Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Gusia, przepraszam, że na wątku Marleya, ale [COLOR=Red][B][COLOR=Black]dostałam własnie smsa od megii. Dzwonił Pan z Pruszkowa, zainteresowany Lemonkiem!!
Potrzebny ktoś do wizyty przedadopcyjnej!![/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]

z Pruszkowa znam Kasiaprodex tylko:oops: ale ona rzadko wchodzi na dogo raczej - no ale można spróbować;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']ten przepis to nie tajemnica ;)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka?highlight=w%C4%85trobowe+ciasteczka[/url]
jeśli watrobowe nie, to znajdziecie tam wiele innych, tylko że watrobowe mam wypróbowane i są rewelacyjne. innych nie robiłam, może też są tak samo uwielbiane przez psiaki:razz:[/QUOTE]

Dajesz czosnek? Słyszałam, że psy nie mogą czosnku jeść. Ciągle czegos nowego człowiek się dowiaduje ;)

Posted

mały ząbek czosnku na kg watróbki(bo zawsze robie podwójną porcję ;) a ciasteczka daje jako nagrode więc dużo ich nie daję dziennie bo wątroba też powoduje rozwolnienie w dużej ilości

Posted

Gusiu, ja tu jestem jeszcze, hmmm ... 'nowa' , ale jeśli mogę wtrącić swoje zdanie, to z całą pewnością kupuj dla Marleja to, co uważasz za stosowne, on jest najważniejszy.

Z drugiej strony, uważam, że lepiej poświęcić czas na ćwiczenia z psem, niż pichcenie ciesteczek ... ale może to odosobnione zdanie, bo sama nie znoszę gotować ;)

Napisz coś więcej o tych ćwiczeniach, może i ja też spróbuję podziałać z moim panikarzem ... tu na wsi, mam marne szanse na konsultację behawiorysty.

Tradycyjnie, uściski dla Marleja.

Posted

agaga21 - wielkie dzięki za przepis!!
Pomysł super:)

Z Gnojkiem jest problem o tyle, że on w ogóle wydaje się mieć jedzenie głęboko, ze smaczkami włącznie.

Wczoraj przy Piotrze usiłowaliśmy rozpocząć szkolenie z "siad". Nie będzie łatwo bo u Marleja ręka nad głową powoduje atak paniki z piskiem i uciekaniem z podkulonym ogonem włącznie. Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo;)

Nie wiem czy mówiłam, że od nowa popuszcza mocz ze strachu na mój widok....

Posted

[quote name='gusia0106']

Nie wiem czy mówiłam, że od nowa popuszcza mocz ze strachu na mój widok....[/QUOTE]

Ale jak to?? Popuszcza tak w ogóle na Twój widok, jak np. wracasz z pracy, czy jak chcesz wyjść z nim na spacer??

Posted

[quote name='gusia0106']
Nie wiem czy mówiłam, że od nowa popuszcza mocz ze strachu na mój widok....[/QUOTE]

...ale to w momencie kiedy zabierasz go na spacer, czy przy próbie szkolenia również?:(

Posted

No taj w ogóle, wystarczy, że wchodzę do pokoju, bez linki, na głaskanko tylko i już.
Na początku też tak było - pierwszy miesiąc.
Potem minęło a po sylwestrze wróciło.

Posted

[quote name='gusia0106']No taj w ogóle, wystarczy, że wchodzę do pokoju, bez linki, na głaskanko tylko i już.
Na początku też tak było - pierwszy miesiąc.
Potem minęło a po sylwestrze wróciło.[/QUOTE]
Straszne :(

Posted

a moze ma to jakis zwiazek z zaczerwienionym siusiakiek?

michaskowi tez zdarza sie popuscić ale to raz na ruski miesiac
ale on to moze juz zwyczajnie ze starości miec moj emeryt bez sledziony ;)

i ja chyba nie chce wiedziec co Marlej przeszedł ze ma tyle blizn i taką psychikę :(

Posted

[quote name='3 x']a moze ma to jakis zwiazek z zaczerwienionym siusiakiek?[/QUOTE]

Ha! Wpadłam na to i wypytałam u weta. Związku niestety nie ma żadnego.
Problem z popuszczaniem jest w głowie, nie w siusiaku.

Posted

[quote name='gusia0106']Ha! Wpadłam na to i wypytałam u weta. Związku niestety nie ma żadnego.
Problem z popuszczaniem jest w głowie, nie w siusiaku.[/QUOTE]

hmm moze to tak nie do końca nie ma związku
wszak wiele osób twierdzi ze męzczyzni myślą siusiakami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']hmm moze to tak nie do końca nie ma związku
wszak wiele osób twierdzi ze męzczyzni myślą siusiakami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']hmm moze to tak nie do końca nie ma związku
wszak wiele osób twierdzi ze męzczyzni myślą siusiakami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Jak to delikatnie napisałaś....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja to powiedzenie w bardziej dosadnej formie wyrażam.....

Posted

Dziewczyny, zajrzyjcie na bazarek do Szakala, bo malutko chętnych :shake:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/177515-Mega-bazar-pA-ytowy-Zbieramy-pieniAE-dze-dla-Szakala-Do-17-stycznia-godz-20-00[/url]

Posted

dziewczyny.. normalnie koniec świata sie chyba zbliża....
[I]
W Turcji przyszło na świat jagnię ,którego pyszczek przypomina ludzką twarz.Lekarze twierdzą że przyczyną jest brak witamin w łonie matki.[/I]

[url]http://image.lagata.pl/images/25033951344615041932.jpg[/url]

tu inne rewelacyjne ujęcie:
[url]http://image.lagata.pl/images/82288812844667738393.jpg[/url]

Posted

kochana, zależy w jakiej dzilenicy :(
Jak daleko odemnie to nie ma szans, bo ja prosto po pracy jadę po młodego do żłobka, i w domu jestem na po 17....
Ale daj znać jaka ulica to Ci powiem kto ew jeśli nie ja ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Ha! Wpadłam na to i wypytałam u weta. Związku niestety nie ma żadnego.
Problem z popuszczaniem jest w głowie, nie w siusiaku.[/QUOTE]

Też mi sie tak zdaje, chociaż wetem nie jestem. U Frotki podobnie było z drapaniem. Jak to powiedział Dembele - uciulenia nie ma, nić czerwone nie ma, krostek nie ma. To tu być, w głowie - po czym znacząco popukał się w czoło :evil_lol: