Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vlk napisał(a):
dobra, jakoś wysupłam całość, 12zł... mamę naciągnę albo zjem suchą bułę na uczelni :D

Dziękuję w imieniu Kiryska, kochana Vlk!
Masz zapełnioną skrzynkę.

Posted

oo, czyli jednak wpłacić mam 6.A to lepiej, dam na ALbinkę z podpisu, cholera idę spać, bo trzeba jutro popracować, żeby nie mieć takich kryzysów finansowych ;)

Posted

a miałyśmy się złożyć... :P jeszcze nie zdążyłam przelewu zrobić, właśnie teraz miałam się za to zabrać :o

w razie czego zapłacę następne allegro, bo się będę czuć winna (ale obym nie musiała, bo może mu się poszczęści szybciutko?)

Posted

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]prosmy baaaardzo ![/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Oto tekst:[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Kirys to piękny 3 letni duży puchaty pies.[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]Duży - jest większy od owczarka niemieckiego. Wyjątkowy - czy widziałeś kiedykolwiek długowłosego wilka? Piękny - w jego żyłach płynie krew wilczaka lub husky. Przyjazny - uwielbia ludzi, gdy tylko ktoś podejdzie do jego kojca, wtula się w kraty i prosi o głaski. Jest spragniony ludzkiej miłości...

Kirys najlepsze lata swego życia spędza w schronisku, pozbawiony ludzkiego ciepła, pozbawiony domu... Jak długo jeszcze ma czekać? Jak długo jeszcze będzie marzł w dziurawej budzie? Pomóż Kirysowi wydostać się zza krat!

Kontakt w sprawie adopcji Kirysa:

[SIZE=5]tel. 600 101 446
[SIZE=5]tel. 889 174 935
[email protected]