olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 magenko to juz nie musisz dzwonic w czwartek, ja potwierdziłam ze Olek przyjezdza, będę jeszcze dzwonic kiedy dokładnie. Emigrantko zrobie zdjęcia wszystkich zakupow dla Oleczka, nie martw się ;) Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No to wszystko jasne już hura, OLA w ogóle podziękuj mamie, że nam Olka zwiezie :) Quote
Dzika_Figa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ola Ty zrób przede wszystkim dużo jak najlepszych zdjęć Olka - będą potrzebne do ogłoszeń. Ja mu te zdjęcia poprzerabiam na słodkie obrazki, pełne śniegowych gwiazdek, kwiatków, motylków itd i będziemy chłopaka ogłaszać. Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Ja mu te zdjęcia poprzerabian na słodkie obrazki, pełne śniegowych gwiazdek, wiatków, motylków Dzika Figa - toz to CHLOPAK - jakie motylki/kwiatuszki.. heheheh samochody... klocki lego no... heheheh Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 hehe spokojnie będę miala pare dni na cykanie fotek, tyko zeby sie nasz malutki chłopczyk nie stresował za bardzo :( Quote
lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 a my z Olą jesteśmy już umówione :):):) i mam nadzieję że to się uda :):):):) Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Jestem ciekawa jak on będzie się zachowywał? On jest w depresji? Czy to jakieś lęki? Maleńki już nie długo! Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 magenka1 napisał(a):Jestem ciekawa jak on będzie się zachowywał? On jest w depresji? Czy to jakieś lęki? Maleńki już nie długo! Macie kaganiec? Na wszelki wypadek...... Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Emigrantka napisał(a):DObra - a z tego hoteliku jak mu bedziemy domku na stale szukac, huh? O tym tez trzeba pomyslec..... ???? Bo sie poczuje ignorowana :mad: Quote
Dzika_Figa Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Emigrantka napisał(a):Dzika Figa - toz to CHLOPAK - jakie motylki/kwiatuszki.. heheheh samochody... klocki lego no... heheheh No i co z tego? Hę? Może on jest wrażliwym romantykiem i lubi kwiatki, a koparki i samochodziki to by zeżarł od razu? Ty ciotka nie myśl tak stereotypowo :evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Juz z Nikusia chcialyscie ciotke zrobic.. musiala go Livka bronic.... Zadnych kwiatkow dla Olka.... heheheh (spadam bo mnei zaraz ktos ubije.. heheh) Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Chyba zdjecia będziemy dostawaly i wiesci - bo jakby inaczej. kaganiec jakis znajdzie sie.. Quote
lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ja mam kaganiec ale chyba duży bo na takiego dużego psa był ...metalowy ...przymierzę Fidze jakby co to wezmę na wszelki wypadek Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 ja mam metaloway na foksice moja, to chyba bedzie dobry, gdzies tez mialam materialowy hmm :D aktualizowalam pierwsza strone, zobaczyc czy sie zgadza, szczególnie Emigrantka ;) Quote
lilk_a Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ten co ja mam jest wielki ...mojej Fidze wyżlicy wszedł na oczy ..... Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 zgadza sie zgadza bo.... juz sprawdzalam :P Quote
elik Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kochane Cioteczki, bardzo Was przepraszam, że nie wysłałam jeszcze obiecanej kwoty :oops: Niektóre Cioteczki będą wiedziały jaki jest powód. Już się poprawiam. Lece do banku i robię przelew. Kasa jutro będzie tam gdzie już dawno być powinna :lol: ======= No, poszedł - 40,- zł. Jeszcze raz przepraszam, proszę o zrozumienie. Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 elik jakoś Ci wybaczymy :) Olek też na pewno Ci wybaczy Quote
elik Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 magenka1 napisał(a):elik jakoś Ci wybaczymy :) Olek też na pewno Ci wybaczy No to kłaniam się pięknie i co złego to nie ja :lol: Quote
olalolaa Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 elik .. nie masz za co przepraszac ;) gdyby nie Ty to foksia dalej marzłaby na wsi.. Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Bardzo prosze, zajrzyjcie do Lady i porozsylajcie jak mozecie, chora biedula jest w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/178078-Lady-starsza-On-eczka-odejdzie-nam-w-schronie-na-zawsze/page2 Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Cioteczki to co za plan mamy na jutro? Mam trzymać kciuki? Quote
madcat1981 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trzymaj kciuki kochana by w końcu udalo mi się załadować kolejne zdjęcia do bazarku - zawiesza mi się cały komputer jak próbuję edytować posty... tak, tak, klikam dwa razy guzik szybko;) jutro na spokojnie musi mi się udać - bo przecież nie mogę tego zostawić w pół postu tylko muszę na raz zrobić wszystko:oops: Quote
magenka1 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Madcat mi też się dzisiaj zawiesza komp! Quote
Recommended Posts