Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O czym my mówimy w ogóle?
Skoro dzisiaj 14 osób stało dwie godziny przed schroniskiem i kierownik nie pozwolił wyprowadzić psiaków na spacer, bo nie niedziela?
Po co z nami stał i rozmawiał? Można było obroże założyć.
Kogo w schronisku obchodzi zdominowany pies? Niech siedzi między budami.Myślicie, że to jeden przypadek? Lider nie wychodzi z budy, bo mu Dyzio nie pozwala. A kogo to interesuje?
Staruszka? Aniu.... a nie zapomniałaś powiedzieć, że zapłacisz za nią?
Ha. Mało tego, życzliwa sąsiadka wzywa policję na wolontariuszy i bo psy szczekają.

Przepraszam jestem rozgoryczona.

Posted

[quote name='rita60'][B]ocelot[/B] co tu powiedziec,rece opadaja:shake:
Co z Barbie ?[/QUOTE]
Barbie już po sterylce i gotowa do adopcji:)

Posted

[quote name='beka']Myślałam ze lepiej wam sie ta współpraca ze schroniskiem układa..:([/QUOTE]

będzie się układać jak tylko osoba zarządzająca schroniskiem wyjedzie z niego na taczce!!!!.... a sama do tego chyba dąrzy!

Posted

Gosiu , dopilnujemy tego , ja Ci to obiecuję , za moją sunię , którą i tak wyciągnę , muszę jej pomóc bo nie przeżyje jak ona odejdzie w schronie !!!!!!

Posted

[quote name='beka']Myślałam ze lepiej wam sie ta współpraca ze schroniskiem układa..:([/QUOTE]
Daj spokój.... wczoraj dokładnie nam pokazano gdzie nasze miejsce.

Posted

[quote name='beka']Kur..., dlaczego schronami zarzadzają osoby które maja psy w du.ie[/QUOTE]
ale... my nie odpuścimy. Straszne to było, my pod bramą, a psiaki czujące nasz, szalejące za bramą. One dokładnie wiedzą, że wychodzą na spacer jak jesteśmy.
A już cudowna Pani sąsiadka, której szczekanie psów przeszkadza, spacery... mimo, że pod jej domem nie chodzimy.
Wezwanie policji i zarzut, że 10 żałoby nie potrafiliśmy uszanować.
Paranoja.

Posted

a tej starowinki to nie można na kogoś wyadoptować??
tylko wy byście wiedziały że to dt i w razie co domku by się stałego szukało, bo ona to może wcale taka stara nie jest, tylko mega przerażona... a schronisko w dokumentach by miało, że adoptowana i już...
czasami niestety takie podchody to konieczność...

Posted

Mamy plan na sunie , jak wszystko pójdzie tak jak planujemy ( a planowałyśmy z panią prezes z pół godziny) to sunia będzie u mnie jeszcze dzisiaj , co prawda kosztować będzie mnie to 100 zł (może ktoś się dorzuci ???)ale mała będzie bezpieczna .

Posted

[quote name='malawaszka']o rany.... zaciskam :kciuki: a czemu taka kwota????? :shock:[/QUOTE]

miała być odnalezioną zgubą - zresztą u nas takie są "stawki"

Posted

[quote name='carolinascotties']czy moge prosic kilka slow o terierku, ktorego zdjecia zostaly wklejone wczoraj - chcialabym oglosic go na terierkowie[/QUOTE]
carolina to jest sunia Barbie i ma swoj watek juz na terierkowie:cool3:

Posted

to co? nawet jak ktos obcy przyjdzie do schroniska adoptować to maleństwo to nie dostanie? za co ta psina tam ma dożywocie???!!! co to za paranoja?

a nie wydaje Wam się, że może ktoś ze schroniska czyta dogo? chyba większość tych gnojków nieprzychylnych wolontariuszom, którzy mają coś do ukrycia w schroniskach, szpiegują poczynania dogomaniaków żeby się nie dać zaskoczyć...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...