Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarny kudłatek, szczerze mówiąc nawet nie wiem czy to pies czy suńka:oops::oops::oops:tzn. chyba pies, ale 100% pewności nie mam

Posted

Patija tą suńkę o której napisałaś w poście #1301 "Mała nowa, przerażona suńka, taka kuleczka, mały łepek, duża dupeczka" to MIGOTKA

Posted

Oj Nusia, myślisz że Migotki bym nie poznała :) Migotka spacerowała już dawno z Olą, a ta na zdjęciu uwierz mi to inna choć podobna, ale bardziej napakowana, trochę niższa. Zapytaj mamy :)
A apropo Migotki to coraz bardziej przerażona :(

Posted

[quote name='patija']Oj Nusia, myślisz że Migotki bym nie poznała :) Migotka spacerowała już dawno z Olą, a ta na zdjęciu uwierz mi to inna choć podobna, ale bardziej napakowana, trochę niższa. Zapytaj mamy :)
A apropo Migotki to coraz bardziej przerażona :(

juz wiem, ta sunia siedziała w takim boksie przy kwarantannie tak jak by obok muszkietera.
propozycja imienia? MIMI???

TO NIE MIEJSCE DLA MIGOTKI!!!!!!!!!!!!!
nadzieja w Holenderkach!!

Posted

[quote name='NusiaiJa']juz wiem, ta sunia siedziała w takim boksie przy kwarantannie tak jak by obok muszkietera.
propozycja imienia? MIMI???

TO NIE MIEJSCE DLA MIGOTKI!!!!!!!!!!!!!
nadzieja w Holenderkach!!

Leni którego kudłacza?
Sunia ma juz imię, od dawna w schronisku, Mikra.

Posted

i niunia trochę colakowa??

Jaka piękna..:( biedulak. Czy nie wydaje sie Wam że ma duzy bruch??

Anja wyslij tego terrierka do rity

Posted

Rita o terierku już wie:)ale zaraz wyślę, jest jeszcze chłopczyk do tej suni bardzo podobny, ale na dłuższych łapkach.
Sunia nie ma dużego brzuszka, ona u as już kilka miesięcy, była bardzo chuda po przyjściu.

Posted

Anja2201 napisał(a):
Aniu to czemu ja ją pierwszy raz widzę??Właściwie to teraz się zastanawiam czy to sunia napewno czy nie chłopak

Suczka, siedziała długo w drugim boksie szpitalika przy biurze.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...