Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem, że fajny... sama bym go dziko chciała. :( Faktycznie razem z moją by piknie wyglądały ciagnąc sanki czy cuś.. eh marzenie. Jeszcze staram się lubego jakoś zgnębić, żeby rodziców pognębił. Ale oni są twardzi, jak przyniósł szczeniaka, który musiał zniknąć ze swojego domu bo mu groziło utopienie, to kazali mu wywieźć i znaleźć dom w ciągu tygodnia a inaczej dadzą... ciotce. Czyli na psa może nie tyle niekochanego czy cuś ale na pewno karmionego resztkami, ziemniorami, słodyczami i bez ruchu... eh.. no katarynkuję :) Moim też katarynkuję chociaż to raczej dla zasady, bo nie jest łatwo cztery duże mordy utrzymać a co dopiero pięć... zobaczymy co będzie w przyszłości. A ja nie wiem czy podołałabym 3 psom samotnie... ze studiami zajmującymi dużo czasu nieraz itp... alem się rozpisała, tak sobie gdybam i marzę. A psiaczek, piękny sobowtórek niech leci w górę.

Posted

i moze i dobrze.... Kirys pewnie pojdzie do domu, ale nie wymarzonego domu.
jakis facet chce go do pilnowania terenu, będzie razem z 2 suczkami po sterylce.
W dzien kojec w nocy, bieganie...
ale to chyba lepsze niż schron, prawda? :(
Sama juz nie wiem :(:(:(

Posted

[quote name='idusiek']i moze i dobrze.... Kirys pewnie pojdzie do domu, ale nie wymarzonego domu.
jakis facet chce go do pilnowania terenu, będzie razem z 2 suczkami po sterylce.
W dzien kojec w nocy, bieganie...
ale to chyba lepsze niż schron, prawda? :(
Sama juz nie wiem :(:(:([/QUOTE]

A jaki będzie miał kontakt z człowiekiem ?

U mnie na osiedlu jest parking, duży. Pan w budce pilnujący i sunia. Tak sobie ją czasem obserwuję.
I wydaje mi się że ma dobrze. A już napewno lepiej niż w schronisku.
Jeśli tylko będzie miał dobrego człowieka przy sobie to będzie ok. :).

Posted

taki piękny psinek... oby miał naprawdę dobrze, bo jak nie, to ja się tam z moimi futrami przejadę :mad::mad::mad:
cały czas żałuję, że nie mogę wziąć kolejnego psa... :( sobowtórek