evel Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Niekoniecznie ;) Jest też druga metoda, ale nie wiem czy działa, bo czasem jest nieaktywna. Wciskasz tę ikonkę [img]http://www.dogomania.pl/images/editor/insertimage.png[/img] i ładujesz zdjęcie z komputera ;) Quote
panbazyl Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 evl - będę probować tej metody z komputera! Bo jskoś nie mam ochoty zakladać kolejnej galerii na kolejnym serwerze. Tylko muszę zrobić te zdjęcia. jutro będzie sesja fotograficzna. No i musze powalczyć z moim wrodzonym niechciejstwem (w niedzielę się urodzilam....) i zgrac z aparatu na kompa Quote
PANGEA Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='panbazyl'] To "ruski" miał wtedy jeszcze post hehehehe! Trzymam kciuki za pomyślne wiatry![/QUOTE] no ale mimo postu sie spisal :) [quote name='Asiaczek']Oj, koszmar... Jedna zmoich suczek sznaucerek odeszła właśnie z powodu 3 skretu żółądka,którego juz nie przezyła.... mnie tez przy niej nie było; była u mojej siostry... Eh, Teza ["] Pzdr.[/QUOTE] Tak myslalam, ze mnie zrozumiesz...... koszmar i obsesja hodowcow i wlascicieli duzych psow..... szkoda gadac PS nie moge wyslac odpowiedzi na priv.... nie rozumiem dlaczego.... Quote
Darianna Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ja się urodziłam w piątek, co to znaczy? ;) Quote
Kisses Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [B]Panbazyl[/B], gratulacje serdeczne! Koniecznie pogratuluj mamusi, dzielnemu tatusiowi i wszystkim :D Quote
*kleo* Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Darianna']ja się urodziłam w piątek, co to znaczy? ;)[/QUOTE] Też się z chęcią dowiem, bo ja również ;) Quote
ewtos Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='panbazyl'] A foty - na nasza klasa wstawię, bo tu nie potrafię..... jakoś jest mi to obce. Chyba, ze ktoś łopatologicznie mi wyjaśni - ale nie obiecuję, że sukces będzie gwarantowany.[/QUOTE] Jak ja zrozumiałam to znaczy ,że się da. Co prawda pół dogo mnie korygowało. drugie pół dopingowało a Elinka na pw. radziła i sprawdzała. Przesyłam link z dogo bardzo pomocny. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-objaA-nienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-siAE?p=13844060#post13844060[/URL] Quote
ewtos Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Darianna']ja się urodziłam w piątek, co to znaczy? ;)[/QUOTE] Urodzeni w piątek są bardzo pracowici( w końcu to dzień targowy), ja np. urodziłam się w niedzielę:eviltong:( tzw, dwie lewe rączki-niebieskie ptaki). Quote
agnethka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='ewtos']Urodzeni w piątek są bardzo pracowici( w końcu to dzień targowy), ja np. urodziłam się w niedzielę:eviltong:( tzw, dwie lewe rączki-niebieskie ptaki).[/QUOTE] to machnijmy od razu cały tydzień ;) ja sobotę poproszę ;P Quote
ewtos Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No jakbyś była judaistką , to prawie jak ja - niebieski ptak jak katoliczką albo ateistką to jeszcze coś z Ciebie może być. Co prawda dzień wolny od pracy, ale nie ma zakazu wysiłku fizycznego. Quote
panbazyl Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='ewtos']Jak ja zrozumiałam to znaczy ,że się da. Co prawda pół dogo mnie korygowało. drugie pół dopingowało a Elinka na pw. radziła i sprawdzała. Przesyłam link z dogo bardzo pomocny. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/74179-Fotki-zmiana-regulaminu-objaA-nienie-zmian-i-instukcje-Prosimy-o-zapoznanie-siAE?p=13844060#post13844060[/URL][/QUOTE] dzięki!!! Wieczorem się z nim zaprzyjaźnię!!! na razie zapchałam również dysk D.... Bo przez pół roku nie zgrywałam zdjęć, a ja robię w 10 megowej rozdzielczości... Potem zmniejszanie, ale jestem na punkcie zdjęć lekko szajbnięta - ci co znają moją galerię z nasza klasa to wiedzą co nieco na ten temat. [quote name='ewtos']Urodzeni w piątek są bardzo pracowici( w końcu to dzień targowy), ja np. urodziłam się w niedzielę:eviltong:( tzw, dwie lewe rączki-niebieskie ptaki).