Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nasz szczeniaczek Kiara. Bardzo przerażona w boksie, na spacerku pokazała inne oblicze.
Wcale nie jest dzikuskiem, owszem troszkę się boi ale dzielnie maszeruje na smyczy. I generalnie preferuje towarzystwo psiaków. Przy nich nabiera śmiałości.

Posted

No seria Maćka z pannami:)
Miał dzisiaj psi zaprzęg, ale dzielnie sobie poradził. Panny paszczami dziamały, jak tylko za blisko się zbliżyły do reszty towarzystwa:)
Szelma grzeczna bardzo, zero problemu. Pięknie chodzi na smyczy.
Saba no cóż:)Silna, dominująca i mnie posłuchana, ale przy konsekwentnym właścicielu manier nabierze:)

Posted

I tu psiak, któremu musimy pomóc....
Wygląda tragicznie, kudły, kudły i dredy, ślepek nie widać nawet...
a do tego paraliż przedniej łapki. Potrzebna mu dobra diagnoza i fryzjer...
zaraz założę mu wątek. Roboczo nazwany Gabrysiem.

Tu łapka, albo niedowład, albo krótsza...

Na tym zdjęciu też łapinkę widać.

Posted

ta sunieczka ma czas do soboty - ma okolo 5 - 6 miesięcy. Skończy na ulicy:-(:-( nie mam cholera pomysłów, nie mam kasy, nie mam nic - szlag by ten kraj trafił!!! wszystko jest do kitu!!

BŁAGAM O POMOC DLA TEGO PSIEGO DZIECKA!!!!!!

Posted

rita60 napisał(a):
ocelot czy sa jakies foty Barbie,czy odezwała sie ta pani,co dalej robic,oglaszac:roll:

Nie ma lepszych niestety zdjęć, ale z Panią jestem w kontakcie.
Sznaucerka odobno odebrali właściciele.
Długowłosy Onek wczoraj zabrany jeszcze ze szwami:)

Posted

ocelot napisał(a):
Nie ma lepszych niestety zdjęć, ale z Panią jestem w kontakcie.
Sznaucerka odobno odebrali właściciele.
Długowłosy Onek wczoraj zabrany jeszcze ze szwami:)

Czyli narazie czekamy ?

Posted

malawaszka napisał(a):
no i co teraz? diabli wiedzą czy cieszyć się czy co?

A nie wiem, zwłaszcza, ze fajny telefon miałam. Pewnie namiary malawaszko od Ciebie? Ludzie mieli przemyśleć.... ech. Sobie po trzech tyg. o psie przypomnieli.

Posted

ocelot napisał(a):
A nie wiem, zwłaszcza, ze fajny telefon miałam. Pewnie namiary malawaszko od Ciebie? Ludzie mieli przemyśleć.... ech. Sobie po trzech tyg. o psie przypomnieli.

kurde no... nic nie zrobimy już ehh

Posted

ciotki, nie macie tam drugiego Liska znaczy Arwinka?
Pani do mnie napisała z ogłoszenia własnie o Liska vel Arwinka, odpisałam że już jst w domku i podesłałam wątek mikrusków, ale ona się zakochała w Arwinku, w takim mikroskopijnym psiaku...
więc szukam dalej :)
nie mozna stracić domku :)
podeślę jej też tego szkraba,może anuż się zlituje nad nim

ta sunieczka ma czas do soboty - ma okolo 5 - 6 miesięcy. Skończy na ulicy nie mam cholera pomysłów, nie mam kasy, nie mam nic - szlag by ten kraj trafił!!! wszystko jest do kitu!!

BŁAGAM O POMOC DLA TEGO PSIEGO DZIECKA!!!!!!

Posted

ok :) to czekamy do niedzieli może uda się zrobić zdjęcia :)
Pani mocno przezywała,ze Lisek vel Arwinek już w domu, bo się w nim od razu zakochała ze zdjęć :)

Posted

Basia1968 napisał(a):
malizna nie ma wątku - na razie udalo mi sie załatwic awaryjne DT

spytam sąsiada, czy by nie chcieli ślicznego psiaka, choć boje się im to proponować, bo są ostatnio bardzo rozżaleni, ktoś przed świętami otruł im ich 11 letniego psiaka, o którego mocno dbali (miał cukrzycę) i kotkę, którą dosłownie rok temu zabrali ze schroniska...
Jak przechodzą koło mojego płotu,to często widzę że im się łezki w oczach zakręcą patrząc na moje ogony,ale jak z nimi gadałam tydzień temu,to byli jeszcze mocno rozgoryczeni tą całą sytuacją...nie dziwie się!
podpytam tak jakoś łagodnie...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...