Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
To w niedzielę jej już chyba nie było. Głaskałam w tym boksie Psotkę i tamtej suni nie widziałam. Ale może się schowała.

Ona wyszła dopiero po dłuższym czasie. Jest bardzo strachliwa. Tak się czaiła, ale w końcu nie doszła, żeby ją pogłaskać.

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my dzień cały po Niebrowie ganiamy za szczeniorem.
Oczywiście nasze schronisko jak zwykle stanęło na wysokości zadania. Panowie oczekują, że piesek usiądzie i dwie godz. będzie siedział i czekał na nich w jednym miejscu.

Posted

KatiKorej napisał(a):
Ona wyszła dopiero po dłuższym czasie. Jest bardzo strachliwa. Tak się czaiła, ale w końcu nie doszła, żeby ją pogłaskać.

Ach, to pewnie przegapiłam. :(
A kiedy ty te zdjęcia robiłaś? Bo ta sunia biało-ruda i ta wystraszona czarno-marmurkowa to już w boksie ogólnym są, a nie na kwarantannie.

Ocelot, powodzenia i cierpliwości życzę.
A co to za szczenior?

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ach, to pewnie przegapiłam. :(
A kiedy ty te zdjęcia robiłaś? Bo ta sunia biało-ruda i ta wystraszona czarno-marmurkowa to już w boksie ogólnym są, a nie na kwarantannie.

Ocelot, powodzenia i cierpliwości życzę.
A co to za szczenior?

29 sierpnia. Ta niby collie trafiła mniej więcej wtedy do schronu.

Posted

[quote name='ocelot']Na razie nie mogę tego ogarnąć. Mini colie to która? Mam osobę chętną dac jej dT.

Ocelot, to ja podesłałam tę dziewczynę i chodzi o tę sunię.

[quote name='KatiKorej']Chyba chodzi o nią

Katikorej, tej suni z twojego zdjęcia nie ma już w schronie.

Posted

W piątek po południu w okolicach Wilanowa zaginął Misiek. Nie ma go w schronie. Wszystkich, którzy go widzieli proszę o natychmiastową inf.

Wygląda lepiej niż na tych zdjęciach, przytył i się "wyprostował". Boi się gwałtownych ruchów, jest troszkę dziki, daje się przekupić jedzeniem.

Posted

Dzisiaj na sparez był boks 7,8 i 9. Nie wiem czy były robione zdjęcia.
Domek znalazła Pixi wczoraj, a dzisiaj nowa wolotariuszka tak się zakochała w jednej maleńkiej suni, podobnej do collaka, że już u niej w domku tyłeczek grzeje:)

I mam relację szybciutka i wielką prośbę. CiotkaE jest zachwycona Oczką. Nie może adoptować jej, bo ma już dwa psiaki w domu, w tym schroniskową Milkę.
Oczka jest najukochańszym psem pod słońcem. Grzecznym i cudownym. Nadawać się będzie i do dzieci i do starszej Pani. To pies ideał.
Mam taką mysl może by jej wykupić ogłoszenia na bazarku?
Ja sobie jak dostanę wypłatę przejrzę te bazarki.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Ocelot, a co z tym psem ze Spały? Wiesz już którego zabrali? I czy w ogóle jakoś zabrali?

Rybba przepraszam nie dopytałam. Dzisiaj schron opuściło 8 psów. zapomniałam.
W niedzielę sprawdzę.
Aktualizację na trzech pierwszych stronach zrobię jakoś do niedzieli.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...