Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Na offie trochę ugryzłam i tu też spróbuję, muszę sprawdzić czy aby na pewno jest tak samo dobre... Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 I na swojej nowej posiadłości:eviltong: Na razie tyle Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bidulek :glaszcze: A gdzie on sobie naderwał tego pazurka, tzn w jakich okolicznościach?:-( Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Aga76'] Na offie trochę ugryzłam i tu też spróbuję, muszę sprawdzić czy aby na pewno jest tak samo dobre... Chyba to samo:evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Madzia pokażesz więcej posiadłości? To co zobaczyłam już mi się bardzo podoba! Mikuś słoneczko :loveu: Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 się zaśliniłam na widok takich pysznosci. O tak, pokaż więcej posiadłosci! Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Bidulek :glaszcze: A gdzie on sobie naderwał tego pazurka, tzn w jakich okolicznościach?:-( Na spacerze. Wszedł w trawę i jak z niej wyszedł to już z łapą w górze. Nic nie pisnął. Na początku myślałam, że może coś mu się wplątało we włosy i dlatego tak idzie, ale jak podniosłam łapkę to już kapała krew. Szybko do domu i do dezynfekcji. Przeczekałam weekend, ale bez zmian i dalej już znasz:p Aga76 napisał(a):Madzia pokażesz więcej posiadłości? To co zobaczyłam już mi się bardzo podoba! Mikuś słoneczko :loveu: Oczywiście. Jak chcesz;) Coś konkretnego mam pokazać? Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='fidelek2'] się zaśliniłam na widok takich pysznosci. O tak, pokaż więcej posiadłosci! Momento seniorita:p [quote name='PositiveThought']biedactwo malutkie :calus: Jakie tam biedactwo! Jak był u weta to zapomniał, że jest kontuzjowany i bawił się z kolegą yorkiem:cool1: Taki krętacz [quote name='matusz5']ale pyszne ciasto :loveu::p:p Skąd wiesz?:evil_lol: Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Skąd wiesz?:evil_lol: ze zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nooo, dawaj Madzia tę posiadłość noo :grins: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='matusz5'] ze zdjęcia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaa...jasne:eviltong: [quote name='madziasto4']Nooo, dawaj Madzia tę posiadłość noo :grins: No już! Wybierałam zdjęcia:p Z zewnątrz (szkoda, że pogoda taka sobie była), zamiast tych szarych rur z boku będą wisiały łańcuchy z daleka i tył jeszcze raz przód Quote
nane Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 pokaż lepiej pokój Mikiego i twój :eviltong: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Spokojnie. Wszystko w swoim czasie:eviltong: Quote
madziasto4 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Do...czego...te...łańcuchy...będą....służyć...? :question: :evil_lol: Quote
nane Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Magda_Miki']Spokojnie. Wszystko w swoim czasie:eviltong: ja zaraz jadę na obiad do dziadków a ty mi mówisz wszystko w swoim czasie :diabloti: Quote
nane Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='madziasto4']Do...czego...te...łańcuchy...będą....służyć...? :question: :evil_lol: do tego żeby woda uciekała z rynny :evil_lol: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Mamy małe problemy z wydobyciem koloru klinkieru:cool1:, więc trzeba go szorować Powinien wyglądać tak jak po prawej stronie CDN Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='nane']do tego żeby woda uciekała z rynny :evil_lol: Właśnie:p Mogłaby być zwykła rynna, ale estetyczniej wyglądają takie łańcuchy przytwierdzone do ziemi. Nie rzucają się w oczy Quote
nane Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Magda_Miki']Właśnie:p Mogłaby być zwykła rynna, ale estetyczniej wyglądają takie łańcuchy przytwierdzone do ziemi. Nie rzucają się w oczy\ Magda chce być modna :eviltong: :evil_lol: no dawaj ten pokój :cool3: Quote
MAREA SHAPIRO Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ciacho w DECHE! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Miki pan na wlosciach:) sliczny domeczek! Miki pewno sie nie moze juz doczekac kiedy sliczna trawka bedzie w ogrodku... a pancia razem z Mikim na lezakach beda truskawki wcinac...znaczy sie ciacho truskawkowe...:):):) woda splywajaca po lancuchach nie robi chalasu... Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='nane']\ Magda chce być modna :eviltong: :evil_lol: no dawaj ten pokój :cool3: Nie popyndzaj:eviltong: Mój pokoik (poprawka nasz):lol: od razu mówię, że kolory na zdjęciu są zakłamane... inaczej wyglądają w rzeczywistości Quote
Kasia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Na kiedy planujecie przeprowadzkę do nowej rezydencji? Quote
nane Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Oj nie wiem czy Mikiemu się kolor spodoba :shake: jakiś taki mało męski :evil_lol: Quote
Magda Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Widok z półpiętra sypialnia rodziców widok na garderobę, po lewej wejście do pokoju korytarz, po prawej łazienka i belka [quote name='fidelek2'] Na kiedy planujecie przeprowadzkę do nowej rezydencji? Musimy się wyprowadzić z mieszkania do 30 września. Quote
Recommended Posts