Piromanka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 idusiek napisał(a):1 osoba i juz więcej nie zadzwoniła i pytała gdzie ta Ostrów leży :/ Boże, widzisz i nie grzmisz... Quote
idusiek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 w sobotę - najgorszą pogodę z możliwych0 pojechałyśmy do schronu. miałam juz dosyć...naprawdę dosyć. Wyprosiłam, żeby wysadzili 1 kolegę Kirysa z boksu, bo chłopak przez niego zyć nie może. Kiryś atakuje go jak tylko pies próbuje wyjść do człowieka albo jak dostanie cos na ząb. Psiak chudy jak wiór :( Juz przesadzony. Poniewaz pogoda była jaka była a my spędziłysmy tam 3 godziny- mam kilka zdjęc, ale oczywiście kijowych jak cholera :( Quote
Piromanka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kirysku, wierzę że i do Ciebie kiedyś szczęście się uśmiechnie! Quote
koosiek Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zapraszam Kiryska na wątek adopcyjny wilczaków :) http://www.dogomania.pl/threads/177620-ADOPTUJ-WILKA-czyli-wAE-tek-zbiorczy-wilczakA-w-do-adopcji Idusiek, macie tam jeszcze coś, co by się tu nadawało? ;) Quote
Marta_Ares Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witam, trafilam tu z wątku gdzie szukam psa;) moglabym prosic wiecej informacji jak on sie zachowuje w stosunku do innych psów? wrazie co mialby mieszkac z wysterylizowana suczka w kojcu, czy jest wykastrowany? musze przyznac ze jest na prawde pieknym psem:loveu: :loveu: :loveu: ciekawe czy wrazie co daloby rade jakos transport zalatwic... Quote
terra Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Och Kirysku, może teraz do ciebie się szczęście uśmiechnie. Tylko jak ty traktujesz suczki? Quote
idusiek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 suczki? kocha :D tylko z pieskami swojej wielkości sobie nie radzi- nie lubi znaczy ;) a transport- dałoby się jakos skołowac ;) Quote
idusiek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wykastrowany nie jest, ale to tez do załatwienia jakby domek był... Quote
Marta_Ares Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 o pieska akurat chodzi sporo mniejszego, docelowo mieszkalby z suczka ale spacery najszczesciej w 3 :) rozwazamy kilka psow, chcemy jeszcze odwiedzic nasze schronisko, ale narazie z czasem nie wyrabiamy bo jest do 14.... Quote
idusiek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Marta.....nie zastanawiaj się, nie ma nad czym Kiryś gnije w schronie juz ponad ROK..... :( a to taki "ludzki pies", że żal za serce sciska jak się przyjeżdza a on wyciąga łapki, buzi daje i w ogole wlazłby ci na ręce jakby mógł :( tylko nie moze...i nie ma komu :( Quote
idusiek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 aaa Ares jest Twój, prawda? widziałam jego fotę a teraz zobacz z kim on zyje w totalnej zgodzie w boksie: Ares: Celinek "kirysowy przyjaciel" i niech ktos mi powie ze oni nie są podobni...:eviltong: Quote
idusiek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 VLK z dogo ma identycznego psa, sunie Yrsę ! aż nie wierzę... Quote
Vlk Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 nooo... podobna jest ;D Pokażę chłopaka rodzinie i lubemu... niestety, wiem, że to ma małe szanse :( My mamy 4 psy i kota a od lubego po prostu rodzina nie chce psa... Quote
terra Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Trzymam kciuki za Kiryska a tymczasem hop na początek w niedzielne południe. Quote
Onaa Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Szkoda że to nie Kirysek został wybrany :(. Quote
Vlk Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 w górę pięknisiu! Że też ja nie mogę go wziąć... dopóki nie zarabiam za bardzo i sama mieszkam to ... eh :( trzeci u mnie wielkipies... no chcieć bym chciała ;) ale niemożliwe. Quote
Marta_Ares Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kirysku przepraszam, ze to nie ty do nas przyjechales:-( trzymam mocno kciuki za Ciebie Quote
Vlk Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 nooo na pewno gdzieś jest, ja molestuję kogo się da... ale no cóż... jak katarynka... "nie mogę" albo "rodzina nie chce" Quote
Recommended Posts