Fauka Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Wpadam z wizytką bo biały pluszak jest cudowny :loveu: pewnie by się z Larym dogadał bo on też ma na wszystko wyj... :eviltong: Za rok też się wybierzemy na zlocik! Quote
Okamia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Fauka napisał(a):Wpadam z wizytką bo biały pluszak jest cudowny :loveu: pewnie by się z Larym dogadał bo on też ma na wszystko wyj... :eviltong: Za rok też się wybierzemy na zlocik! Przez "Aferę borderkową" zyskałaś fejm więc może się zastanowimy czy Cię weźmiemy :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Okamia napisał(a):Przez "Aferę borderkową" zyskałaś fejm więc może się zastanowimy czy Cię weźmiemy :evil_lol: Ale to juz niech szykuje podanie-pisemne uzasadnienie na 346 słow, do tego zaswiadczenie od psychiatry i szczepienia, no i jakas rekomendacje :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 asiak_kasia napisał(a):Ale to juz niech szykuje podanie-pisemne uzasadnienie na 346 słow, do tego zaswiadczenie od psychiatry i szczepienia, no i jakas rekomendacje :evil_lol: Ej jakie 346 słów? Co najmniej na 1000! (Amber wyobraź sobie jak to mówię!) HELLLLOOOOŁŁŁŁ! :evil_lol: Zaświadczenia od psychiatry, psychologa, weterynarza (Michał od Kariny się nie liczy!) no i reszta jak wyżej Kasiunia napisała :diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 no proszę jaki dzielny , na kelnera z tacą się szkoli :) http://images61.fotosik.pl/98/b7e7a8c6594bdb22gen.jpg Quote
Fauka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ha! Ja już szykuję materiały filmowe dowodzące że mój pies wcale nie jest Hannibalem w psie skórze :evil_lol: Poza tym o czym tu mowa? Do przyszłych wakacji z pewnością go uśpię i przyjadę sama, ewentualnie z papisiem, ewentualnie z pluszakiem :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Zaba, dawaj na zlot następny to będziesz całować! Sandra tu się nie ma co śmiać on poważny Pan Pies jest! Taaa... Monia akurat zostań-zostaw łatwo się Franio nauczył, ale dalej nie umie podawać łapy... :roll: Cześć Fauka, jaki zaszczyt widzieć tu sławną z afery borderkowej osobę! Zlociki są fajne, spodobałoby Ci się - nawet z tym Twoim agresywnym labkiem :evil_lol: Ala, co podać? Quote
FredziaFredzia Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Niektórzy za swoje 5 minut dostają bana... Mam nadzieję że moje nie nadejdzie. :lol: Najlepiej oglądać w jakości 720p. Odnośnie mojego komentarza... Ciiii :diabloti: [video=youtube;JzSRyfKygT0]http://www.youtube.com/watch?v=JzSRyfKygT0[/video] Quote
Okamia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Franio chrumciak :loveu::loveu::loveu: Przywieź go do mnie - Domin Ci się nim zajmie :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Franio MUSI totaie pojechac na nastepny zlocik :loveu: Quote
monia&nero Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Niektórzy za swoje 5 minut dostają bana... Mam nadzieję że moje nie nadejdzie. :lol: Najlepiej oglądać w jakości 720p. Odnośnie mojego komentarza... Ciiii :diabloti: [video=youtube;JzSRyfKygT0]http://www.youtube.com/watch?v=JzSRyfKygT0[/video] Super :) U mnie Teka też tak zrobi ale Nero ze swoją piłeczkową obsesją nie ma szans :diabloti: Jak tylko widzi piłkę musi ją mieć :evil_lol: Quote
dog193 Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Te odgłosy... :mdleje::lol: monia&nero napisał(a):Super :) U mnie Teka też tak zrobi ale Nero ze swoją piłeczkową obsesją nie ma szans :diabloti: Jak tylko widzi piłkę musi ją mieć :evil_lol: To tylko kwestia egzekwowania posłuszeństwa :razz: Quote
Saththa Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Heheh najpierw myslałam, ze ktos trawe kosi :lol: później, ze chrapie :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 25, 2013 Author Posted August 25, 2013 Śmiejcie się, śmiejcie. Zamknie się w sobie. :shake: Okamia, to niech Domin pojedzie na majówkę! Monia Franek nawet śpi z piłką w pysku, 20 godzin dziennie jest z piłką. Cztery pozostałe jej szuka. Ale jak dog napisała, to chyba kwestia wyuczenia... On wie, że w końcu pozwolę mu po nią biec i to jest radocha! Quote
Okamia Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 FredziaFredzia napisał(a): Okamia, to niech Domin pojedzie na majówkę! Tia - w cuda nie uwierzę :eviltong: Nawet franio go nie przekona do tego :shake: Quote
FredziaFredzia Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Dlaczego? Nawet Michał nie-psiarz powiedział, że na następny przyjedzie z Cinkiem, może i Domin się przekona? Sandra, dzięki! Ostatnio to jest ulubiona pozycja Erisa. Zaczynam podejrzewać, że on się po prostu chwali. :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Zaczynam podejrzewać, że on się po prostu chwali. :diabloti: Padłam :roflt: Mój też uwielbia tak leżeć ale niestety nie ma się czym chwalić :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Amber napisał(a):E, faceci na zlocie to zuo :eviltong: W sumie racja ale ja go na bank nie wezmę - by mi potem marudził... Quote
Amber Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Nie bierz! Jedyni faceci jacy mogą jechać to ci z naszą orientacją :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ania! napisał(a):Padłam :roflt: Mój też uwielbia tak leżeć ale niestety nie ma się czym chwalić :evil_lol: to i jak moi;) ale tez nie maja czym się chwalic :lol: Quote
FredziaFredzia Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Ci z naszą orientacją... :lol: Póki Eris jeszcze ma czym, to się chwali. Znowu znalazłam fajną suczkę, komuś? http://tablica.pl/oferta/suczka-szuka-domu-ID3d6nX.html#91db8aa0fb Quote
Recommended Posts