Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niekoniecznie ;)

Jest też druga metoda, ale nie wiem czy działa, bo czasem jest nieaktywna. Wciskasz tę ikonkę [img]http://www.dogomania.pl/images/editor/insertimage.png[/img] i ładujesz zdjęcie z komputera ;)

Posted

evl - będę probować tej metody z komputera! Bo jskoś nie mam ochoty zakladać kolejnej galerii na kolejnym serwerze.
Tylko muszę zrobić te zdjęcia. jutro będzie sesja fotograficzna.
No i musze powalczyć z moim wrodzonym niechciejstwem (w niedzielę się urodzilam....) i zgrac z aparatu na kompa

Posted

[quote name='panbazyl']
To "ruski" miał wtedy jeszcze post hehehehe!
Trzymam kciuki za pomyślne wiatry![/QUOTE]
no ale mimo postu sie spisal :)

[quote name='Asiaczek']Oj, koszmar...
Jedna zmoich suczek sznaucerek odeszła właśnie z powodu 3 skretu żółądka,którego juz nie przezyła.... mnie tez przy niej nie było; była u mojej siostry... Eh, Teza ["]

Pzdr.[/QUOTE]

Tak myslalam, ze mnie zrozumiesz...... koszmar i obsesja hodowcow i wlascicieli duzych psow..... szkoda gadac

PS
nie moge wyslac odpowiedzi na priv.... nie rozumiem dlaczego....

Posted

[quote name='panbazyl']

A foty - na nasza klasa wstawię, bo tu nie potrafię..... jakoś jest mi to obce. Chyba, ze ktoś łopatologicznie mi wyjaśni - ale nie obiecuję, że sukces będzie gwarantowany.[/QUOTE]

Jak ja zrozumiałam to znaczy ,że się da. Co prawda pół dogo mnie korygowało. drugie pół dopingowało a Elinka na pw. radziła i sprawdzała. Przesyłam link z dogo bardzo pomocny.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-objaA-nienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-siAE?p=13844060#post13844060[/URL]

Posted

[quote name='Darianna']ja się urodziłam w piątek, co to znaczy? ;)[/QUOTE]

Urodzeni w piątek są bardzo pracowici( w końcu to dzień targowy), ja np. urodziłam się w niedzielę:eviltong:( tzw, dwie lewe rączki-niebieskie ptaki).

Posted

[quote name='ewtos']Urodzeni w piątek są bardzo pracowici( w końcu to dzień targowy), ja np. urodziłam się w niedzielę:eviltong:( tzw, dwie lewe rączki-niebieskie ptaki).[/QUOTE]

to machnijmy od razu cały tydzień ;)
ja sobotę poproszę ;P

Posted

No jakbyś była judaistką , to prawie jak ja - niebieski ptak jak katoliczką albo ateistką to jeszcze coś z Ciebie może być. Co prawda dzień wolny od pracy, ale nie ma zakazu wysiłku fizycznego.

Posted

[quote name='ewtos']Jak ja zrozumiałam to znaczy ,że się da. Co prawda pół dogo mnie korygowało. drugie pół dopingowało a Elinka na pw. radziła i sprawdzała. Przesyłam link z dogo bardzo pomocny.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-objaA-nienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-siAE?p=13844060#post13844060[/URL][/QUOTE]
dzięki!!! Wieczorem się z nim zaprzyjaźnię!!! na razie zapchałam również dysk D.... Bo przez pół roku nie zgrywałam zdjęć, a ja robię w 10 megowej rozdzielczości... Potem zmniejszanie, ale jestem na punkcie zdjęć lekko szajbnięta - ci co znają moją galerię z nasza klasa to wiedzą co nieco na ten temat.

[quote name='ewtos']Urodzeni w piątek są bardzo pracowici( w końcu to dzień targowy), ja np. urodziłam się w niedzielę:eviltong:( tzw, dwie lewe rączki-niebieskie ptaki).[/QUOTE]
he, w pobliskim miasteczku to środa jest dniem targowym, nazywanym przez miejscowych "Świętem dyszla" - miasteczko znane z wielkich targów konskich, teraz tylko wlaściwie ogolnodostępny chłam.
ale najfajniejsze jarmarki można jeszcze na Huculszczyźnie zwiedzić. Polecam te w Kosowie i Kryworywni.

[quote name='agnethka']to machnijmy od razu cały tydzień ;)
ja sobotę poproszę ;P[/QUOTE]
[quote name='ewtos']No jakbyś była judaistką , to prawie jak ja - niebieski ptak jak katoliczką albo ateistką to jeszcze coś z Ciebie może być. Co prawda dzień wolny od pracy, ale nie ma zakazu wysiłku fizycznego.[/QUOTE]

to jeszcze ktoś z piątku i mamy cały wachlarz głównych religii współczesnego świata. ;)

Posted

[quote name='ewtos']Gratuluję szczeniaczków! życzę im i rodzicom zdrowia . No i czekamy na fotki na dogo.[/QUOTE]
ja też czekam na to co potrafię zrobić.... hehehe! na razie muszę posprzątać dysk D (C już dawno zapchany...), podzielę wielki plik na mniejsze i wieczorem się wezmę za nauki wklejania zdjęć - chyba, ze mój chłop zawladnie mi komputerem na amen, to wtedy nie mam mocnych.

a jak inne mamuśki???? Albo tatuśkowie?

Posted

[quote name='ewtos']No jakbyś była judaistką , to prawie jak ja - niebieski ptak jak katoliczką albo ateistką to jeszcze coś z Ciebie może być. Co prawda dzień wolny od pracy, ale nie ma zakazu wysiłku fizycznego.[/QUOTE]

A ja sie urodzilam w poniedzialek o 7.40, hihihi
za to moja siostra w niedziele o 13.... i tak jej zostalo, przed 13 telefonu nawet nie odbiera, hihihi

Posted

Wpadłam zobaczyć maluchy piesków Panbazyla, ale widzę, że technologicznie sprawa nie jest jeszcze rozwiązana - to sobie chociaż zasubskrybuję, żeby nie przegapić. Panbazyl - gratulacje raz jeszcze!

Posted

[quote name='panbazyl']hmm... Po gazetę nie zdążylam tatuśka wysłać, bo Pirania dziś zaczęła o 14 zaczęla znosić jaja. jak na razie 4 dziewczyny i 2 chlopaków. Tatusiek pilnie pomagał - wąchał, lizał a na koniec dostal opie.... od Piranii i się wyniósł. Teraz zagląda tylko tak delikatnie co tam tak piszczy.
jak na nasz pierwszy raz - ok![/QUOTE]
Gratuluję szósteczki! Brawo dla suni, ojca i dla Ciebie:)

[quote name='PANGEA']
Tak myslalam, ze mnie zrozumiesz...... koszmar i obsesja hodowcow i wlascicieli duzych psow..... szkoda gadac
PS
nie moge wyslac odpowiedzi na priv.... nie rozumiem dlaczego....[/QUOTE]
Co do PW, to może jeszcze jakieś niedociągnięcia po ostatnim remoncie...

Pzdr.