Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza.']Ooo to super, to ja w takim razie już trzymam kciuki za lekki poród :kciuki:[/QUOTE]
Mam nadzieje że poradzi sobie z porodem tak jak w zeszłym roku szybko, sprawnie i przede wszystkim sama, bez niczyjej pomocy;)

Posted

[quote name='Iza.']Jakie kreciki śmieszne :loveu:[/QUOTE]

Niesamowicie urosły przez tydzień :) Sama byłam zaskoczona :)
Ale muszę napisać, że orientowałam się w stadku i nie wydaje mi się, żebym pomyliła numerki od zeszłego tygodnia :):):) Miałam lekki problem z 2 i 4 chłopczykiem ale szybko go rozwiązałam jak wzięłam oba razem na ręce. 4-ka jest drobniejszy, chociaż urósł baaardzo :):):):):):)

Posted

[quote name='ladyyork']Mam nadzieje że poradzi sobie z porodem tak jak w zeszłym roku szybko, sprawnie i przede wszystkim sama, bez niczyjej pomocy;)[/QUOTE]
też będziemy trzymać kciuki za szczęśliwe rozwiązanie,
a tydzień później my rodzimy, oby też wszystko dobrze poszło

Posted

[quote name='agnethka']och nareszcie są zdjęcia! ;)
cudne kluski... tylko dla mnie wsje takie same :D (...)

[/QUOTE]

Teoretycznie są takie same , ale praktycznie nie :)
Każdy ma swój indywidualny rys :)
Suczka nr 1 to wykapana siostra czyli REGINA, piesek nr 3 identyczny jak ojciec w tym wieku czyli mój CAREWICZ, piesek 4 jest delikatniejszy i bardziej podobny do suczki nr 1 niż do brata nr 2 , piesek 1 i 3 i suczka 2 mają dodatkowo pewien odrębny szczegół ...
I po tym je można rozpoznać ;)

Posted

faktycznie, od razu łatwiej je poznać!!!
Ale wiem po swoich czarnuchach - jak sie z nimi jest to można poznac ktory jaki i się nie pomylić. Moje też byly czarne i teoretycznie identyczne.... Ale nie dla mnie. :) za to dla znajomych tak.

Posted

Czuję ,że już mogę je rozpoznać :lol: tylko za mało informacji jest o piesku nr 2. Rozumiem ,że nie ma znaku szczególnego tak jak suczka nr 2 i piesek 1 ,3 ale za to jest większy niż suczka nr 1 i piesek nr 4:diabloti:

Posted

Ewtos- nic dodać, nic ująć :)
Ale na pojedynczych zdjęciach praktycznie nie ma szans ich dokładnie rozróżnić ;)
Za tydzień znowu sesja, bo niestety nie da się codziennie jeździć po 30 km w jedną stronę ...

Posted

[quote name='Musiałek']u mnie napiecie wzrasło od rana ;)

Sheinie spadła temperatura do 37,1 - dzis jest 59 dzien

czy juz powinnam panikowac ?? :)[/QUOTE]
U mnie 61 dzień, a temperatura 37,6 i nic:lookarou:

Posted

U Lusi 56 dzień, od wczoraj robię pomiary na razie trzyma 38,5, brzuszek opadnięty, biust się zaróżowił.
Było wczoraj trochę niepokoju (to nasz pierwszy raz) , nie wiedziałam,że dopomiaru "ludzkim" termometrem trzeba dodać 1 stopień :razz:.

a w głowie sto scenariuszy na najbliższe dni:roll:

Posted

[quote name='slawi']U Lusi 56 dzień, od wczoraj robię pomiary na razie trzyma 38,5, brzuszek opadnięty, biust się zaróżowił.
Było wczoraj trochę niepokoju (to nasz pierwszy raz) , nie wiedziałam,że dopomiaru "ludzkim" termometrem trzeba dodać 1 stopień :razz:.

a w głowie sto scenariuszy na najbliższe dni:roll:[/QUOTE]
Temperatura wzrosła o dwie kreski czyli 37,8,pokazuje jej się wydzielina ,ale chyba jeszcze nie tej nocy moja bombonierka się otwoży:shake:

Posted

[quote name='Musiałek']u mnie napiecie wzrasło od rana ;)
Sheinie spadła temperatura do 37,1 - dzis jest 59 dzien
czy juz powinnam panikowac ?? :)[/QUOTE]
Oooo, czy to jest ta wyjazdowa ciąża...?
Bo jezeli tak - to wisisz mi jeden wyjazd;)

[quote name='ladyyork']U mnie 61 dzień, a temperatura 37,6 i nic:lookarou:[/QUOTE]
Hohoho, następna ciężaróweczka:)

Trzymamy za Was kciuki:)

pzdr.

Posted

to na razie czekanie. To czekajmy na maluchy!!!
Wiecie co - u kogoś to tak fajnie czekać, oglądać, podziwiać. Gorzej jak ma się to towarzycho w domu i piszczy już nad ranem, z mopem latasz jeszcze zanim oczy otworzysz a jak troszkę podrosną i zaczną zwiedzać otoczenie to ciągle tylko liczysz czy wszystkie na miejscu są...
Więc teraz czekam na relacje u innych. :) u siebie jeszcze długo poczekam na maluchy

Posted

Ja jednak wolę u siebie niż u innych :) Mimo tego, że kupa roboty. Nie miałam w tym roku seterowych dzieci i już tęsknię :)
Na osłodę miałam małe yoraski - 2 dziewczyny i 2 chłopców. Jeden chłopczyk już prawie 4 miesięczny jeszcze jest u mnie :)