Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nowy nabytek schroniska, dziś przy spacerował, przeraźliwie chudy i przestraszony i podejrzewam, że nikt nie przyjdzie go wykupić....

KONIEC ZDJĘĆ :)

Posted

Sara jest niesamowita!:loveu: Do przytulania i głaskania pierwsza. Chodzi pięknie na smyczce, buziaki dawać uwielbia. Mankament ma tylko jeden ;), w najmniej odpowiednim momencie lubi się położyć :D(np. podczas biegania w dość szybkim tempie).

Posted

Majki1510 napisał(a):
Sara jest niesamowita!:loveu: Do przytulania i głaskania pierwsza. Chodzi pięknie na smyczce, buziaki dawać uwielbia. Mankament ma tylko jeden ;), w najmniej odpowiednim momencie lubi się położyć :D(np. podczas biegania w dość szybkim tempie).

hahaha, bo ona czujność opiekunki sprawdza :)

Posted

[quote name='Anja2201']Na fotce taki brzuch wyszedł , ma normalny . A jak myślisz ma coś z colaka ?

Myślę, że colakowa jest. Piękna!!!

A co to za szorstki, mały glut?

Posted

Ten glucik to sunia gotowa do adopcji, a jest jeszcze taki sam psiak (moje znalzezisko), jest odrobinę wyższy od tej suni, ale tak to identyczny, ale jeszcze niewykastrowany, mam w domu więcej jego zdjęć z wczoraj, ale nie umiem wklejać ich na dogo. Chętnie prześlę komuś na maila :D

Posted

Moze w koncu uda mi sie powrzucac zdjecia :)
PAKO - na niedzielnym spacerku, oczywiscie odpoczywa, raz na trawce raz w wodzie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...