ronja Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 wczoraj byliśmy u weta z naszym Karmelczakiem, ale rozmawialiśmy o Simbiku. wetka nas uspokoiła, że cieczka może trwać 3 tygodnie, a my może nie zauważyliśmy wcześniej, że dostała. odczekać teraz trzeba 3-4 tygodnie. więc pod koniec lipca Simonkę ciachamy i niech idzie dziewczynka na swoje. dziś była niemożliwa:razz: przeszkadzała mi w opalaniu, lizała mnie po twarzy, waliła lapą i uciekała robiąc kółka jak w psiej głupawce przystało:evil_lol: będzie mi brakowało kochanej Simonki Quote
Evelin Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Ronja, opalanie nie jest tak do końca zdrowe-Simonka przekonywała cie do zachowań prozdrowotnych... Ale sie cieszę,że Simbik ma głupawki :) jest szczęśliwym psem... jeszcze tylko sterylka (oby wszystko było ok ) i szukamy domku... Quote
ronja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 szukamy kogoś na wizytę przedadopcyjną w Poznaniu dla Simbika:) Quote
Pipi Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Przepraszam za offa,serdecznie zapraszam w imieniu Koss i Kosu 32, [url]http://www.dogomania.pl/threads/188035-Najpiękniejsze-wakacyjne-biżu-świata-dla-Olusia-i-Skubiego.-Zapraszamy-do-11-lipca-!/page13?p=14978879#post14978879[/url] Quote
ronja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Randa']Ronja napisz coś więcej![/QUOTE] zadzwoniła pani z Poznania, która szuka przyjaciela w typie onka - dostała kilka ofert onkowych, w tym Simbi. przeczytała wątek i chyba zakochała się w naszej dziewczynce;) długo rozmawiałyśmy i ja zastrzeżeń żadnych nie mam, ale wizyta przedadopcyjna oczywiście się odbędzie. adopcja miała by być dopiero w połowie września, więc na razie trzeba trzymać kciuki, by sterylka poszła dobrze i by Simbi była gotowa do swojego domu na czas:) Quote
Randa Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='ronja']zadzwoniła pani z Poznania, która szuka przyjaciela w typie onka - dostała kilka ofert onkowych, w tym Simbi. przeczytała wątek i chyba zakochała się w naszej dziewczynce;) długo rozmawiałyśmy i ja zastrzeżeń żadnych nie mam, ale wizyta przedadopcyjna oczywiście się odbędzie. adopcja miała by być dopiero w połowie września, więc na razie trzeba trzymać kciuki, by sterylka poszła dobrze i by Simbi była gotowa do swojego domu na czas:)[/QUOTE] Zakochanych w naszej Simbi to chyba dużo jest i będzie:loveu:Czy Simbi ma być Wielkopolanką??? Quote
ronja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Randa']Czy Simbi ma być Wielkopolanką???[/QUOTE] czas pokaże;) Quote
Randa Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Przyzwyczaiłam się, że Simbi jest nasza, tzn. więcej Twoja, ale jest...A tu nieubłaganie Simbika trzeba ,,sprzedać", musi być wspaniały domek, tyle przeszła... Quote
ronja Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 ja też się przyzwyczaiłam. taki kawał czasu Simbik jest z nami... Quote
ronja Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Simonka od wczoraj bawi się zabawkami - chyba jej się udzieliło. Onkowata Maja, która kocha patyki i wszelkie zabawki, jakieś 2 tygodnie temu dostała różową piłeczkę, piłeczką zaczął się bawić wielki Misiek, ktory wczesniej ignorował przeróżne zabawki. A teraz Simonka lata z piłeczką, nawet siku robi trzymając piłkę w zębach:) wczoraj piłeczkę ukradła i zaniosła sobie do domu. Quote
Randa Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To znaczy, że Simonka beztroska. Musi uroczo wyglądać z różową piłką sikając. Quote
mysza 1 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ronja napisał(a):Simonka od wczoraj bawi się zabawkami - chyba jej się udzieliło. Onkowata Maja, która kocha patyki i wszelkie zabawki, jakieś 2 tygodnie temu dostała różową piłeczkę, piłeczką zaczął się bawić wielki Misiek, ktory wczesniej ignorował przeróżne zabawki. A teraz Simonka lata z piłeczką, nawet siku robi trzymając piłkę w zębach:) wczoraj piłeczkę ukradła i zaniosła sobie do domu. :loveu::loveu::loveu: Quote
ronja Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 bylam dziś u weta i chciałam umówić sterylkę Simony. nasz pan doktor jedzie na wakacje 23 lipca, wraca 7 sierpnia. sterylka będzie dopiero po 7 sierpnia Quote
Evelin Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Najważniejsze,ze z Simonką ok..ze na sterylke musi poczekać,to nic....co prawda mielismy zamiar wcześniej,ale cieczka święta rzecz...a najwazniejsza,ze wszystko się udało...Simbi miała b.małe szanse na zycie,jak lezała przy drodze pod Łomżą...lata świetlne dzieliły Ja od ratunku...potem z tą łapką..Udało się Simbik ma 4 łapki :) A,że na sterylke trzeba poczekać?? to najłatwiejsza część przedsięwzięcia pt Simonka Quote
Randa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 ja nie wiedziałam, że Simona nawet kotów nie rusza Quote
ronja Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Randa napisał(a):ja nie wiedziałam, że Simona nawet kotów nie rusza kotów, to nie wiem - nie rusza naszej Dakoci, bo Dakocia rządzi;) Quote
Cantadorra Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Rany, na jednym zdjeciu Simbi z Dakotą, a poniżej, myślałam na pierwszy rzut oka, że ona tak Dakocie niesie, a to zabawka sznurkowa. Quote
ronja Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 pewnie, że śliczna:) Randa, nalewka smakowała;)? Quote
Randa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Oj widzisz jaka świnia jestem, wypiłam i zapomniałam podziękować. Evelin tym razem dowiozła nalewkę . Jest super(tzn. była), masz Ty ciotka wiele zdolności:lol: I bardzo dziękuję:loveu: Quote
Recommended Posts