Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zebrałam się wreszcie w sobie i zabrałam za rozliczenie.
Od ostatniego meldunku na konto Olka wpłynęły następujące wpłaty:
30/08 Szarotka - 20 zł
30/08 magenka1 z siostrą - 35 zł
31/08 martini77 - 50 zł
06/09 Szarotka - 10 zł

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tez o tym myslałam, (ona wcale nie taka mała, wazy na pewno więcej niz Oluś ;) ) tylko moze rozdzielic na jakiegos biednego psiaka jeszcze, bo wydaje mi sie ze to bedzie tak niesprawiedliwie, no i najlepij gdyby wszyscy deklarowicze zdecydowali.

Posted

magenka1 napisał(a):
To Oluś we wtorek jedzie do Krakowa?

Transport z Mielca do krakowa załatwia mąż Pani Asi, z tym ze nie moge sie od dwóch dni skontaktowac z Ania z poznania.. Mam nadzieje ze jutro moze sie uda, trzeba to dograc i zapiąc na ostatni guzik, bo jelsi Ani będzie w Krakowie dopiero np po południu, musimy jeszcze kogos wykombinować do przetrzymania Olka, bo Pani Asdi mąż będzie musiał go oddac juz około 10, jedzie do pracy.

Posted

Pomieszało nam sie, Ania będzie wracac w srode, w Krakowie będzie miedzy 10-11 a P Asi maz jedzie we wtorek. Szukam kogos kto przetrzyma Olka dobe, tylko kogos doswiadczonego, zeby on nie uciekl. Rozmawiałam z kaskadaffik, w ostatecznosci go zawiezie w srode za zwrot kosztow, ale wolałaby zeby Olek u kogos byl przetrzymany, bo ona wtedy pracuje.