magenka1 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Bo on jeszcze taki szczeniaczek malutki chce się bawić :) Ola karmę już zamówiliście? A Olek próbuje jeszcze kąsać? Twoje dziewuszki go nauczą go wszystkiego Quote
olalolaa Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Karma jeszcze chyba niezamówiona, ale jak tylko Dzika_Figa sie pojawi to mysle ze zamówi bo juz wysłałam adres. Olek nie gryzie, nie dopuszczamy do tego zeby chciał ugryzc, bo gryzie jak ma wielki stres (tzn gryzl), niekiedy tylko warczy jak wchodzi sie do pokoju a on lezy na lozku.. Quote
olalolaa Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 dogo mi wysyla po kilka razy. swira mozna dostac, ide spac, zeby sie nie denerwowac ;) Quote
lilk_a Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 bardzo się cieszę że tak szybko odnalazł się w świecie ludzi :):) na jednym ze zdjęć zauważyłam podsikany fotel ...... robi to czy tylko mu się zdażyło ? :) Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Super ze Olek zaczal szalec - szkoda ze Oli demolke w domu zrobi ale ;) Widac ze chlopak dochodzi do siebie hehehe zajrzyjcie tu kobitki, nie o kase chodzi ale o domek - proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zajrzyjcie i odezwijcie sie o tej malej, piekna jest..... :) http://www.dogomania.pl/threads/178669-Sajka-8-letnia-sunia-w-typie-rasy-shar-pei-w-schronie-POTRZEBNY-DOM-I-OGA-OSZENIA?p=13982838#post13982838 Nie znacie kogos kto by takie psie cudo wzial do sibie na stale? :D Quote
magenka1 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Buziaczki dla Olka od cioci Marzeny :) Quote
Dzika_Figa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 melduję, że karma zamówiona. Bieganinę wczoraj miałam, ani sekundy mnie na dogo nie było... Quote
olalolaa Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 jutro rano jak się uda to Olek pokaze pysia hehe ;) lilk_a pisałas gdzies czy podsikuje fotele, nie wiem moze raz mu sie zdarzylo, na początku, teraz w ogole juz praktycznie nie sika. ;) dzisija zostali sami na 5h i nic sie nie działo, zadnej demolki ;) bardziej rozrabia jak my jestesmy hehe Quote
Dzika_Figa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No to porządny z niego psiak. On naprawdę załuguje na super dom, widać, że się chłopak stara, pewnie obserwuje foksie i robi to co one, bo widzi, że one dobrze na tym wychodzą, to chyba warto. :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No bo tak powinno byc - facet ma tak robic jak kobitki heheheheh Olek, ucz sie manier od dziewczyn.... :D Dobranoc, padam na pyssssssssssssssssssssssssssssk, ide do wyrka z mopja psica :D Quote
Nikus Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Emigrantka']No bo tak powinno byc - facet ma tak robic jak kobitki heheheheh .... [/QUOTE] Emi :mad::mad::mad: Ty się kiedyś doigrasz.... Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nikus.. phewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww juz sie boje hehehe Quote
Nikus Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Pamiętaj,że mam Twój adres.....i GPS-a hihi Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Pamietaj ze jaj mam twoj adres i.. date urodzenia.... I boj sie boj..... Quote
Nikus Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ok....myślę,że znajdziemy jakiś kompromis:eviltong: Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Nikus']Ok....myślę,że znajdziemy jakiś kompromis:eviltong:[/QUOTE] Livkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Livka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Emigrantka']Livkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] O co chodzi ? ;) Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Livka - ratuj bo mnie Twoj CHLOP tu straszy..... Daj mu lokciem pod zebro albo cos.... dzieki :D Quote
olalolaa Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 wrzucam swiezutkie zdjęcia Oleczka, z rana ;) teraz siedzi i szczeka, bo za drzwiami odkurzają hehe :D Zabawa z Larą ;) BUZIIIII :loveu::loveu::loveu::loveu: Lara mu całą morde wylizała.... Zobaczcie jak sie wczuła :razz::razz: A tutaj z piłeczką :D:D Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Olek....ale z Ciebie przystojniak...... Ola, dzieki za zdjecia :D Quote
magenka1 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Boski:loveu::loveu::loveu: Jaki wesolutki :) Nasz Olek powinien szybko znaleźć domek Quote
Recommended Posts