terra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Kirys, to piękny, puchaty mix DONka. Ma ok 3 lata i jest psem zakochanym w człowieku. Przy każdej okazji przytula się i nadstawia na mizianki. Szkoda ,żeby taki piękny i o wspaniałym charakterze pies, marnował się w schronisku. Kontakt w sprawie adopcji: 509 792 272 - Marta [CENTER] Ogłoszenia Kiryska: Quote
Piromanka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześć Kirysku! Ale smutno wyglądasz zza tych krat. Trzeba Ci szybko znaleźć domek! :loveu: Quote
terra Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Będziemy szukać kochającego domku dla Kiryska. Już na garnku prezentuje swoje wdzięki. i w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13410240#post13410240 Quote
idusiek Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hej Kiysku, ciotka idusiek postara Ci się zrobic ładniejsze foty... o ile będzie w schronie :oops: Każda fota Kirysa potem była do bani, bo on sie od razu tuli i liże i domaga pieszczot Quote
terra Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Bardzo proszę cioteczkę o więcej fotek a ty Kirysku stój grzecznie, bo to po to, żeby ci znaleźć kochający domek. Quote
Onaa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Na internetowej stronie schroniska jest też psiak o imieniu Kirys, nawet podobny. I myślałam że to on. Ale wielkość i wiek nie ten. Quote
terra Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Jak się pokaże cioteczka idusiek to będziemy wiedzieć, czy są dwa Kiryski czy to ten sam. Quote
idusiek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 nie, tamtego Kirysa juz nie ma - tego małego :-( Na stronie widnieje, bo muszę się upewnić, ale na 99%... niestety zszedł:-( ponieważ jest podogny do Dużego- nazwalam go tak samo. A Kirtysa duzego na stronie nie ma wcale.:oops: Quote
terra Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 No to czas na ogłoszenia. Tylko przydałyby się jeszcze jakieś zdjęcia:oops: Quote
idusiek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 tak, ale ja wicej nie mam :/ i mogę nie być w sobotę w schroie niestety ...:oops: Quote
Piromanka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Pomogę z ogłoszeniami. Tylko bez zdjęć się nie da... Czy nikt inny nie jeździ do schroniska? Quote
idusiek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 jezdzi: Fela i Magda i Gosia ( ale jej w ten weekend nie ma) - ale jak na razie nikt się nie zapowiedział z wizytą:oops: Postaram się o zdjecia, promis! Quote
terra Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 To czekamy na fotki, a tymczasem Kirysek przespaceruje się na początek porozglądać się za domkiem. Quote
terra Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Podniosę Kiryska, może ktoś na niego czeka na początku. Quote
idusiek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 powinnam miec niedługo zdjecia Kiryska. Dzisiaj przyjechaly do nas 3 kolejne psy - co jeden to nieszczęście:-( Ja padam, przerasta mnie to powoli ciotki:oops: Quote
terra Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 To czekam na fotki i zabiorę się za ogłoszenia. Skąd się bierze tyle psich bied:shake: czy to się kiedyś skończy? Quote
terra Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Kirysek czeka na swój dom i kochającego człowieka. Quote
Recommended Posts