Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie denerwuj się Alf ma zdjęć dostatek, ale Nusia chyba nie ma czasu wrzucić zdjęć, i się nie dziwie ja tez prawie dwa tygodnie te wrzucałam.

to ja nie wiem co to za psiak, bo raczej nie Stefan, inna smycz :)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

patija napisał(a):
Nie denerwuj się Alf ma zdjęć dostatek, ale Nusia chyba nie ma czasu wrzucić zdjęć, i się nie dziwie ja tez prawie dwa tygodnie te wrzucałam.

to ja nie wiem co to za psiak, bo raczej nie Stefan, inna smycz :)

masz rację to dwa inne psy. Ja się jutro Lopkowi przyjrzę dokładnie. I Stefanowi, albo w niedzielę w schronisku. Przejrzę zdjęcia rano.

Posted

Wreszcie pojawiły się zdjęcia Alfa :) Jaki on ożywiony i wcale nie miał na spacerze smutnych oczu. Nic dziwnego, taki spacerek to jest coś! Jeśli nikt jeszcze nie robił mu ogłoszeń, to ja się zgłaszam :) Proszę tylko, o krótki tekścik i dane kontaktowe.

Posted

ocelot napisał(a):
Z tekstem może poczekamy na Rybbę? Bo mi się komórki przegrzały....

W takim razie Rybbko, odezwij się :) Chodzi o tekścik dla Alfa. Zrobię mu ogłoszenia.

Posted

Jutro znów musieliśmy odwołać spacer z naszymi przymilnymi.
Obecuję wstawić jutro zdjęcia ze spaceru na którym jest alfi.

Patija psiak którego nazwałaś duli? To nie duli tylko kastor.

Posted

I dobre mam wiadomości i złe.

Jak dobrze pójdzie, to Elmo dzisiaj pojedzie do domu.
a zła... w czasie burzy ze stresu odszedł mix rottka z kwarantanny. Wszyscy w szoku.

Posted

w skrócie było tak.... :lol:

MY:)

Mamba uczy się pływać:lol:

pręgacz buntownik, miał już dość :evil_lol:

[SIZE="2"]reszta zdjęć później bo teraz do pracy :(

Posted

Uwielbiam Pręgacza:)
Allegro jeszcze mają:
Pręgacz, Duli, Śmieszek, Jankes, Hienek, Jaskier, Rudzik, Komisarz Rex, Przytul, Berta, Czipsi, Timon, Elmo, Czaki

Posted

Ocelot, ja chcę mu porobić ogłoszenia. Tylko tekścik ( z info o wieku, stanie zdrowia i innych takich) i dane kontaktowe są potrzebne. Gdyby ktoś podesłał, zacznę je robić jeszcze dzisiejszego wieczora :)

Posted

ocelot napisał(a):
Uwielbiam Pręgacza:)
Allegro jeszcze mają:
Pręgacz, Duli, Śmieszek, Jankes, Hienek, Jaskier, Rudzik, Komisarz Rex, Przytul, Berta, Czipsi, Timon, Elmo, Czaki

I jeszcze Tymek, Mika, Czaki, Alf, Kolin, Wypłosz (teraz Wito - lepiej brzmi do ogłoszeń) i Miodek.

Posted

wiecie coooo, moim zdaniem alfi nie jes w typie średniego sznaucera tylko dużego.
ocelot pamiętasz śliniaka?? to alfi jest jego wzrostu może ma kilka centymetrów mniej i mniej siły ale do średniaków to raczej bym go nie zaliczyła.

Posted

acha i jeszcze zobaczyłam, że w aukcji allegro u Collina jest błąd. Taki.-> "Dlaczego Alfi znalazł się w schronisku… nikt nie wie. (...)"

Posted

[quote name='NusiaiJa']acha i jeszcze zobaczyłam, że w aukcji allegro u Collina jest błąd. Taki.-> "Dlaczego Alfi znalazł się w schronisku… nikt nie wie. (...)"

W tej aukcji podana jest też informacja, w jakim schronisku znajduje się Alf. Tak miało być?
Rybbko, dobrze że zmieniłaś zdjęcia :fadein: Ja wczoraj wypuściłam już kilka ogłoszeń Alfiego. Dzisiaj wieczorem wyjdą kolejne.

Posted

[quote name='NusiaiJa']wiecie coooo, moim zdaniem alfi nie jes w typie średniego sznaucera tylko dużego.
ocelot pamiętasz śliniaka?? to alfi jest jego wzrostu może ma kilka centymetrów mniej i mniej siły ale do średniaków to raczej bym go nie zaliczyła.

Nusia, sznaucer średni sięga powyżej kolana o tak:

A olbrzymi jest sporo większy od ONka

Do którego Alf jest bardziej podobny?
Jak coś, pozmieniam w ogłoszeniach.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
I jeszcze Tymek, Mika, Czaki, Alf, Kolin, Wypłosz (teraz Wito - lepiej brzmi do ogłoszeń) i Miodek.

Rybbko wiem, wszystko na pierwszej stronie wątku, żeby był porządek.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...