gusia0106 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Na razie boi się jej jak wszystkich innych. Słuchajcie, policzyłam pieniądze od Pani Grażynki. I tam nie ma 200 zł, tylko 235,30 :) Jeśli nie miałybyście nic przeciwko, to wysłałabym 35 zł dla Figi/Luny ( a 30 gr przerzucę do Marleja) bo Mysza sama ma ją na utrzymaniu, deklaracji żadnych, a sunia jeszcze trochę musi być w hotelu bo w poniedziałek dopiero będzie miała sterylkę. Zgadzacie się? Aaaaaa, byłam zważyć Łajzuchę - no schudnąć, nie schudł, ale też nie przytył. Stan wagi na dzisiaj 30,3. Fakt, że w trakcie spaceru na SGGW zrobił kupę, która ważyła kilogram jak nic (kto to widział, żeby jedną kupę sprzątać dwiema torebkami ;) ), i że dobowe wahania wagi mogą wynosić właśnie w granicach kilograma, no ale kurcze miesiąc od Sylwestra to on chyba już choć trochę powinien przytyć. Quote
mysza 1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ależ mnie rozbawiłaś tą kilogramową kupą :D Bardzo Ci dziękuję za pomoc Fidze:loveu: Dziękujemy Pani Grażynce za złote serce:loveu: Gusia, Eltroxin to przy okazji, dzięki. Jaka to dawka? Quote
gusia0106 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='mysza 1']Gusia, Eltroxin to przy okazji, dzięki. Jaka to dawka?[/QUOTE] Mhm....Chyba 100 mg Quote
mysza 1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='gusia0106']Mhm....Chyba 100 mg[/QUOTE] Taką bierze :) Quote
lilk_a Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 przepraszam za offa...... wątek Złej onki z częstochowskiego schroniska .....zapraszam [URL]http://www.dogomania.pl/threads/179767-ONka-ZA-a-po-wypadku-schronisko-CzAE-stochowa?p=14092293#post14092293[/URL] Quote
gusia0106 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Skoczył na mnie! :multi: Skoczył na mnie! :multi: Się wziął i mi od klaty odbił :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
mala_czarna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jeeezuuu, pewnie go faworkami nakarmiłaś Łosiu :evil_lol::evil_lol: Quote
mala_czarna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Durne pewnie pytanie, ale proszę o radę. Gdzie mogę załatwić siano do ocieplania bud? Za darmo, bądź za grosze? :roll: Quote
gusia0106 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='mala_czarna']Jeeezuuu, pewnie go faworkami nakarmiłaś Łosiu :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No co Ty! Przecież ja go nie karmię :diabloti: Quote
gusia0106 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 [quote name='mala_czarna']Durne pewnie pytanie, ale proszę o radę. Gdzie mogę załatwić siano do ocieplania bud? Za darmo, bądź za grosze? :roll:[/QUOTE] Ja to nie wiem...może Mysza będzie wiedziała z racji konia, który ładny ma tylko pysk, albo Graven jak ją odbanują Quote
mala_czarna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 To niech Mysza napisze, bardzo proszę. Z transportem jakoś podumamy z Klembowskimi. Kiepskie te budy, a tam masa szczeniaków i staruszków. Ech.. Quote
Gremlin Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='mala_czarna']Durne pewnie pytanie, ale proszę o radę. Gdzie mogę załatwić siano do ocieplania bud? Za darmo, bądź za grosze? :roll:[/QUOTE] Chyba słoma byłaby lepsza ;) (i przede wszystkim tańsza jeśli nie darmo - na allegro tona kosztuje... 100 - 200 zł) Najprostsze rozwiązanie - okoliczne wioski, patrzysz gdzie na podwórzu stoi ciągnik rolniczy i jakieś maszyny rolnicze (najlepiej jak widać stodołę) - wchodzisz, pytasz i za grosze ładujesz presak słomy ;) Quote
Ewa Marta Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 [quote name='gusia0106']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Skoczył na mnie! :multi: Skoczył na mnie! :multi: Się wziął i mi od klaty odbił :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE] Brawo Marlej!!!! Wiedziałam, że on się otworzy do końca:-) A jak go nie karmisz, to z rozpaczy skakać zaczął, żeby zasłużyć na jedno choćby ziarenko na dobranoc;-) Quote
Aska25 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Mam nowa bohaterke, a jest nia Gusia :cool3::cool3::cool3: Jest jak supermen i normalnie od 2 dni watek meczylam :diabloti: 300 stron, dzien po dniu, boze jakie wciagajace :eviltong: I kocham tą Dziewczyne :loveu::loveu::loveu: I ona zainteresowaa sie nasza Majunia :cool3::cool3::cool3: I tez jestem fanka dywanu, ktory widzialam na fotach .... :loveu: A Marley to cudny jest .... Teraz czekam kiedy napiszesz, ze na lozeczko chce sie gramolic :cool3::cool3::cool3: Za 2-5 dni dostanie od Ciotki przesylke ;) Gusia RESPECT jestes moja nowa IDOLKA za to co robisz dla tego psa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Macie nowa fanke, a ten watek jest jak terapia :Cool!: po tym co czytam na innych .... I normalnie Gusia jest jak aniol Marleja, pominik jej postawic :cool3: Quote
