Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rodzice']rany spojrzałam na fotke i zamarłam - jakiś tybet urodził a ja nie wiem ? Na leżąco bardzo podobne . gratulacje . Przy okazji - sunia ma wygolony brzuszek ? Jak dbasz o wlos w czasie laktacji ?[/QUOTE]

brzusio nie golony, pilnuje tylko zeby nie tworzyły się kołtunki ;)

Posted

[quote name='PANGEA']widze wplywy Irenki , hihi gratuluje malenstw[/QUOTE]

taaaaak!!! mają wiele z Ireny to jedyna osoba która hoduje PONy tak przypominające nam naszego pierwszego PONa- Jarysa Xandrina o nadzwyczajnej inteligencji

Posted

Gratulacje!!! Jakie fajne, jednolite PON-ki! :-) To chyba teraz rzadkość w zalewie łaciatości?

A my właśnie wróciłysmy z rtg i jest co najmniej 6 maluszków :-)

Posted

tak patrze na wasze maluszki i pomyślałam że czas spojrzeć w kalendarz . Fibi ma mały brzusio - według mnie , wiec wydaje mi sie ze do porodu jeszcze daleko a to juz 53 dzień .

Posted

[quote name='iza']Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątki 26 lutego :[/QUOTE]
Gratuluję :) z sentymentu dla mojego PONka za TM moim ulubionym zostaje czarno-biały :) To piesek czy sunia?

Posted

[quote name='iza']Są.... SZEść PONiaków , 2 suczki i 4 pieski ; są z nami od piątki 26 lutego :[/QUOTE]

GRATULACJE!!!!!

Są piękne:):)

Posted

[quote name='*kleo*']Gratuluję :) z sentymentu dla mojego PONka za TM moim ulubionym zostaje czarno-biały :) To piesek czy sunia?[/QUOTE]
Biało czarny a właściwie bedzie biało szary to sunia

Posted

[quote name='iza']Biało czarny a właściwie bedzie biało szary to sunia[/QUOTE]
Tak tak, wiem że te łaty zrobią się szare, tak z rozpędu mi się napisało ;)

Posted

[quote name='dzasta']Kleo to już tylko tydzień ale ten czas leci :)
To zaczynamy odliczanie :kciuki:[/QUOTE]
Oj leci jak szalony, a niedawno jeszcze na krycie jeździłam :eviltong:
[quote name='panbazyl']A potem jak popatrzycie na zdjęcia z porodu, potem z pierwszego tygodnia, z drugiego i kolejnego to wielkie zdziwienie - jak one szybko rosną!!!!![/QUOTE]
Pierwsze zdziwienie już mnie dopadło, jak po tygodniu nie widzenia Gracji wróciłam do domu, a brzuch był prawie 2 razy większy :evil_lol:

Posted

Moja sunia nie była brzuchata w ciąży.
Ale jak nie było mnie 1 dobę w domu i jak wróciłam, to nie poznałam maluchów - urosły szalenie! dziennie przybierają 100-200 g Na razie tak jest, potem to się zmieni.

Posted

usg potwierdzi tylko, ze sunia jest w ciąży - to lepiej do wrózki pójść - też tyle by powiedziała. ;)
Poczekaj jeszcze trochę i sie pochwal jak już bedzie wiadomo!!!

Posted

zolta dziewczynka

[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/6421/obraz1yq.jpg[/IMG]

pregowane siostry

[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/2658/obraz2c.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='*kleo*']A ja się tak zastanawiam i łudzę, że skoro brzuszek dość pokaźny, to może chowa się tam więcej szczylków niż te 2 widoczne na usg ;)[/QUOTE]
Nam USG pokazało 5, a w brzuchu było 13. Może i u Ciebie jest ich więcej.
(Niestety zostało nam tylko 10, bo dwa nie przeżyły 30 godzin porodu, a jednego udało nam się utrzymać tylko 2 dni).