[/QUOTE] he, w pobliskim miasteczku to środa jest dniem targowym, nazywanym przez miejscowych "Świętem dyszla" - miasteczko znane z wielkich targów konskich, teraz tylko wlaściwie ogolnodostępny chłam. ale najfajniejsze jarmarki można jeszcze na Huculszczyźnie zwiedzić. Polecam te w Kosowie i Kryworywni. [quote name='agnethka']to machnijmy od razu cały tydzień ;) ja sobotę poproszę ;P[/QUOTE] [quote name='ewtos']No jakbyś była judaistką , to prawie jak ja - niebieski ptak jak katoliczką albo ateistką to jeszcze coś z Ciebie może być. Co prawda dzień wolny od pracy, ale nie ma zakazu wysiłku fizycznego.[/QUOTE] to jeszcze ktoś z piątku i mamy cały wachlarz głównych religii współczesnego świata. ;) Quote
ewtos Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Gratuluję szczeniaczków! życzę im i rodzicom zdrowia . No i czekamy na fotki na dogo. Quote
panbazyl Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='ewtos']Gratuluję szczeniaczków! życzę im i rodzicom zdrowia . No i czekamy na fotki na dogo.[/QUOTE] ja też czekam na to co potrafię zrobić.... hehehe! na razie muszę posprzątać dysk D (C już dawno zapchany...), podzielę wielki plik na mniejsze i wieczorem się wezmę za nauki wklejania zdjęć - chyba, ze mój chłop zawladnie mi komputerem na amen, to wtedy nie mam mocnych. a jak inne mamuśki???? Albo tatuśkowie? Quote
PANGEA Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='ewtos']No jakbyś była judaistką , to prawie jak ja - niebieski ptak jak katoliczką albo ateistką to jeszcze coś z Ciebie może być. Co prawda dzień wolny od pracy, ale nie ma zakazu wysiłku fizycznego.[/QUOTE] A ja sie urodzilam w poniedzialek o 7.40, hihihi za to moja siostra w niedziele o 13.... i tak jej zostalo, przed 13 telefonu nawet nie odbiera, hihihi Quote
Kisses Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 O widzisz, ja też z poniedziałku, ale po południo, żeby mama się wyspała :D Jak tam mamuśki? :loveu: Quote
filodendron Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wpadłam zobaczyć maluchy piesków Panbazyla, ale widzę, że technologicznie sprawa nie jest jeszcze rozwiązana - to sobie chociaż zasubskrybuję, żeby nie przegapić. Panbazyl - gratulacje raz jeszcze! Quote
Judit Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Panbazyl- gratulacje! czekamy na fotki maluchów ;-) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='panbazyl']hmm... Po gazetę nie zdążylam tatuśka wysłać, bo Pirania dziś zaczęła o 14 zaczęla znosić jaja. jak na razie 4 dziewczyny i 2 chlopaków. Tatusiek pilnie pomagał - wąchał, lizał a na koniec dostal opie.... od Piranii i się wyniósł. Teraz zagląda tylko tak delikatnie co tam tak piszczy. jak na nasz pierwszy raz - ok![/QUOTE] Gratuluję szósteczki! Brawo dla suni, ojca i dla Ciebie:) [quote name='PANGEA'] Tak myslalam, ze mnie zrozumiesz...... koszmar i obsesja hodowcow i wlascicieli duzych psow..... szkoda gadac PS nie moge wyslac odpowiedzi na priv.... nie rozumiem dlaczego....[/QUOTE] Co do PW, to może jeszcze jakieś niedociągnięcia po ostatnim remoncie... Pzdr. Quote
shelcia9 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ja się urodziłam we wtorek -prawdziwa myślicielka we wrześniu:D Quote
panbazyl Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 testuję to wklejanie zdjęć i na razie kiszka.... ale uparta jestem. Może do północy mi się uda.... hahahaha! Quote
panbazyl Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [IMG]http://i45.tinypic.com/29uoiaf.jpg[/IMG] Huraa!!! Obczaiłam!!! Teraz będę gnębic zdjęciami! [IMG]http://i49.tinypic.com/2z7lpxz.jpg[/IMG] a to wszysttkie. Doba po porodzie. Quote
gops Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ale czarnuchy swietne! po avku mysllam ze biszkopty beda ;D Quote
Recommended Posts