Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

Gusia, dzięki .
Będę robić bazarki.
Tylko muszę wyjść z grypy i z doła po śmierci mojej Mamy.
To już prawie 2 miesiące a ja nadal nie mogę się pozbierać...........

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mariamc']Gusia, dzięki .
Będę robić bazarki.
Tylko muszę wyjść z grypy i z doła po śmierci mojej Mamy.
To już prawie 2 miesiące a ja nadal nie mogę się pozbierać...........[/QUOTE]

Danusiu, TY mi nie wysyłaj tej stówy. My na razie mamy pieniądze. Weź na spłatę tego długu. Brak słów normalnie....

Posted

[quote name='gusia0106']Zapomniałam Ci Ewunia powiedzieć wczoraj, ale to najwyżej już powiem Panu doktorowi na miejscu, że może przy okazji usunąć od razu grudki spod 3 powieki - bo przez nie Marlej ma wciąż zapalenie spojówek. Mniejsze bo mniejsze ale ma.[/QUOTE]

Jeśli chodzi o grudki, to dr Czajka rewelacyjnie wyciął je mojej Barsuni. Wreszcie skończyło się chroniczne zapalenie spojówek, a oczy szybko dochodziły do siebie po zabiegu. Nie wiem tylko, czy nie powinnyśmy zadzwonić w tej sprawie, bo o 17 doktor ma koty na kastrację i musi się wyrobić do tej godziny. Czy zdąży w 2 godziny - nie wiem. Nie wiem, o której mogłabyś ewentualnie dojechać do kliniki, jeśli chcesz - zadzwoń sama i dopytaj. Telefon 0-692-373-786. Mogę też zadzwonić ja, ale nie wiem, czy nie lepiej bezpośrednio. Ja dostosuję się do Twoich możliwości, będę tam na miejscu o której będzie trzeba.

Posted

[quote name='mariamc']Tylko muszę wyjść z grypy i z doła po śmierci mojej Mamy.
To już prawie 2 miesiące a ja nadal nie mogę się pozbierać...........[/QUOTE]

Danusiu, trzymaj się kochana, jestem z Tobą...

Posted

[quote name='Ewa Marta']Jeśli chodzi o grudki, to dr Czajka rewelacyjnie wyciął je mojej Barsuni. Wreszcie skończyło się chroniczne zapalenie spojówek, a oczy szybko dochodziły do siebie po zabiegu. Nie wiem tylko, czy nie powinnyśmy zadzwonić w tej sprawie, bo o 17 doktor ma koty na kastrację i musi się wyrobić do tej godziny. Czy zdąży w 2 godziny - nie wiem. Nie wiem, o której mogłabyś ewentualnie dojechać do kliniki, jeśli chcesz - zadzwoń sama i dopytaj. Telefon 0-692-373-786. Mogę też zadzwonić ja, ale nie wiem, czy nie lepiej bezpośrednio. Ja dostosuję się do Twoich możliwości, będę tam na miejscu o której będzie trzeba.[/QUOTE]

Dzięki Ewa, zadzwonię

Posted

[quote name='gusia0106']Dostaliśmy dziś duuużo pieniędzy.

Mysza, Kochana, bardzo dziękuję.

Tora&Faro podziękuj bardzo ode mnie Sama Wiesz Komu ;)[/QUOTE]

Jasne Kochana....już składam podziękowania:)

Posted

[quote name='gusia0106']Dostaliśmy dziś duuużo pieniędzy.

Mysza, Kochana, bardzo dziękuję.

