Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w sobotę - najgorszą pogodę z możliwych0 pojechałyśmy do schronu. miałam juz dosyć...naprawdę dosyć. Wyprosiłam, żeby wysadzili 1 kolegę Kirysa z boksu, bo chłopak przez niego zyć nie może. Kiryś atakuje go jak tylko pies próbuje wyjść do człowieka albo jak dostanie cos na ząb.
Psiak chudy jak wiór :( Juz przesadzony.
Poniewaz pogoda była jaka była a my spędziłysmy tam 3 godziny- mam kilka zdjęc, ale oczywiście kijowych jak cholera :(

Posted

Witam,

trafilam tu z wątku gdzie szukam psa;)

moglabym prosic wiecej informacji jak on sie zachowuje w stosunku do innych psów?

wrazie co mialby mieszkac z wysterylizowana suczka w kojcu, czy jest wykastrowany?

musze przyznac ze jest na prawde pieknym psem:loveu: :loveu: :loveu:

ciekawe czy wrazie co daloby rade jakos transport zalatwic...

Posted

o pieska akurat chodzi sporo mniejszego, docelowo mieszkalby z suczka ale spacery najszczesciej w 3 :)

rozwazamy kilka psow, chcemy jeszcze odwiedzic nasze schronisko, ale narazie z czasem nie wyrabiamy bo jest do 14....

Posted

Marta.....nie zastanawiaj się, nie ma nad czym Kiryś gnije w schronie juz ponad ROK..... :( a to taki "ludzki pies", że żal za serce sciska jak się przyjeżdza a on wyciąga łapki, buzi daje i w ogole wlazłby ci na ręce jakby mógł :( tylko nie moze...i nie ma komu :(

Posted

aaa Ares jest Twój, prawda? widziałam jego fotę a teraz zobacz z kim on zyje w totalnej zgodzie w boksie:

Ares:

Celinek "kirysowy przyjaciel"

i niech ktos mi powie ze oni nie są podobni...:eviltong:

Posted

nooo... podobna jest ;D Pokażę chłopaka rodzinie i lubemu... niestety, wiem, że to ma małe szanse :( My mamy 4 psy i kota a od lubego po prostu rodzina nie chce psa...

Posted

w górę pięknisiu! Że też ja nie mogę go wziąć... dopóki nie zarabiam za bardzo i sama mieszkam to ... eh :( trzeci u mnie wielkipies... no chcieć bym chciała ;) ale niemożliwe.