Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę otuchy przynoszę...
Zdjęcia i kilka słów od Nany, czyli schroniskowej Gwiazdeczki.
Nana ma się świetnie. Już wie do czego służy łóżko:evil_lol:, bo na początku nie wiedziała nawet do czego służy dom. Bała się przejść przez próg. Nana ewidentnie była psem wiejskim, podwórkowym. Pięknie pilnuje domu, jest bardzo czujna. W domku z czystością bywa różnie, ale nauka w toku. Na spacerach zaczyna się pilnować, choć poluje na wszelkie ptactwo. Jak zobaczy kurę lub gołębia, o pilnowaniu się i słuchaniu komend zapomina momentalnie. Do ludzi lgnie, choć też trochę się obawia. Czasem przyjdzie na głaski, łasi się, a potem nagle przypada do ziemi ze strachu. Musi jej się przypominać, jak ktoś ją bił. Kocha piłeczki i aportowanie.

Posted

Rybbko dzięki za wieści:)

Nusia Sergiuszek/Cmok ma na imię Delux, ale możemy go przechrzcić:)został tak nazwany przez dzieci z mojego osiedla. Nawet ma wątek na dogo, ale ikt nie zaglądał. To super pies, którego kilka tyg. dzieciaki karmiły. moja Ola ma na jego punkcie fioła.

Tu proszę zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/190382-Mam-tylko-kilka-dni-%28-Odchodz%C4%99-.....
Pies z naszego schronu, w pilnej potrzebie.

Posted

[quote name='ocelot']Dzięki Basiu, ale chyba nie mamy? a spotkamy się może?

tak Aneczko spotkamy się, bo ja zostaję na parę dni w Tomaszowie.

Posted

[quote name='ocelot']Rybbko dzięki za wieści:)

Nusia Sergiuszek/Cmok ma na imię Delux, ale możemy go przechrzcić:)został tak nazwany przez dzieci z mojego osiedla. Nawet ma wątek na dogo, ale ikt nie zaglądał. To super pies, którego kilka tyg. dzieciaki karmiły. moja Ola ma na jego punkcie fioła.

Tu proszę zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/threads/190382-Mam-tylko-kilka-dni-%28-Odchodz%C4%99-.....
Pies z naszego schronu, w pilnej potrzebie.

Ja wątku nie widziałam więc nie zajżałam.

Posted

Poproszę o propozycję imienia dla tego oto chłopczyka,który przebywa w boksie 7.

I dla tej suczki. Jest już o sterylizacji. Miała małe szczeniaki. Sama jest maleńka i bardzo drobna. Jak będzie miała imię wrzucę ją na mikrusy.

Posted

A ten maluszek był chyba dzisiaj na spacerze:)Czekam na ładniejsze zdjęcia:)
Dostał na imię Słodziak od wolontariuszy z którymi spacerował. Gdyżpo prostu jest samą chodzącą, ba biegającą słodyczą:)

Tu chyba sunia z maluszkami. Sama jest cudna.

chyba szczeniak?

Posted

I taki przepiękny, kochany psiak

I bardzo duży, ale też ogromnie potrzebujący miłości pies. Kilka lat temu był bardzo podobny pies w schronisku, ale to nie te sam. Sprawdzane czipa brak

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...