Tora&Faro podziękuj bardzo ode mnie Sama Wiesz Komu ;)[/QUOTE]

Jasne Kochana...już składam podziękowania:)

Posted

[quote name='mariamc']Gusia, podobne problemy miałam z moją boksią Zuzią.Powoli wszystko uda się wyprostować , on już zachowuję się rewelacyjnie.Trzymam kciuki za kastracika.
A dziewczyna o której pisałam to AB-AGNIESZKA z Gliwic.
A pieniądze duże 3800, które przelewa juz od połowy listopada , do tego 600 pln, które rzekomo przelała na moje konto i 400 pln, które musi zwrócić na konto mojego Stowarzyszenia i 170 pln za leczenie asta.
Totalna porażka.[/QUOTE]

Za co mozna bylo zaciágnác taaaki dlug? Chyba tylko mega "klinika" a-la Kosiarzy ;/ taki rachunki wznosi a rozliczenia ni chu-chu.

Posted

[quote name='emilia2280']Za co mozna bylo zaciágnác taaaki dlug? Chyba tylko mega "klinika" a-la Kosiarzy ;/ taki rachunki wznosi a rozliczenia ni chu-chu.[/QUOTE]
ten dług (prawie 4 tys.) to pieniądze psów z "bandy bogatyńskiej" na utrzymanie ich w hotelikach, na które czekam od kilku tygodni-podobno idą z banku(!).reszta pieniędzy to te, które ab-agnieszka rzekomo płaciła do mariamc za nasze psy a tak naprawdę nie dochodziły do niej od września! danusia założyła ze swoich pieniędzy na nasze psiaki, już większą część jej oddałam wraz z anią z poznania i agnieszką32. jesteśmy zażenowane całą sytuacją i wściekłe. ab-agnieszka unika kontaktu, zwodzi, obiecuje z dnia na dzień...ale miarka się przebrała, dłużej już nie będziemy czekać:angryy:
10 listopada poprosiłam ją by zrobiła w końcu rozliczenie i przelała mi pieniądze. rozliczenie dostałam na maila, w którym okazało się że nic się nie zgadza! a pieniędzy do tej pory nie mam!

przepraszam za zaśmiecenie watku marleja

Posted

[quote name='agaga21']przepraszam za zaśmiecenie watku marleja[/QUOTE]

a nic nie szkodzi, zapraszamy;)

Też mam nadzieję, że głądko pójdzie.

W ramach nawiązywania relacji Marlej poleguje na dywanie a ja na Marleju ;)
I, o dziwo, to ja nie wytrzymyję długo. Leżę mu z głową na udzie, ale on jest taki kościsty, że po chwili już mi nie wygodnie.
I buziaki mogę dawać. I przytulić mogę czasem. Oczywiście sam z siebie nie podejdzie na głaskanie, ale jak ja podejdę, to mogę w sumie wszystko.

Na spacery tylko nie lubi wychodzić. Dobrze, że samoloty wrócily gdzie ich miejsce. Na Okęcie znaczy ;)

Posted

[quote name='andzia69']Gusia - to połóż się nie na Marleju tylko obok:)

znacie kogoś z Pruszkowa do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej?[/QUOTE]

Kosu32 jest chyba z Pruszkowa ;)

Posted

[quote name='gusia0106']

Na spacery tylko nie lubi wychodzić. Dobrze, że samoloty wrócily gdzie ich miejsce. Na Okęcie znaczy ;)[/QUOTE]
i lataja nad ursusem :cool1:

Posted

[quote name='gusia0106']

W ramach nawiązywania relacji Marlej poleguje na dywanie a ja na Marleju ;)
I, o dziwo, to ja nie wytrzymyję długo. Leżę mu z głową na udzie, ale on jest taki kościsty, że po chwili już mi nie wygodnie.
I buziaki mogę dawać. I przytulić mogę czasem. Oczywiście sam z siebie nie podejdzie na głaskanie, ale jak ja podejdę, to mogę w sumie wszystko.

Na spacery tylko nie lubi wychodzić. Dobrze, że samoloty wrócily gdzie ich miejsce. Na Okęcie znaczy ;)[/QUOTE]

Super się czyta takie wiadomości:):):)
Trzymam kciuki za dzisiejszy zabieg......

Posted

[quote name='gusia0106']Dobra, to ja jadę po chłopaka....no i ciachamy....

Kciuki mile widziane ;)[/QUOTE]

dla Was zawsze:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: