Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Oleczkiem zainteresowała sie jakas Pani z Mielca, pisałam jej maila, bo chciała wiedzieć o nim cos więcej czy zdrowy itd, wiem ze mieszka w bloku tylko jak na razie ii trzymamy kciuki ;) Ma zadzwonić jeśli będzie zainteresowana ;)

Posted

olalolaa napisał(a):
A Oleczkiem zainteresowała sie jakas Pani z Mielca, pisałam jej maila, bo chciała wiedzieć o nim cos więcej czy zdrowy itd, wiem ze mieszka w bloku tylko jak na razie ii trzymamy kciuki ;) Ma zadzwonić jeśli będzie zainteresowana ;)

To trzymamy kciuki!!!
I spytaj Panią, gdzie Oleczka wypatrzyła...

Posted

Dostałam wiadomośc w sprawie Olka - Pani pytała, czy w grę wchodzi tylko odbiór osobisty psa, bo nie wie czy da radę aż do Mielca dojechać.
Napisałam, zgodnie z prawdą, że tak, tylko odbiór osobisty, że nie będzimey Olka wysyłać pocztą ani nic takiego, ale że chętnie pomożemy w transporcie do dobrego domu. I poprosiłam o telefon na numer Oli. Zobaczymy co z tego będzie.

Posted

Czy ta Pani ma pojęcie o Olku jakiekolwiek ??????????? to nie jest pies do adopcji ot tak, hop siup, ja bym bardzo była za tym, żeby przyjechała się zapoznać z Olusiem, żeby zaraz zwrotu nie było, tfu, tfu ....

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Czy ta Pani ma pojęcie o Olku jakiekolwiek ??????????? to nie jest pies do adopcji ot tak, hop siup, ja bym bardzo była za tym, żeby przyjechała się zapoznać z Olusiem, żeby zaraz zwrotu nie było, tfu, tfu ....

Zgadzam się, oczywiście. Niemniej jednak skierowałam ją do Oli - zobaczymy czy w ogóle zadzwoni.

Posted

Czyli to jakaś następna Pani, ta 'moja' jest z Mielca..
W przypadku Olka, ja tez jestem za tym jak najbardziej, zeby osoba która chce go adoptować przyjechała, pobyc z nim nawet cały dzień, kilka godzin..
Jak na razie nikt nie dzwoni.

Posted

a ja informuje, że z bazarku uzbierałam 180 zł brakuje jeszcze jednej kwoty jeśli wpłynie to od razu wyśle na konto ,
podpisuje się pod tym aby przyszły właściciel zobaczył pieska poznał go i zdecydował

Posted

magenko bardzo dziękujemy w imieniu Oleczka :) Ja mam duzo fantow od martini77 , dzisija rbiłam zdjęcia i ustalałąm ceny, mysle ze jutro ruszy kolejny bazarek dla Oleczka :)

Posted

Ehh a Olek nam dalej płata figle, raz wchodzi przepięknie do domu za psami albo za miską , dzisiaj bunt :angryy:
Ani za miską, pusciłam psy, ani za psami, ani za mną , no czapki spadają ..... On tak jakby dwa kroki do przodu, choć tyle, że tylko jeden w tył, a cały czas mieszka w domu !!

Posted

Niestety najprawdopodobniej Oluś wróci do boksu, Asia ma już nieco dość cięgłego siurania po ścianach ....... Sika po zasłonach, po fotelach niestety.... :shake:
Fakt, że u Asi mieszkają 4 psy i zapachów jest mnóstwo, ale to nie usprawiedliwia Olka ....

Posted

Ojej, niefajnie :( Ale racja, z takim czyms za bardzo wytrzymac nie mozna.. Czy to z tego powodu tylu psow, znaczy teren, czy zapomniał ze w domu sie nie zalatwia? U mnie utrzymywal czystosc idealną po trzech dniach..

Posted

poprosze o pw z nr konta ...przepraszam ze zawracam gitare ale wywaliłam przy czyszczeniu krzynki a chcialabym uzupelnic swoje zalegle deklaracje zanim sie wycofałam z powodow osobistych...30zl malo tego ale trzeba uzupelnic jak nalezy
i prosze sie jeszcze upewnic czy napewno zalegam jedynie 30zl?