Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magenko to juz nie musisz dzwonic w czwartek, ja potwierdziłam ze Olek przyjezdza, będę jeszcze dzwonic kiedy dokładnie. Emigrantko zrobie zdjęcia wszystkich zakupow dla Oleczka, nie martw się ;)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola Ty zrób przede wszystkim dużo jak najlepszych zdjęć Olka - będą potrzebne do ogłoszeń. Ja mu te zdjęcia poprzerabiam na słodkie obrazki, pełne śniegowych gwiazdek, kwiatków, motylków itd i będziemy chłopaka ogłaszać.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Ja mu te zdjęcia poprzerabian na słodkie obrazki, pełne śniegowych gwiazdek, wiatków, motylków

Dzika Figa - toz to CHLOPAK - jakie motylki/kwiatuszki.. heheheh samochody... klocki lego no... heheheh

Posted

Emigrantka napisał(a):
Dzika Figa - toz to CHLOPAK - jakie motylki/kwiatuszki.. heheheh samochody... klocki lego no... heheheh

No i co z tego? Hę? Może on jest wrażliwym romantykiem i lubi kwiatki, a koparki i samochodziki to by zeżarł od razu?
Ty ciotka nie myśl tak stereotypowo :evil_lol:

Posted

ja mam metaloway na foksice moja, to chyba bedzie dobry, gdzies tez mialam materialowy hmm :D
aktualizowalam pierwsza strone, zobaczyc czy sie zgadza, szczególnie Emigrantka ;)

Posted

Kochane Cioteczki, bardzo Was przepraszam, że nie wysłałam jeszcze obiecanej kwoty :oops:
Niektóre Cioteczki będą wiedziały jaki jest powód. Już się poprawiam.
Lece do banku i robię przelew. Kasa jutro będzie tam gdzie już dawno być powinna :lol:
=======
No, poszedł - 40,- zł. Jeszcze raz przepraszam, proszę o zrozumienie.

Posted

magenka1 napisał(a):
elik jakoś Ci wybaczymy :) Olek też na pewno Ci wybaczy

No to kłaniam się pięknie i co złego to nie ja :lol:

Posted

Trzymaj kciuki kochana by w końcu udalo mi się załadować kolejne zdjęcia do bazarku - zawiesza mi się cały komputer jak próbuję edytować posty... tak, tak, klikam dwa razy guzik szybko;)
jutro na spokojnie musi mi się udać - bo przecież nie mogę tego zostawić w pół postu tylko muszę na raz zrobić wszystko:oops: