Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karma jeszcze chyba niezamówiona, ale jak tylko Dzika_Figa sie pojawi to mysle ze zamówi bo juz wysłałam adres. Olek nie gryzie, nie dopuszczamy do tego zeby chciał ugryzc, bo gryzie jak ma wielki stres (tzn gryzl), niekiedy tylko warczy jak wchodzi sie do pokoju a on lezy na lozku..

Posted

bardzo się cieszę że tak szybko odnalazł się w świecie ludzi :):) na jednym ze zdjęć zauważyłam podsikany fotel ...... robi to czy tylko mu się zdażyło ? :)

Posted

Super ze Olek zaczal szalec - szkoda ze Oli demolke w domu zrobi ale ;)

Widac ze chlopak dochodzi do siebie hehehe

zajrzyjcie tu kobitki, nie o kase chodzi ale o domek - proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zajrzyjcie i odezwijcie sie o tej malej, piekna jest..... :)

http://www.dogomania.pl/threads/178669-Sajka-8-letnia-sunia-w-typie-rasy-shar-pei-w-schronie-POTRZEBNY-DOM-I-OGA-OSZENIA?p=13982838#post13982838

Nie znacie kogos kto by takie psie cudo wzial do sibie na stale?

:D

Posted

jutro rano jak się uda to Olek pokaze pysia hehe ;) lilk_a pisałas gdzies czy podsikuje fotele, nie wiem moze raz mu sie zdarzylo, na początku, teraz w ogole juz praktycznie nie sika. ;) dzisija zostali sami na 5h i nic sie nie działo, zadnej demolki ;) bardziej rozrabia jak my jestesmy hehe

Posted

No to porządny z niego psiak. On naprawdę załuguje na super dom, widać, że się chłopak stara, pewnie obserwuje foksie i robi to co one, bo widzi, że one dobrze na tym wychodzą, to chyba warto. :evil_lol:

Posted

wrzucam swiezutkie zdjęcia Oleczka, z rana ;) teraz siedzi i szczeka, bo za drzwiami odkurzają hehe :D

Zabawa z Larą ;)

BUZIIIII :loveu::loveu::loveu::loveu: Lara mu całą morde wylizała.... Zobaczcie jak sie wczuła :razz::razz:

A tutaj z piłeczką :D:D