andzia69 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='mala_czarna']Gusia, przepraszam, że na wątku Marleya, ale [COLOR=Red][B][COLOR=Black]dostałam własnie smsa od megii. Dzwonił Pan z Pruszkowa, zainteresowany Lemonkiem!! Potrzebny ktoś do wizyty przedadopcyjnej!![/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE] z Pruszkowa znam Kasiaprodex tylko:oops: ale ona rzadko wchodzi na dogo raczej - no ale można spróbować;) Quote
mysza 1 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='andzia69']z Pruszkowa znam Kasiaprodex tylko:oops: ale ona rzadko wchodzi na dogo raczej - no ale można spróbować;)[/QUOTE] Nieaktualne, facet to świr :) Quote
mysza 1 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='agaga21']ten przepis to nie tajemnica ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka?highlight=w%C4%85trobowe+ciasteczka[/url] jeśli watrobowe nie, to znajdziecie tam wiele innych, tylko że watrobowe mam wypróbowane i są rewelacyjne. innych nie robiłam, może też są tak samo uwielbiane przez psiaki:razz:[/QUOTE] Dajesz czosnek? Słyszałam, że psy nie mogą czosnku jeść. Ciągle czegos nowego człowiek się dowiaduje ;) Quote
agaga21 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 mały ząbek czosnku na kg watróbki(bo zawsze robie podwójną porcję ;) a ciasteczka daje jako nagrode więc dużo ich nie daję dziennie bo wątroba też powoduje rozwolnienie w dużej ilości Quote
Ewanka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Gusiu, ja tu jestem jeszcze, hmmm ... 'nowa' , ale jeśli mogę wtrącić swoje zdanie, to z całą pewnością kupuj dla Marleja to, co uważasz za stosowne, on jest najważniejszy. Z drugiej strony, uważam, że lepiej poświęcić czas na ćwiczenia z psem, niż pichcenie ciesteczek ... ale może to odosobnione zdanie, bo sama nie znoszę gotować ;) Napisz coś więcej o tych ćwiczeniach, może i ja też spróbuję podziałać z moim panikarzem ... tu na wsi, mam marne szanse na konsultację behawiorysty. Tradycyjnie, uściski dla Marleja. Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 agaga21 - wielkie dzięki za przepis!! Pomysł super:) Z Gnojkiem jest problem o tyle, że on w ogóle wydaje się mieć jedzenie głęboko, ze smaczkami włącznie. Wczoraj przy Piotrze usiłowaliśmy rozpocząć szkolenie z "siad". Nie będzie łatwo bo u Marleja ręka nad głową powoduje atak paniki z piskiem i uciekaniem z podkulonym ogonem włącznie. Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo;) Nie wiem czy mówiłam, że od nowa popuszcza mocz ze strachu na mój widok.... Quote
mala_czarna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106'] Nie wiem czy mówiłam, że od nowa popuszcza mocz ze strachu na mój widok....[/QUOTE] Ale jak to?? Popuszcza tak w ogóle na Twój widok, jak np. wracasz z pracy, czy jak chcesz wyjść z nim na spacer?? Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Boże kochany :( ile on musiał znieść.... Ale to popuszczanie to od Sylwestra ? Quote
Tora&Faro Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106'] Nie wiem czy mówiłam, że od nowa popuszcza mocz ze strachu na mój widok....[/QUOTE] ...ale to w momencie kiedy zabierasz go na spacer, czy przy próbie szkolenia również?:( Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 No taj w ogóle, wystarczy, że wchodzę do pokoju, bez linki, na głaskanko tylko i już. Na początku też tak było - pierwszy miesiąc. Potem minęło a po sylwestrze wróciło. Quote
mysza 1 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106']No taj w ogóle, wystarczy, że wchodzę do pokoju, bez linki, na głaskanko tylko i już. Na początku też tak było - pierwszy miesiąc. Potem minęło a po sylwestrze wróciło.[/QUOTE] Straszne :( Quote
3 x Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 a moze ma to jakis zwiazek z zaczerwienionym siusiakiek? michaskowi tez zdarza sie popuscić ale to raz na ruski miesiac ale on to moze juz zwyczajnie ze starości miec moj emeryt bez sledziony ;) i ja chyba nie chce wiedziec co Marlej przeszedł ze ma tyle blizn i taką psychikę :( Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='3 x']a moze ma to jakis zwiazek z zaczerwienionym siusiakiek?[/QUOTE] Ha! Wpadłam na to i wypytałam u weta. Związku niestety nie ma żadnego. Problem z popuszczaniem jest w głowie, nie w siusiaku. Quote
3 x Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106']Ha! Wpadłam na to i wypytałam u weta. Związku niestety nie ma żadnego. Problem z popuszczaniem jest w głowie, nie w siusiaku.[/QUOTE] hmm moze to tak nie do końca nie ma związku wszak wiele osób twierdzi ze męzczyzni myślą siusiakami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='3 x']hmm moze to tak nie do końca nie ma związku wszak wiele osób twierdzi ze męzczyzni myślą siusiakami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='3 x']hmm moze to tak nie do końca nie ma związku wszak wiele osób twierdzi ze męzczyzni myślą siusiakami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Jak to delikatnie napisałaś....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to powiedzenie w bardziej dosadnej formie wyrażam..... Quote
mala_czarna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dziewczyny, zajrzyjcie na bazarek do Szakala, bo malutko chętnych :shake: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177515-Mega-bazar-pA-ytowy-Zbieramy-pieniAE-dze-dla-Szakala-Do-17-stycznia-godz-20-00[/url] Quote
Asior Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 dziewczyny.. normalnie koniec świata sie chyba zbliża.... [I] W Turcji przyszło na świat jagnię ,którego pyszczek przypomina ludzką twarz.Lekarze twierdzą że przyczyną jest brak witamin w łonie matki.[/I] [url]http://image.lagata.pl/images/25033951344615041932.jpg[/url] tu inne rewelacyjne ujęcie: [url]http://image.lagata.pl/images/82288812844667738393.jpg[/url] Quote
mala_czarna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 To bzdura jakaś. Podobne fotki krążyły w necie w zeszłym roku. Quote
Asior Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [url]http://www.tvn24.pl/-1,1637800,0,1,jagnie-z-ludzka-twarza,wiadomosc.html[/url] na tvn24 raczej by nie kłamali.... Quote
gusia0106 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Asior, a nie zrobiłabyś nam przedadopcyjnej w Krakowie? Znajdziesz chwilę? :oops: Quote
Asior Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 kochana, zależy w jakiej dzilenicy :( Jak daleko odemnie to nie ma szans, bo ja prosto po pracy jadę po młodego do żłobka, i w domu jestem na po 17.... Ale daj znać jaka ulica to Ci powiem kto ew jeśli nie ja ;) Quote
mala_czarna Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='gusia0106']Ha! Wpadłam na to i wypytałam u weta. Związku niestety nie ma żadnego. Problem z popuszczaniem jest w głowie, nie w siusiaku.[/QUOTE] Też mi sie tak zdaje, chociaż wetem nie jestem. U Frotki podobnie było z drapaniem. Jak to powiedział Dembele - uciulenia nie ma, nić czerwone nie ma, krostek nie ma. To tu być, w głowie - po czym znacząco popukał się w czoło :evil_lol: Quote
Recommended Posts