mala_czarna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='Gremlin']Chyba słoma byłaby lepsza ;) (i przede wszystkim tańsza jeśli nie darmo - na allegro tona kosztuje... 100 - 200 zł) Najprostsze rozwiązanie - okoliczne wioski, patrzysz gdzie na podwórzu stoi ciągnik rolniczy i jakieś maszyny rolnicze (najlepiej jak widać stodołę) - wchodzisz, pytasz i za grosze ładujesz presak słomy ;)[/QUOTE] Dzieki Gremlin! No tak. Miałam na myśli słomę, a napisałam siano. Siano to ja chyba mam w głowie :roll: Quote
gusia0106 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 [quote name='mala_czarna'] Siano to ja chyba mam w głowie :roll:[/QUOTE] Jak to chyba? :evil_lol: Cześć Asia, no super, że u nas jesteś:) Quote
Ewanka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Przyszłam łapkę marlejową uścisnąć, a tu takie świetne wieści ... zuch chłopak, a Gusia - dogo-zaklinaczka :) Dla mnie to nie pojęte, ja wprawdzie początkujący teoretyk ;) ale w podziwie i nieustannym szoku trwam od początku wątku! Quote
Tora&Faro Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 [quote name='gusia0106']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Skoczył na mnie! :multi: Skoczył na mnie! :multi: Się wziął i mi od klaty odbił :multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/QUOTE] Ja jeszcze tylko czekam aż Gusia napisze że Marlej buziaki rozdaje....:loveu: Quote
mysza 1 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Słomy nigdy nie kupowałam ale nieduże ilości w ogrodniczych można dostać. Ale ja bym szła w to allegro skoro budy trzeba ocieplać. Quote
Aska25 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ja czekam na to, az Marley bedzie sie chcial na lozko wpakowac :D:D:D Quote
gusia0106 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Od dłuższego czasu kiełkuje mi w głowie myśl tylko nie wiem jak rozwiązać to logistycznie... Same mądre głowy zaglądają do Marlejka, może Wy wymyślicie jak to zorganizować. Ze starych i trochę młodszych czasów znam dobrze co najmniej dwa duże i znane zespoły rockowe i trzon trzeciego reggae'gowego. Jeżdżą chłopaki po Polsce, przychodzą na nich w każdym z miejsc tłumy ludzi. Różnych. Małolatów i dorosłych. Rodzice z małolatami. Ciocie z małolatami. Wujkowie z małolatami. Chłopaki w większości mocno prozwierzęcy, część nawet wege, posiadacze psów, kotów i żon :diabloti: Myślę, że na spokojnie jeste, w stanie ich przekonać, żeby na każdym koncercie mówili - Słuchajcie Ludzie, zróbmy coś żeby jakiś bezdomny pies znalazł dom. Ten pies - i tu wstawiamy imię - szuka domu. Jeśli możecie pitu pitu zabierzcie go do domu albo powiedzcie o nim sowim znajomym. I tu pojawia się trudność logistyczna. Bo jak pokazać tego psa?? Na większości koncertów nie ma bajerów z cyklu telebimy, albo chociaż projektory. Przydałby się wielkoformatowy plakat ze zdjęciem psa, jego imieniem i telefonem opiekuna. Albo coś na kształt. Oni jeżdżą po całej Polsce, psy mamy w całej Polsce - myślę, że adopcyjnie to spora szansa, ale jak to rozwiązać logistycznie?? Quote
Soema Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Najlepszy to projektor.. czasem mają w klubach takie, można pytać. Bo innego wyjścia na ten moment nie widzę.. ale zobaczę, jak przestanę beczę, o:eviltong: musiałyby być plakaty i kilka ulotek przy wyjściu i koło sceny..:hmmmm: Quote
Tattoi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='mala_czarna']Durne pewnie pytanie, ale proszę o radę. Gdzie mogę załatwić siano do ocieplania bud? Za darmo, bądź za grosze? :roll:[/QUOTE] W stajniach. Musisz zlokalizować szkółki jeździeckie w Twojej okolicy i podjechać. Za darmo nie będzie- kostka kosztuje od 7 zł do 20 zł. Ale kostka starczy na dużo, bo jest mocno zbita. Jedną ocieplisz 3 duże budy po dach. Quote
3 x Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 [quote name='Soema']Najlepszy to projektor.. czasem mają w klubach takie, można pytać. Bo innego wyjścia na ten moment nie widzę.. ale zobaczę, jak przestanę beczę, o:eviltong: musiałyby być plakaty i kilka ulotek przy wyjściu i koło sceny..:hmmmm:[/QUOTE] duzy plakat który pokażą ze sceny i ulotki ulotki można wydrukowac wszedzie gorzej z plakatem Quote
gusia0106 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [quote name='3 x']duzy plakat który pokażą ze sceny i ulotki ulotki można wydrukowac wszedzie gorzej z plakatem[/QUOTE] No właśnie z projektorami jest kicha bo nawet jak mają to nie dają. Na ulotki się nie zgodzą tzn. mogą się zgodzić, ale trzeba im będzie za to zapłacić. Bardziej właśnie chodziło mi o taką formę, że daję chłopakom, oni z tym jadą i rozstawiają. Nie wymaga to specjalnego zaangażowania po ich stronie i jest łatwe do wykonania. Quote
Recommended Posts