bela51 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Aga, napisz co u Sary? Martwimy sie:-( Quote
beka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Aga Wczoraj Wysłałam 30 zł na podane konto , ale ponieważ terminal wariował nie miałam możliwości uzupełnic pola opisowego i dopisac że to dla suni. Quote
bela51 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Już ponad tydzień bez zadnych wiadomosci. Aga, co z Waszym zdrowiem? Twoim i suni ? Napisz choc pare słów. Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dlaczego nikt tu nie zagląda:( Z bazarku będzie jakies 70zł :) Quote
taks Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Niestety po tych przemeblowaniach na dogo trudno się doszukać wątków:shake: Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Strasznie trudno. Dlatego proszę wszystkich o poprawianie podlinkowań do banerków. Quote
agabytom Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Wybaczcie.Bałagan na dogo wielki.... Nie potrafie się tu odnaleźć. Dzisiaj byłam na konsultacji i jeszcze czekamy. Możliwe,że obędzie się bez całkowitej amputacji palcy. Za to najprawdopodobniej trzeba będzie usunąć zmienioną tkankę na palcu i pazur,który z jakiegoś powodu straszliwie drażni Sare. Oby tylko goiło się lepiej... A goi się słabiutko.Ale miejmy nadzieje,że się uda i skończy się mniej skomplikowaną operacją. Quote
Piromanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Proszę o potwierdzenie, czy dotarła wplata w wysokości 150 zł od jednej z forumowiczek. Przelewałam już jakiś czas temu. Nie widzę jej w rozliczeniu. Quote
agabytom Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Piromanka napisał(a):Proszę o potwierdzenie, czy dotarła wplata w wysokości 150 zł od jednej z forumowiczek. Przelewałam już jakiś czas temu. Nie widzę jej w rozliczeniu. Już wpisałam wszystko w pierwszym poście. Mam pytanie.Zaczynam totalnie leżeć finansowo.Będziecie mieć coiś przeciwko,jeśli zakupie Sarze worek karmy?? Quote
taks Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jesli o mnie chodzi to nie mam nic przeciwko - lepsza karma = szybsze gojenie się łapy i oby się udało bez amputacji Gdyby przydały się jakieś leki to pisz koniecznie , pomyślimy jak pomóc Quote
Talia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 agabytom napisał(a):Już wpisałam wszystko w pierwszym poście. Mam pytanie.Zaczynam totalnie leżeć finansowo.Będziecie mieć coiś przeciwko,jeśli zakupie Sarze worek karmy?? Ja nie będę miała nic przeciwko. Doszła do ciebie WP? Daj mi prosze znac jak wpłyną pieniadze za bazarek ;) Quote
malibo57 Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Jestem za zakupem karmy. Aga, część tych pieniędzy z pierwszego postu już się chyba rozeszła? Potrzebujesz na karmę ekstra? Żeby nie zabrakło na operacje i rekonwalescencję. Daj znać. Quote
anett Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Czy na tą łapkę nie przydałyby się opatrunki żelowe? Quote
agabytom Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Kochane.Mam w tej chwili rewelacyjną niemiecką maść na odleżyny.I nie zakładamy opatrunków,bo lepiej to wysuszać.W dwa dni smarowania ta maścią widać,że gojenie się przyspiesza.Jak dobrze pójdzie skończy się na usunięciu dzikiego mięsa i pazura. Wiadomo,że przydały by się na karmę osobne pieniążki.Bazarek 70 zł wpłynął. Nie wiadomo co będzie,jak Sara zostanie otwarta do sterylki. Obawiam się że będzie nieciekawie.Ma sporo guzów,więc w środku lepiej nie będzie pewnie :{ Najbardziej jednak teraz boje się naszego rozstania. Sara jest już strasznie do mnie przywiązana.Przy ostatniej wizycie u weterynarza musiałam skorzystać i zostawiłam ją na chwilkę pod opieką pani doktor.Słyszałam przez dzwi,co się działo.Jak wyszłam,powitała mnie jakby mnie nie było pare dni. Sara też boi się odchodzić dalej od domu.Zaczyna szarpać w powrotną stronę.Szarpie,panikuje,obraca się za siebie. Ja też potwornie pokochałam tą olbrzymkę.Nie wyobrażam sobie rozstania.Nie mogę jej u siebie zostawić. Ktoś,kto ją adoptuje będzie miał ogromne szczęscie,bo Sara to złodziejka serc.Nie da się nie kochać.Jest ostatnio strasznie rozbrykana.Biega po domu,bawi się ogonem,opiera się na głowie ,tarmosi i mruczy przy tam.Czasem płaczemy ze śmiechu i radości,że jest taka wesoła. Z moim Bliźniaczkiem się całują.Podbiega do niego i oblizuje mu cały pychol.Oczywiście z wzajemnością.Jedynie Snoopek ma odrobine przekichane,bo jest malutki a Sara prubuje się "nim" bawić.No i wczoraj wyjęła sobie królika.wzięła go w zęby i wystawiła na dywan.Wymimlała go przy tym okropnie. Musiałam go ewakuować wyżej;] Na razie z pierwszego postu odpadło 50 zł,za które kupiłam lepszą karmę na kilka dni. Quote
beka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Beata K bez nika to to ja . Nie mogłam nic wpisa w okno opisu przelewu. Cieszę się że z łapeczką lepiej. Quote
Monika z Katowic Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nareszcie Cię odnalazłam na tym nowym dogo, SARO! Łapka ciut lepiej? To dobrze, dobrze. :) :) :) Quote
anett Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Talia']Jak u Sary?[/QUOTE] dołączam do pytania, jak Sarunia?? Quote
bela51 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Talia']Co tu tak cicho? :([/QUOTE] Też jestem ciekawa co u Sary? Quote
Wunia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 przepraszam za offa - sytuacja kryzysowa :( http://www.dogomania.pl/threads/147816-Wars-szuka-hoteliku-lub-Dt-oraz-prosimy-o-deklaracje Quote
malibo57 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Właśnie? Gdzie agabytom? Co z Sarą? Pisałam PW - bez reakcji:( Quote
bela51 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Nie wiem czy ktos ma kontakt z agabytom, ale myśle, że powinna sie odezwac na tym wątku. Wiele osoób zangażowalo sie emocjonalnie i finansowo w losy Sary i chyba możemy oczekiwać jakichś informacji? Quote
Recommended Posts