Wiem i nie śmiej sie ze mnie :mad: Nie przywiązywałam do tego zbyt wielkiej wagi i tyle...:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dziękuje! Anusiak i Twój 5000 post:cool3::cunao::popcorn: Taaa juz 5000? :loveu: Ale bym miala ognikow... Quote
tigrunia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Magda_Miki napisał(a):Dziękuje! Anusiak i Twój 5000 post:cool3::cunao::popcorn: ! 5000 post i na 500 stronie ;) Witam sie dnia następnego :multi: Quote
Kasia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Anusia & Alutka napisał(a): Taaa juz 5000? :loveu: Ale bym miala ognikow... Ino sztuk 2 :p Cze Władzo :loveu: Quote
Aga76 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nielot, nielot, nielocik :sweetCyb: Madziu, bardzo podobały mi się zdjęcia wnętrz, pięknie mieszkacie :loveu: Quote
Magda Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Cześć! Najgorsza część poniedziałku za nami:multi: Mamy problem, bo napadało pełno deszczu i teraz nie możemy wyjść na spacer... Miki ma stracha przed wielką wodą:cool1: I co ja mem w tej sytuacji zrobić? Może mały szantażyk?:diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Zrób mu łódkę :cool1: z papieru hihi Quote
Magda Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Na Ciebie to zawsze można liczyć :grins: A może powiem, że nie będzie obiadu?! Quote
madziasto4 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Magda_Miki napisał(a):Na Ciebie to zawsze można liczyć :grins: A może powiem, że nie będzie obiadu?! No nie wiem, Master na ten przykład by się ucieszył :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witaj Madziu :) Piekny macie ten domek i tak elegancko wyszykowany!! Oj biedny Mikuś na na spacerek nie może wyjśc przez ta okropną pogode...ahh te kałuże....;) U Nas jest zupełnie odwrotnie jak żaby lecą z nieba Matuś chce na dworek a nie wiem jaka by była najwieksza kałuża to Mati jej nie przepuści musi w nią sie władować :) Pozdrawiamy i miłego wieczorku życzymy :loveu: Quote
Pegaza Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Witam Madzie, nowe mieszkanko i Mikiego:loveu: jak władza zauważyla wróciły moje ukochane emotki:multi: pozdrawiam cieplusio:p Quote
Recommended Posts