mariamc Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gusia, dzięki . Będę robić bazarki. Tylko muszę wyjść z grypy i z doła po śmierci mojej Mamy. To już prawie 2 miesiące a ja nadal nie mogę się pozbierać........... Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='mariamc']Gusia, dzięki . Będę robić bazarki. Tylko muszę wyjść z grypy i z doła po śmierci mojej Mamy. To już prawie 2 miesiące a ja nadal nie mogę się pozbierać...........[/QUOTE] Danusiu, TY mi nie wysyłaj tej stówy. My na razie mamy pieniądze. Weź na spłatę tego długu. Brak słów normalnie.... Quote
Ewa Marta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='gusia0106']Zapomniałam Ci Ewunia powiedzieć wczoraj, ale to najwyżej już powiem Panu doktorowi na miejscu, że może przy okazji usunąć od razu grudki spod 3 powieki - bo przez nie Marlej ma wciąż zapalenie spojówek. Mniejsze bo mniejsze ale ma.[/QUOTE] Jeśli chodzi o grudki, to dr Czajka rewelacyjnie wyciął je mojej Barsuni. Wreszcie skończyło się chroniczne zapalenie spojówek, a oczy szybko dochodziły do siebie po zabiegu. Nie wiem tylko, czy nie powinnyśmy zadzwonić w tej sprawie, bo o 17 doktor ma koty na kastrację i musi się wyrobić do tej godziny. Czy zdąży w 2 godziny - nie wiem. Nie wiem, o której mogłabyś ewentualnie dojechać do kliniki, jeśli chcesz - zadzwoń sama i dopytaj. Telefon 0-692-373-786. Mogę też zadzwonić ja, ale nie wiem, czy nie lepiej bezpośrednio. Ja dostosuję się do Twoich możliwości, będę tam na miejscu o której będzie trzeba. Quote
Ewa Marta Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='mariamc']Tylko muszę wyjść z grypy i z doła po śmierci mojej Mamy. To już prawie 2 miesiące a ja nadal nie mogę się pozbierać...........[/QUOTE] Danusiu, trzymaj się kochana, jestem z Tobą... Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Ewa Marta']Jeśli chodzi o grudki, to dr Czajka rewelacyjnie wyciął je mojej Barsuni. Wreszcie skończyło się chroniczne zapalenie spojówek, a oczy szybko dochodziły do siebie po zabiegu. Nie wiem tylko, czy nie powinnyśmy zadzwonić w tej sprawie, bo o 17 doktor ma koty na kastrację i musi się wyrobić do tej godziny. Czy zdąży w 2 godziny - nie wiem. Nie wiem, o której mogłabyś ewentualnie dojechać do kliniki, jeśli chcesz - zadzwoń sama i dopytaj. Telefon 0-692-373-786. Mogę też zadzwonić ja, ale nie wiem, czy nie lepiej bezpośrednio. Ja dostosuję się do Twoich możliwości, będę tam na miejscu o której będzie trzeba.[/QUOTE] Dzięki Ewa, zadzwonię Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Dostaliśmy dziś duuużo pieniędzy. Mysza, Kochana, bardzo dziękuję. Tora&Faro podziękuj bardzo ode mnie Sama Wiesz Komu ;) Quote
Tora&Faro Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='gusia0106']Dostaliśmy dziś duuużo pieniędzy. Mysza, Kochana, bardzo dziękuję. Tora&Faro podziękuj bardzo ode mnie Sama Wiesz Komu ;)[/QUOTE] Jasne Kochana....już składam podziękowania:) Quote
Tora&Faro Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='gusia0106']Dostaliśmy dziś duuużo pieniędzy. Mysza, Kochana, bardzo dziękuję. Tora&Faro podziękuj bardzo ode mnie Sama Wiesz Komu ;)[/QUOTE] Jasne Kochana...już składam podziękowania:) Quote
Tora&Faro Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Jezuuu...co się dzisiaj dzieje z dogo......wam też tak szaleje? Quote
emilia2280 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='mariamc']Gusia, podobne problemy miałam z moją boksią Zuzią.Powoli wszystko uda się wyprostować , on już zachowuję się rewelacyjnie.Trzymam kciuki za kastracika. A dziewczyna o której pisałam to AB-AGNIESZKA z Gliwic. A pieniądze duże 3800, które przelewa juz od połowy listopada , do tego 600 pln, które rzekomo przelała na moje konto i 400 pln, które musi zwrócić na konto mojego Stowarzyszenia i 170 pln za leczenie asta. Totalna porażka.[/QUOTE] Za co mozna bylo zaciágnác taaaki dlug? Chyba tylko mega "klinika" a-la Kosiarzy ;/ taki rachunki wznosi a rozliczenia ni chu-chu. Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Przyszedł D.A.P dzisiaj. A Tora&Faro nie chce ode mnie za niego pieniędzy. Dziękuję bardzo :Rose: Quote
