lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczki to co za plan mamy na jutro? Mam trzymać kciuki? trzymać ,trzymać i to mooocno :):) pierwszy raz będę adoptować psa ze schroniska ....... już dzisiaj się denerwuję :) ale jutro zmobilizuję wszystkie siły żeby się to udało :) Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 lilk_a pierwszy raz zawsze musi być :) Ja już mam na swoim koncie cudownego Dudusia to nie boli chyba, że z miłości Jak ja jutro wytrzymam w pracy????? Wszytkie dokumenty pomylę O której to ma być??? Quote
martini77 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Az sie wzruszylam, ze to tak szybko sie zadzialo. Pieknie... Quote
lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ok 16 :) ....ale myślę że to trochę potrwa :) ...jejku jak ja bym chciała żeby go nie trzeba było wkładać do transporterka , żeby wyszedł normalnie , zadowolony że kończy się jego udręka Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 O 16 będę czekała na dogo i się denerwowała, DZIEWCZYNY będzie musi być dobrze!!! Olku to już jutro kochany!!!! Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 martini77 napisał(a):Az sie wzruszylam, ze to tak szybko sie zadzialo. Pieknie... Jesteśmy w połowie drogi pierwsza zabrac go ze schronu druga znaleść mu kochający dom do końca życia!!!! Quote
lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 magenka1 napisał(a):O 16 będę czekała na dogo i się denerwowała, DZIEWCZYNY będzie musi być dobrze!!! Olku to już jutro kochany!!!! możesz całkiem spokojnie czekać dopiero ok siedemnastej :) Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 magenko jesli tak bardzo będziesz sie denerwowac hehe ( ja tez.. ) to napisz mi na pw twoj tel, wysle esa odrazu ;)m i dasz znac na wątku :D:D Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no dobrze nie będę ściemniała ja tam od rana będę myślała o Was! Mam nadzieje, że będziecie czuły ciepłe fluidy płynące z północy Quote
lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 olalolaa napisał(a):magenko jesli tak bardzo będziesz sie denerwowac hehe ( ja tez.. ) to napisz mi na pw twoj tel, wysle esa odrazu ;)m i dasz znac na wątku :D:D to dobry pomysł :):).... Olu ... jak nam się nie uda to przynajmniej pierwsze gromy spadną nie na nasze głowy , albo przynajmniej nie bezpośrednio .... :):):):) Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 musi sie udać!! magenko dawaj numer jesli wiesz ze miedzy 16-17 bedziesz na dogo. Zebyscie szybko wiedzieli, bo potem wrzodow sie nabawicie z nerwow hehehe Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 WYSŁAŁAM może ja powinnam wolne wzjąść aby czuwać ? :) Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 hehe magenko- dzięki, tak ajk obiecałam dam znac odrazu. idz lepiej do pracy to nie będziesz tak myslała, ja ide jutro do szkoly hehe nie wiem czy bedzie cos do mnie w ogole docieralo.. ;) Quote
kosu32 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Kosu dla Ciebie to ja streszczenie zrobię - należy Ci się: Olek na dniach jedzie do hoteliku pod Mielcem, gdzie będzie miał cudowne warunki i wspaniałą opiekę i skąd, mamy nadzieję, błyskawicznie wyniesie się do nowego wspaniałego domu. Dziękuję :) Krótko i konkretnie - to lubię. Szkoda tylko że doba ma 24 godziny ... Ech ... - obym tylko jeszcze jakoś przeżyła do końca stycznia, a obiecuję że będę i tu częstszym gościem :) Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ja ostatnio nie wyrabiam na zadnym z "moich" watkow wiec..... :( Kto Olka ze schronu zabiera i kiedy? Lilk_a czy Magenka? Kiedy go wieziecie do hoteliklu? :D Quote
madcat1981 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dodałam zaległe rzeczy do bazarku, zapraszam. Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Madcat - zabije za te nowe rzeczy na bazarku....:mad: Pomoze ktos? Popodrzucajcie te bidy chociaz do gory jak mnei nie ma... dzieki....... Chopin - chudy, lysly, sciagneity z lancucha: http://www.dogomania.pl/threads/177765-Onkowaty-Chopin-z-metrowego-A-ancucha-wyA-ysiaA-y-z-oczu-ropa-z-uszu-krew-POMOCY Mika, brakuje jej tylko 95 zl deklaracji - 10 lat w schronie biedula.... http://www.dogomania.pl/threads/175721-MIKA-gaA-nie-Brak-tylko-95-zA-do-wyjA-cia-z-10-cio-letniej-odsiadki-Czy-zdAE-A-ymy Lady, staruszka w schronie, chora BARDZO potrzebny DT.. bo wlasnei chora biedula cos z pecherzem, w schronei tego nie wylecza... http://www.dogomania.pl/threads/178078-Lady-starsza-On-eczka-kaA-dy-grosz-A-ycie Megi - 8 lat w schronie, cienko ze stalymi deklaracjami ale jednorazowych ma juz troche, cos im slabo idzie na tym watku zeby Mala JUZ gdzies wyslac.... organizacja jakas potrzebna tam chyba... http://www.dogomania.pl/threads/177432-Staruszka-Megi-od-8-LAT-za-kratami-miaA-a-umrzeAE-w-kwietniu-potrzebne-deklaracje dzieki..... jezeli mozesz porozsylac....popodrzucac.. cokolwiek... bardzo dziekuje :( Quote
madcat1981 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ale przecież o tym zestawie to tu już od dawna było wiadomo, powiem więcej - od tego zestawu się wszystko zaczęło jeśli chodzi o bazarek :) Quote
magenka1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Emigrantka napisał(a):Ja ostatnio nie wyrabiam na zadnym z "moich" watkow wiec..... :( Kto Olka ze schronu zabiera i kiedy? Lilk_a czy Magenka? Kiedy go wieziecie do hoteliklu? :D Olek jest zabierany dzisiaj, a zabiera go ze schronu Lilk_a Ja już czekam Quote
magenka1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Emigrantko Olek jest zabierany dzisiaj prze Lilk_a Quote
Recommended Posts