Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karmie moja Zare Orijen - chociaz wyglada ze droga to.... moje 39kg futra je 300gram karmy dziennie wiec wychodzi grosze dziennie.

Inen, tansze karmy - trzeba dawac duzo wiecej to wychodza drozej te wlasnie tanie...

No ale nie wem co w Polsce jest dobre a co nie?

:P

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mysle ze dog chow to nie jest ani najgorsza ani anjlepsza karma, chyba starczy taka Olkowi, to i tak dla niego luksus w tej chwili ;)

aa te witaminy w proszku chyba lepiej???

Posted

kto jeszcze sie zgodzi na Dog Chow pisać ;)
Olek był dzisiaj grzeczniejszy u weterynarza, niz ostatnio. Oczywiście wszystko jest w porządku ;) Przed chwilka wrócilismy ze spacerku, potrzeby załatwione i spać hehe ;)

Posted

[quote name='Emigrantka']A gdzie jest watek Kodinki?

Dlaczego wrocila z adopcji?

:(

Byla tam tylko chyba jeden dzien :( ludzie wzieli psa i zostawili go w domu na pare godzin. Pies pogryzl drzwi i go oddali. :(
Tu masz watek, ale mialas sie opamietac. Jak wydasz wszystkie pieniadze, to nawet Cie na zupe zaprosic nie moge :(
http://www.dogomania.pl/threads/139815-Kodinka-wrA-ciA-a-z-adopcji-PILNIE-POTRZEBNA-POMOC-NA-OPA-ACENIE-DT

Posted

Dzisiaj jakoś pusto u Olka ale On przynajmniej bezpieczny w domu u Oli
Tyle złego się dzieje , do tej pory nie mogę się otrząsnąć z wątku z tego strasznego schroniska :(
Emigrantko jak Ty wytrzymujesz? Ja codziennie płaczę przed komputerem :(

Posted

Bardzo duzo bidulek teraz jest.. mi tez chce sie płakać, boje sie czasem wchodzic na nowe wątki, a o tym schronisku tez czytałam.. masakra :(:(

Oles ma sie świetnie, szaleje, wariuje, zaczyna nawet na smyczy ciągnąć, chociaz zawsze idzie po lewej stronie hehe
Zaczal gryzc kapcie:diabloti: i to bez skrupulow, na naszych oczach :mad: hehe ale jak same psiory zostały w domu to zadnej demolki nie było ;)