agaga21 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='emilia2280']Za co mozna bylo zaciágnác taaaki dlug? Chyba tylko mega "klinika" a-la Kosiarzy ;/ taki rachunki wznosi a rozliczenia ni chu-chu.[/QUOTE] ten dług (prawie 4 tys.) to pieniądze psów z "bandy bogatyńskiej" na utrzymanie ich w hotelikach, na które czekam od kilku tygodni-podobno idą z banku(!).reszta pieniędzy to te, które ab-agnieszka rzekomo płaciła do mariamc za nasze psy a tak naprawdę nie dochodziły do niej od września! danusia założyła ze swoich pieniędzy na nasze psiaki, już większą część jej oddałam wraz z anią z poznania i agnieszką32. jesteśmy zażenowane całą sytuacją i wściekłe. ab-agnieszka unika kontaktu, zwodzi, obiecuje z dnia na dzień...ale miarka się przebrała, dłużej już nie będziemy czekać:angryy: 10 listopada poprosiłam ją by zrobiła w końcu rozliczenie i przelała mi pieniądze. rozliczenie dostałam na maila, w którym okazało się że nic się nie zgadza! a pieniędzy do tej pory nie mam! przepraszam za zaśmiecenie watku marleja Quote
mysza 1 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gusiu, nie masz za co dziękować. Trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg, mam nadzieję, że gładko pójdzie. Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='agaga21']przepraszam za zaśmiecenie watku marleja[/QUOTE] a nic nie szkodzi, zapraszamy;) Też mam nadzieję, że głądko pójdzie. W ramach nawiązywania relacji Marlej poleguje na dywanie a ja na Marleju ;) I, o dziwo, to ja nie wytrzymyję długo. Leżę mu z głową na udzie, ale on jest taki kościsty, że po chwili już mi nie wygodnie. I buziaki mogę dawać. I przytulić mogę czasem. Oczywiście sam z siebie nie podejdzie na głaskanie, ale jak ja podejdę, to mogę w sumie wszystko. Na spacery tylko nie lubi wychodzić. Dobrze, że samoloty wrócily gdzie ich miejsce. Na Okęcie znaczy ;) Quote
andzia69 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Gusia - to połóż się nie na Marleju tylko obok:) znacie kogoś z Pruszkowa do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej? Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='andzia69']Gusia - to połóż się nie na Marleju tylko obok:) znacie kogoś z Pruszkowa do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej?[/QUOTE] Kosu32 jest chyba z Pruszkowa ;) Quote
andzia69 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='gusia0106']Kosu32 jest chyba z Pruszkowa ;)[/QUOTE] dzięki:) to idę poszukać;) Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Może dzisiaj się uda.... [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/7285/wetak.jpg[/IMG] Quote
gusia0106 Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='Asior']gusiu wymaż swoje dane i adres ;)[/QUOTE] Się poprawiłam właśnie. Dzięki Asior ;) Quote
3 x Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='gusia0106'] Na spacery tylko nie lubi wychodzić. Dobrze, że samoloty wrócily gdzie ich miejsce. Na Okęcie znaczy ;)[/QUOTE] i lataja nad ursusem :cool1: Quote
Tora&Faro Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='gusia0106'] W ramach nawiązywania relacji Marlej poleguje na dywanie a ja na Marleju ;) I, o dziwo, to ja nie wytrzymyję długo. Leżę mu z głową na udzie, ale on jest taki kościsty, że po chwili już mi nie wygodnie. I buziaki mogę dawać. I przytulić mogę czasem. Oczywiście sam z siebie nie podejdzie na głaskanie, ale jak ja podejdę, to mogę w sumie wszystko. Na spacery tylko nie lubi wychodzić. Dobrze, że samoloty wrócily gdzie ich miejsce. Na Okęcie znaczy ;)[/QUOTE] Super się czyta takie wiadomości:):):) Trzymam kciuki za dzisiejszy zabieg...... Quote
gusia0106 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Dobra, to ja jadę po chłopaka....no i ciachamy.... Kciuki mile widziane ;) Quote
chita Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='gusia0106']Dobra, to ja jadę po chłopaka....no i ciachamy.... Kciuki mile widziane ;)[/QUOTE] dla Was zawsze:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
3 x Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 no to zaraz bedzie po ptoku :evil_lol: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Recommended Posts