Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

małe zostały szybko odstawione. teraz już tego nie zmienimy.

dziś byłam i małych nie widziałam. Kaśka jest w izolatce po sterylce. Jest masa nowych szczeniaków wyrzuconych przed świętami na śmietnik, ale tych małych tam nie ma chyba.

PortaNigra dziękuję ogromnie za chęć pomocy, ale teraz chyba już nic nie wskóramy. Chyba, że inne weźmiesz? Do koloru, do wyboru, maluchy około 8 tyg mają, jest ich około 6. Ale fot nie robiłam

Posted

Czyli tak jak było do przewidzenia:(
Nieodpowiedzialni ludzie i ich "prezenciki świąteczne":shake::angryy:
A niby człowiek to istota myśląca.................... Brak słów...............

Posted

Spróbujemy się dowiedzieć czy są szczeniaki Kaśki czy poszły :-/ Zobaczymy, co uda się dowiedzieć. Chocież pewnie jak nie widać to nic się już nie dowiemy :-( Szkoda, ale ze względu na wyjazdy nie mogłam wziąć ich wcześniej.

Jakieś szczyle wezmę po nowym roku tak czy tak... Na razie zadeklarowałam , że wezmę od Romy szczylka wyrzuconego wraz z mamą przed wigilią.

Gdybyście wiedziały coś więcej o Wałbrzyskich szczeniakach dajcie znać, bo dla mnie za daleko żeby w ciemno jechać.

Posted

ja wiem tyle, ze jest ich z 10 do wyboru, do koloru! I chłopaki i dziewczynki.
Dwa wieksze, trochę kudlazce (ok.10-12 tyg), reszta młodsze kundelkowate.

A co masz na mysli "dowiedzieć sie wiecej"?
Bo jeśli chodzi o rodziców to nie są znani bo to "Świąteczny prezent " spod śmietnika. Są też inne, widać, ze z innego miotu ale raczej też nikt nie będzie znał rodziców.

Posted

myślałam,że mam fotkę choć jedną, ale jednak nie.

ja kojarzę czarnego,z kręconym włosem, z białą krawatką, rudego z błękitnymi oczami, no i tak po kolorach nie pamiętam żadnego więcej. Myślę, że ze schronu one domki znajdą, a jak jakieś dłużej się ostaną to wtedy zaczniemy się nimi martwić. Jak zaczną rosnąć i domu nie mieć jeszcze.

Posted

tak się złożyło, że znajomi pojechali do Wednia na sylwestra... gdyby Kacha miałą jeszcze tam dom pewny, tomogła jechać za darmo... co za życie, takie figle płata :(

Posted

no ale nikt dziś jej żadnych fot nie zrobił...
trzeba robić ze starych

nowe wieści- Kacha w kojcu ogólnym,, już ma szwy po sterylce ściągnięte

rzeczywiście ma 5 lat i w schronie jest od lutego 2007

Posted

kora78 napisał(a):
Kacha ma śmierdzący zwyczaj zjadania własnych odchodów, wg pracowników. od dawna

"Super stwierdzenie".............. bez żadnego wstępu i puenty..........:crazyeye::shake:

Posted

a co tu dużo pisać?
Kacha zjada swoje odchodzy. i już, tyle się dowiedziałam nowego.
to pewnie niezbyt miły zwyczaj, dla właściciela psa. Trzeba o tym informować. Jak sobie z tym radzić, nie wiem.

Zrobię na dniach laegro i gumtre, bo wygasło. dziś już tekstu nie sklecę, muszę zrobić i do postu1 dać, żeby byłzawsze pod ręką

Posted

xmartix jak stoimy z alegro kaski? czyy aktualne? czy mam robic sobie nowe?

zrobie jej nowe gumtre wrocek
oby foty weszly,bo bez tego do kitu!

edit: niestety nie mogę fot wgrać, więc nie robię gumtree
komu pdesłąc foty i mi zmniejszone odeśle?

Posted

Znalazlam takie info:roll:

Kolejna notka choć tym razem mało przyjemna.Co zrobić,gdy pies zjada swoje odchody??? To wielki problem,zwłaszcza,gdy zaraz po tej czynności pies stara się nas polizać po twarzy.....Gdy zauważymy, że nasz pies zjada odchody-NIE CZEKAJ-ZABIERZ GO DO WETERYNARZA!!!Może mieć pasożyty albo konieczne jest dla niego uzupełnienie diety w witaminy,których mu brakuje!Najczęstszą przyczyną zjadania odchodów jest NUDA!Zapewnij swojemu psu dużo ruchu i zmieniaj mu zabawki-mogły mu się już znudzić.Pamiętaj również,że najlepszym sposobem zapobiegania jest-sprzątanie po psie i wyprowadzanie go na SMYCZY!!! To powinno zapobiec karłożerności.