Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cóż, pamiętajmy, że niegdyś pies-stróż odgrywał całkiem ważną rolę. Ślę ciepłe fluidy za pięknisia, w którym się zakochałam. Yrsa pewnie też by go polubiła, chlip :( niestety nie udało mi się namówić rodziny lubego...

Posted

Wiem że chciałybyście dla Kiryska najlepszy domek pod słońcem, ale jeśli będzie tam miał swobodę, i dobrego człowieka do towarzystwa no i opiekę podstawową zapewnioną, to powinno być dobrze.
Ja sama znam dwa miejsca gdzie piesek stróżujący w firmie ma całkiem dobrze. A poza tym nie każdy piesek chce mieszkać w domu czy mieszkaniu, czasem po prostu sam woli w budzie, na polu, i mieć przestrzeń i świeże powietrze.

Posted

czyli to jednak nie jest nic pewnego z tym pilnowaniem? no cóż, pomendzę jeszcze komu się da. Ale niestety ilość ludzi do mendzenia mam mocno ograniczoną :(
Czemu tyle ludzi musi być już zapsionych, zakoconych albo nie może wziąć psa choćby nie wiem, jak bardzo chcieli :(

Posted

no... wiem, że do innego psiaka ze względu na zasypanie nie wypaliła wizyta przedadopcyjna... no i impas... u mnie w dużym mieście, na osiedlu nieraz nie da się gdzieś przejechać itp :D

Posted

kto mi powie co z tym ogłsozeniem jest nie tak, ze mi nie przechodzi przez Gumtree?

Kirys

To piękny 3 letni olbrzym, duży puchaty pies.

Jest psem totalnie zakochanym w człowieku -najchętniej nie odstępowałby Cię na krok. Przy każdej okazji przytula się i nadstawia na głaskanie, ale pieszczoty przez kraty mu nie wystarczają. On chce mieć DOM - prawdziwy dom.
Dogaduje się z suczkami.

Na pewno będzie doskonałym stróżem.

Szkoda ,żeby taki piękny i o wspaniałym charakterze pies, marnował się w schronisku. Prawda?

kontakt w sprawie adopcji Kirysa:

tel. 0 600 101 446
tel. 0 889 174 935

Posted

ja się niestety nie znam... w górę piękniś. A ja sobie pomarzę o dwóch szarych futrzakach i jednym czarnym u siebie w domu... chlip