Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo podoba mi się to co napisała Dzika-Figa (Dziękuję) krótko i na temat to najważniejsze
Goście już pojechali nareście :)
Oleczku trzymaj się kochany, i nie przyzwyczają się do Oli :)

Posted

Dzika Figa - no faktycznie, teraz pamietam ze deklarowalas na Karme....skleroza nie boli (chyba tego na 1 stronie nie ma?)

Emigrantko dzwoniłąm do Pani Joasi, wszystko wytłumaczyłam, ze Olek musi jeszcze 2 tygodnie być w Częstochowie itd.
Pani Joasia będzie miała go pod uwagą, jest dla niego miejsce, ale jelsi wyskoczy coś pilnego, jakas bida która potrzebuje na juz hoteliku to będzie musiała przyjąć.

Ola dzieki za to

Do kiedy to miejsce w Mielcu bedzie na niego czekac i do kiedy musi byc w Cz-wie tzn kiedy najwczesniej musialby jechac do Mielca?

Co zrobimy jezeli jego miejsce w Milecu przepadnie?

Dzieki.

Posted

Pani Joasia wie o sytuacji, wie ze do początku lutego (chyba 4 luty) pies musi tutaj byc. I będzie pamiętała, miejsce jak narazie jest ale tak jak pisałam, jelsi będzie wielka potrzeba to będzie musiała wziasc jakiegos psa. Ja sie jeszcze troszke poucze i wrzuce zdjęcia ;) a teraz zmykam hehe zeby mama nie widziała :D:D ;)

Posted

Nikus napisał(a):
kto by tam faceta słuchał..no,nie Emi?

Nikus... tak Ci po tajniacku powiem (tylko nikomu nie mow) ze moj byly maz, ponad 15 lat juz po rozwodzie ma mnie nadal na komrce (mimo tego ze telefony pare razy zmienial) jako "wife"....

A facetow sie slucha tylko i wylacznie jak pada pytanie "Ile Ci kochanie potrzeba w tym miesiacu"?

:P

Posted

mnie tnie się cały komp ;/
No to Oluś dziś juz chrapał nawet, śpi jak zabity, chyba odsypia dopiero stresik.. Cały dzien w domu nic nie narobił, wieczorkiem na spacerku odrazu qpa i siku, tak jakby trzymał, jestem pod wrazeniem ;) Przyłapałam go jak się bawił piłeczką, wariat z niego niezły, bierze ją w pyszczek i podrzuca do góry :cool3:

Posted

Ola - super zdjecia :)

Piekne psisko.. pewna jestes ze nie namowisz mamy zeby u waz zostal na stale ;)

Zobacz, przeciez on nawet ermmmmmm to mebli pasuje ;)

Powaznie, nie mozesz Ty go zatrzymac.....????

Ty masz 1 foxia? Bo mnie sie wydawalo ze 2?

Zobacz jak im fajnie razem z Olkiem.....we 2.. nie mozna ich JUZ rosdzielac ;)

Przekonaj mame i zostaw go u siebie to bede miala okazje go wymyziac jak kiedy do Cz-wy wpadne :)

Posted

Foksiczki mam dwa, i nie koledzy Olka tylko przyjaciółki hehe ;) Właśnie mam tez problem, bo ta na zdjęciu(Lara) ma dostac cieczki :( musze zapytac sie dzisja wetki czy cos mozna z tym zrobic,(bo jedziemy na kolejną kontrole) bo psy będą musiały same zostac, a nie mozemy dopuscic zeby sie ermm... Olek jest świetny, tylko je za pięciu ;D jak ktoś jest w kuchni to on tez.. i zawsze poluje na cos zostawionego gdzies na stole łobuz ;)
Emigrantko no u mnie nie ma warunków, po pierwsze mieszkanie w bloku, i mało czasu. tzn i tak juz musimy sie bardzo starac zeby zawsze foksice miały zajęcie, trzy psy to nierealne.

Posted

Magenka - Hotel Terier bedzie dla niego najlepszy, stamtad szybko domek znajdzie a przeciez o to chodzi.

Widzialas ich strone? Sama bym tam chciala mieszkac heheh

Tylko sie martwie zeby mu to miejsce tam nie przepadlo :(

Posted

U mnie do początku lutego, jakos 4 luty. Cioteczki, szkajmy mu domu, wysłalam juz zdjęcia Dzikiej_Fidze, potrzeba ogłoszeń!
Nie wiem, jesli miejsce w Mielcu przepadnie, to przeciez go nie wyrzuce.. będę sie musiała z trzema psiorami troche dluzej pomęczyć, ja mam nadzieje ze znajdzie sie dla niego cos w miare szybko :D

Posted

Olaaaaaaaaaaa
- czy Ty podejmujesz sie trzymania Olka u siebie az znajdziecie mu dom staly, bez wzgledu na to jak dlugo takie szukanie moze potrwac?

Bo przyznam ze nie rozumiem troche? Ja chce zeby przepadlo mu miejsce w Mielcu przez.. now wlasnie przez co? Bo nie po to Nikus za mnei zakladal pieniazki ktore obiecalam Olkowi na hotelik w Mielcu (teraz jestem Nikusiowi winna) zeby...

Byl plan, ludzie zbierali (czesc juz wplacilo pieniadze na TAKI wlasnie plan a teraz planu nie ma/plan sie zmienil?

To chyba nie jest tak do konca ok?

Ani wg Olka ani wg ludzi ktorzy sie w ten watek zaangazowali....emocjonalnie i finansowo (wlacznie z Murka, Funia, Joasia)

Wiec?

Posted

magenko powiedziałam P. Joasi ze Olek nie przyjedzie do hotelu, tylko jak zdazy sie cud i szybko znajdzie sie super domek ;)
takze Pani Joasia wie.. i takze trzyma za to kciuki, bo to byłoby dla niego najlepsze. Takie zmienianie pobytu, przyzwyczajanie sie do nowych osób to tez jest dla niego wielki stres i jednoczesnie moze mala strata zaufania? ktore jak wiemy musi mu sie polepszyc o wiele