ocelot Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 O czym my mówimy w ogóle? Skoro dzisiaj 14 osób stało dwie godziny przed schroniskiem i kierownik nie pozwolił wyprowadzić psiaków na spacer, bo nie niedziela? Po co z nami stał i rozmawiał? Można było obroże założyć. Kogo w schronisku obchodzi zdominowany pies? Niech siedzi między budami.Myślicie, że to jeden przypadek? Lider nie wychodzi z budy, bo mu Dyzio nie pozwala. A kogo to interesuje? Staruszka? Aniu.... a nie zapomniałaś powiedzieć, że zapłacisz za nią? Ha. Mało tego, życzliwa sąsiadka wzywa policję na wolontariuszy i bo psy szczekają. Przepraszam jestem rozgoryczona.
rita60 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [B]ocelot[/B] co tu powiedziec,rece opadaja:shake: Co z Barbie ?
ocelot Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='rita60'][B]ocelot[/B] co tu powiedziec,rece opadaja:shake: Co z Barbie ?[/QUOTE] Barbie już po sterylce i gotowa do adopcji:)
rita60 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='ocelot']Barbie już po sterylce i gotowa do adopcji:)[/QUOTE] Czy ta pani nadal chetna:roll:
ocelot Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='rita60']Czy ta pani nadal chetna:roll:[/QUOTE] Napiszę do niej.
beka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Myślałam ze lepiej wam sie ta współpraca ze schroniskiem układa..:(
NusiaiJa Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='beka']Myślałam ze lepiej wam sie ta współpraca ze schroniskiem układa..:([/QUOTE] będzie się układać jak tylko osoba zarządzająca schroniskiem wyjedzie z niego na taczce!!!!.... a sama do tego chyba dąrzy!
Tymonka Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Gosiu , dopilnujemy tego , ja Ci to obiecuję , za moją sunię , którą i tak wyciągnę , muszę jej pomóc bo nie przeżyje jak ona odejdzie w schronie !!!!!!
ocelot Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='beka']Myślałam ze lepiej wam sie ta współpraca ze schroniskiem układa..:([/QUOTE] Daj spokój.... wczoraj dokładnie nam pokazano gdzie nasze miejsce.
beka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Kur..., dlaczego schronami zarzadzają osoby które maja psy w du.ie
ocelot Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='beka']Kur..., dlaczego schronami zarzadzają osoby które maja psy w du.ie[/QUOTE] ale... my nie odpuścimy. Straszne to było, my pod bramą, a psiaki czujące nasz, szalejące za bramą. One dokładnie wiedzą, że wychodzą na spacer jak jesteśmy. A już cudowna Pani sąsiadka, której szczekanie psów przeszkadza, spacery... mimo, że pod jej domem nie chodzimy. Wezwanie policji i zarzut, że 10 żałoby nie potrafiliśmy uszanować. Paranoja.
Akrum Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 a tej starowinki to nie można na kogoś wyadoptować?? tylko wy byście wiedziały że to dt i w razie co domku by się stałego szukało, bo ona to może wcale taka stara nie jest, tylko mega przerażona... a schronisko w dokumentach by miało, że adoptowana i już... czasami niestety takie podchody to konieczność...
Tymonka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Mamy plan na sunie , jak wszystko pójdzie tak jak planujemy ( a planowałyśmy z panią prezes z pół godziny) to sunia będzie u mnie jeszcze dzisiaj , co prawda kosztować będzie mnie to 100 zł (może ktoś się dorzuci ???)ale mała będzie bezpieczna .
malawaszka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 o rany.... zaciskam :kciuki: a czemu taka kwota????? :shock:
Majki1510 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='malawaszka']o rany.... zaciskam :kciuki: a czemu taka kwota????? :shock:[/QUOTE] miała być odnalezioną zgubą - zresztą u nas takie są "stawki"
carolinascotties Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 czy moge prosic kilka slow o terierku, ktorego zdjecia zostaly wklejone wczoraj - chcialabym oglosic go na terierkowie
rita60 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='carolinascotties']czy moge prosic kilka slow o terierku, ktorego zdjecia zostaly wklejone wczoraj - chcialabym oglosic go na terierkowie[/QUOTE] carolina to jest sunia Barbie i ma swoj watek juz na terierkowie:cool3:
rita60 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='ocelot']ale się nie udało.[/QUOTE] To znaczy :roll:
ocelot Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='rita60']To znaczy :roll:[/QUOTE] Plan B nie wypalił.
Tymonka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 mamy plan C jak się właśnie dowiedziałam , ale ja już na nic nie licze , wątpie żeby wypalił :( Narazie siedzę w domu i czekam .
malawaszka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 to co? nawet jak ktos obcy przyjdzie do schroniska adoptować to maleństwo to nie dostanie? za co ta psina tam ma dożywocie???!!! co to za paranoja? a nie wydaje Wam się, że może ktoś ze schroniska czyta dogo? chyba większość tych gnojków nieprzychylnych wolontariuszom, którzy mają coś do ukrycia w schroniskach, szpiegują poczynania dogomaniaków żeby się nie dać zaskoczyć...
carolinascotties Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='rita60']carolina to jest sunia Barbie i ma swoj watek juz na terierkowie:cool3:[/QUOTE] wielkie dzieki :)
Recommended Posts