Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadam z wizytką bo biały pluszak jest cudowny :loveu: pewnie by się z Larym dogadał bo on też ma na wszystko wyj... :eviltong: Za rok też się wybierzemy na zlocik!

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fauka napisał(a):
Wpadam z wizytką bo biały pluszak jest cudowny :loveu: pewnie by się z Larym dogadał bo on też ma na wszystko wyj... :eviltong: Za rok też się wybierzemy na zlocik!

Przez "Aferę borderkową" zyskałaś fejm więc może się zastanowimy czy Cię weźmiemy :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Przez "Aferę borderkową" zyskałaś fejm więc może się zastanowimy czy Cię weźmiemy :evil_lol:

Ale to juz niech szykuje podanie-pisemne uzasadnienie na 346 słow, do tego zaswiadczenie od psychiatry i szczepienia, no i jakas rekomendacje :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Ale to juz niech szykuje podanie-pisemne uzasadnienie na 346 słow, do tego zaswiadczenie od psychiatry i szczepienia, no i jakas rekomendacje :evil_lol:

Ej jakie 346 słów? Co najmniej na 1000! (Amber wyobraź sobie jak to mówię!) HELLLLOOOOŁŁŁŁ! :evil_lol: Zaświadczenia od psychiatry, psychologa, weterynarza (Michał od Kariny się nie liczy!) no i reszta jak wyżej Kasiunia napisała :diabloti:

Posted

Ha! Ja już szykuję materiały filmowe dowodzące że mój pies wcale nie jest Hannibalem w psie skórze :evil_lol: Poza tym o czym tu mowa? Do przyszłych wakacji z pewnością go uśpię i przyjadę sama, ewentualnie z papisiem, ewentualnie z pluszakiem :diabloti:

Posted

Zaba, dawaj na zlot następny to będziesz całować! Sandra tu się nie ma co śmiać on poważny Pan Pies jest! Taaa... Monia akurat zostań-zostaw łatwo się Franio nauczył, ale dalej nie umie podawać łapy... :roll:
Cześć Fauka, jaki zaszczyt widzieć tu sławną z afery borderkowej osobę! Zlociki są fajne, spodobałoby Ci się - nawet z tym Twoim agresywnym labkiem :evil_lol: Ala, co podać?

Posted

Niektórzy za swoje 5 minut dostają bana... Mam nadzieję że moje nie nadejdzie. :lol:

Najlepiej oglądać w jakości 720p. Odnośnie mojego komentarza... Ciiii :diabloti:
[video=youtube;JzSRyfKygT0]http://www.youtube.com/watch?v=JzSRyfKygT0[/video]

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Niektórzy za swoje 5 minut dostają bana... Mam nadzieję że moje nie nadejdzie. :lol:

Najlepiej oglądać w jakości 720p. Odnośnie mojego komentarza... Ciiii :diabloti:
[video=youtube;JzSRyfKygT0]http://www.youtube.com/watch?v=JzSRyfKygT0[/video]

Super :) U mnie Teka też tak zrobi ale Nero ze swoją piłeczkową obsesją nie ma szans :diabloti: Jak tylko widzi piłkę musi ją mieć :evil_lol:

Posted

Te odgłosy... :mdleje::lol:

monia&nero napisał(a):
Super :) U mnie Teka też tak zrobi ale Nero ze swoją piłeczkową obsesją nie ma szans :diabloti: Jak tylko widzi piłkę musi ją mieć :evil_lol:

To tylko kwestia egzekwowania posłuszeństwa :razz:

Posted

Śmiejcie się, śmiejcie. Zamknie się w sobie. :shake:
Okamia, to niech Domin pojedzie na majówkę! Monia Franek nawet śpi z piłką w pysku, 20 godzin dziennie jest z piłką. Cztery pozostałe jej szuka. Ale jak dog napisała, to chyba kwestia wyuczenia... On wie, że w końcu pozwolę mu po nią biec i to jest radocha!

Posted

Dlaczego? Nawet Michał nie-psiarz powiedział, że na następny przyjedzie z Cinkiem, może i Domin się przekona? Sandra, dzięki! Ostatnio to jest ulubiona pozycja Erisa. Zaczynam podejrzewać, że on się po prostu chwali. :diabloti: