iza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='rodzice']rany spojrzałam na fotke i zamarłam - jakiś tybet urodził a ja nie wiem ? Na leżąco bardzo podobne . gratulacje . Przy okazji - sunia ma wygolony brzuszek ? Jak dbasz o wlos w czasie laktacji ?[/QUOTE] brzusio nie golony, pilnuje tylko zeby nie tworzyły się kołtunki ;) Quote
iza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='PANGEA']widze wplywy Irenki , hihi gratuluje malenstw[/QUOTE] taaaaak!!! mają wiele z Ireny to jedyna osoba która hoduje PONy tak przypominające nam naszego pierwszego PONa- Jarysa Xandrina o nadzwyczajnej inteligencji Quote
Aussie Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Gratulacje!!! Jakie fajne, jednolite PON-ki! :-) To chyba teraz rzadkość w zalewie łaciatości? A my właśnie wróciłysmy z rtg i jest co najmniej 6 maluszków :-) Quote
Hawanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Śliczne Ponki !!!! wielkie gratulacje !!!!I maleństwa ciekawe umarszczenia bendą mieli Super !!! Quote
rodzice Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 tak patrze na wasze maluszki i pomyślałam że czas spojrzeć w kalendarz . Fibi ma mały brzusio - według mnie , wiec wydaje mi sie ze do porodu jeszcze daleko a to juz 53 dzień . Quote
panbazyl Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Moja Pirania nie miała wcale wielkiego brzuszka, ba nawet tydzień przed porodem wydawało się , że to jeszzce nie czas patrząc na brzuchol.... Quote
*kleo* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='iza']Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątki 26 lutego :[/QUOTE] Gratuluję :) z sentymentu dla mojego PONka za TM moim ulubionym zostaje czarno-biały :) To piesek czy sunia? Quote
M&S Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='iza']Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątki 26 lutego :[/QUOTE] GRATULACJE!!!!! Są piękne:):) Quote
iza Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='*kleo*']Gratuluję :) z sentymentu dla mojego PONka za TM moim ulubionym zostaje czarno-biały :) To piesek czy sunia?[/QUOTE] Biało czarny a właściwie bedzie biało szary to sunia Quote
*kleo* Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='iza']Biało czarny a właściwie bedzie biało szary to sunia[/QUOTE] Tak tak, wiem że te łaty zrobią się szare, tak z rozpędu mi się napisało ;) Quote
panbazyl Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 a moje już zaczynają stawać na łapkach (tak smiesznie się kiwają) i wyrastają im juz zębiska! Oj będą teraz gryzły biedną mamuśkę.... :) Quote
*kleo* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ja od dziś odliczam tydzień do przyjścia maluchów na świat :) Quote
dzasta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kleo to już tylko tydzień ale ten czas leci :) To zaczynamy odliczanie :kciuki: Quote
panbazyl Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A potem jak popatrzycie na zdjęcia z porodu, potem z pierwszego tygodnia, z drugiego i kolejnego to wielkie zdziwienie - jak one szybko rosną!!!!! Quote
*kleo* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='dzasta']Kleo to już tylko tydzień ale ten czas leci :) To zaczynamy odliczanie :kciuki:[/QUOTE] Oj leci jak szalony, a niedawno jeszcze na krycie jeździłam :eviltong: [quote name='panbazyl']A potem jak popatrzycie na zdjęcia z porodu, potem z pierwszego tygodnia, z drugiego i kolejnego to wielkie zdziwienie - jak one szybko rosną!!!!![/QUOTE] Pierwsze zdziwienie już mnie dopadło, jak po tygodniu nie widzenia Gracji wróciłam do domu, a brzuch był prawie 2 razy większy :evil_lol: Quote
panbazyl Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Moja sunia nie była brzuchata w ciąży. Ale jak nie było mnie 1 dobę w domu i jak wróciłam, to nie poznałam maluchów - urosły szalenie! dziennie przybierają 100-200 g Na razie tak jest, potem to się zmieni. Quote
*kleo* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A ja się tak zastanawiam i łudzę, że skoro brzuszek dość pokaźny, to może chowa się tam więcej szczylków niż te 2 widoczne na usg ;) Quote
panbazyl Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 usg potwierdzi tylko, ze sunia jest w ciąży - to lepiej do wrózki pójść - też tyle by powiedziała. ;) Poczekaj jeszcze trochę i sie pochwal jak już bedzie wiadomo!!! Quote
PANGEA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 A tutaj 4 dniowe dozki [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/5472/obrazb.jpg[/IMG] Quote
PANGEA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 zolta dziewczynka [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/6421/obraz1yq.jpg[/IMG] pregowane siostry [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/2658/obraz2c.jpg[/IMG] Quote
M&S Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 jakie śliczne dozie:):) [URL]http://img717.imageshack.us/img717/5472/obrazb.jpg[/URL] Quote
marako Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [quote name='*kleo*']A ja się tak zastanawiam i łudzę, że skoro brzuszek dość pokaźny, to może chowa się tam więcej szczylków niż te 2 widoczne na usg ;)[/QUOTE] Nam USG pokazało 5, a w brzuchu było 13. Może i u Ciebie jest ich więcej. (Niestety zostało nam tylko 10, bo dwa nie przeżyły 30 godzin porodu, a jednego udało nam się utrzymać tylko 2 dni). Quote
Recommended Posts