Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczki to co za plan mamy na jutro? Mam trzymać kciuki?

trzymać ,trzymać i to mooocno :):)
pierwszy raz będę adoptować psa ze schroniska ....... już dzisiaj się denerwuję :) ale jutro zmobilizuję wszystkie siły żeby się to udało :)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilk_a pierwszy raz zawsze musi być :)
Ja już mam na swoim koncie cudownego Dudusia to nie boli chyba, że z miłości
Jak ja jutro wytrzymam w pracy????? Wszytkie dokumenty pomylę
O której to ma być???

Posted

ok 16 :) ....ale myślę że to trochę potrwa :) ...jejku jak ja bym chciała żeby go nie trzeba było wkładać do transporterka , żeby wyszedł normalnie , zadowolony że kończy się jego udręka

Posted

martini77 napisał(a):
Az sie wzruszylam, ze to tak szybko sie zadzialo. Pieknie...

Jesteśmy w połowie drogi pierwsza zabrac go ze schronu druga znaleść mu kochający dom do końca życia!!!!

Posted

magenka1 napisał(a):
O 16 będę czekała na dogo i się denerwowała, DZIEWCZYNY będzie musi być dobrze!!!
Olku to już jutro kochany!!!!

możesz całkiem spokojnie czekać dopiero ok siedemnastej :)

Posted

olalolaa napisał(a):
magenko jesli tak bardzo będziesz sie denerwowac hehe ( ja tez.. ) to napisz mi na pw twoj tel, wysle esa odrazu ;)m i dasz znac na wątku :D:D

to dobry pomysł :):).... Olu ... jak nam się nie uda to przynajmniej pierwsze gromy spadną nie na nasze głowy , albo przynajmniej nie bezpośrednio .... :):):):)

Posted

hehe magenko- dzięki, tak ajk obiecałam dam znac odrazu. idz lepiej do pracy to nie będziesz tak myslała, ja ide jutro do szkoly hehe nie wiem czy bedzie cos do mnie w ogole docieralo.. ;)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Kosu dla Ciebie to ja streszczenie zrobię - należy Ci się:
Olek na dniach jedzie do hoteliku pod Mielcem, gdzie będzie miał cudowne warunki i wspaniałą opiekę i skąd, mamy nadzieję, błyskawicznie wyniesie się do nowego wspaniałego domu.

Dziękuję :)
Krótko i konkretnie - to lubię.

Szkoda tylko że doba ma 24 godziny ...
Ech ... - obym tylko jeszcze jakoś przeżyła do końca stycznia, a obiecuję że będę i tu częstszym gościem :)

Posted

Madcat - zabije za te nowe rzeczy na bazarku....:mad:

Pomoze ktos? Popodrzucajcie te bidy chociaz do gory jak mnei nie ma... dzieki.......

Chopin - chudy, lysly, sciagneity z lancucha:

http://www.dogomania.pl/threads/177765-Onkowaty-Chopin-z-metrowego-A-ancucha-wyA-ysiaA-y-z-oczu-ropa-z-uszu-krew-POMOCY

Mika, brakuje jej tylko 95 zl deklaracji - 10 lat w schronie biedula....

http://www.dogomania.pl/threads/175721-MIKA-gaA-nie-Brak-tylko-95-zA-do-wyjA-cia-z-10-cio-letniej-odsiadki-Czy-zdAE-A-ymy

Lady, staruszka w schronie, chora BARDZO potrzebny DT.. bo wlasnei chora biedula cos z pecherzem, w schronei tego nie wylecza...

http://www.dogomania.pl/threads/178078-Lady-starsza-On-eczka-kaA-dy-grosz-A-ycie

Megi - 8 lat w schronie, cienko ze stalymi deklaracjami ale jednorazowych ma juz troche, cos im slabo idzie na tym watku zeby Mala JUZ gdzies wyslac.... organizacja jakas potrzebna tam chyba...

http://www.dogomania.pl/threads/177432-Staruszka-Megi-od-8-LAT-za-kratami-miaA-a-umrzeAE-w-kwietniu-potrzebne-deklaracje

dzieki..... jezeli mozesz porozsylac....popodrzucac.. cokolwiek... bardzo dziekuje :(

Posted

Emigrantka napisał(a):
Ja ostatnio nie wyrabiam na zadnym z "moich" watkow wiec.....

:(

Kto Olka ze schronu zabiera i kiedy?

Lilk_a czy Magenka?

Kiedy go wieziecie do hoteliklu?

:D

Olek jest zabierany dzisiaj, a zabiera go ze schronu Lilk_a
Ja już czekam