Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i mozecie mnie zabic, bo normalnych nie mam :-(

Nie pozwolono mi wyprowadzic go na spacer, bo bardziej niż mną zainteresowany był tym, żeby dziabnąc kolegę z boksu, który probował się do mnie zblizyć - z czystej zazdrości. Było latanie po boksie- do mnie do kolegi ze szczekaniem, do mnie ,do kolegi, zeby go postraszyc..

A kolega tez chciał sie przytulić i dupa z tego wyszła a nie chciałam zeby sie pogryzły ( bo juz sie jedne pogryzły jak byłam sama w boksie i wyszłam na miękkich nogach, bo ani obrozy do łapania i rozdzielania ani nic, tylko za fraki :shake: je rozdzielałam), tez z zazdrości o to ,ze jeden podszedł na mizianie i nie chciał dopuścic drugiego.

Dupa, przepraszam :placz:

ten kolega stoi tam daleko , na koncu boksu a Kirys zawzięcie na niego czatuje...:shake:

Posted

Zdjęcia dobre,wyraźne, tylko jeszcze by się przydało sam pycholek i Kiryska jak patrzy, ująć, bo takie zdjęcia to najlepiej pokazują psiaka.

A ten drugi w śmierdzielu , to co to znaczy ? To nie w takim boksie jak Kirysek ?
A, na zdjeciu Kiryska widać że ma trzech kolegów w boksie, i jedna buda jest ??? To jak one się tam mieszczą :crazyeye:.

Posted

No buda jest jedna, 2 mieszczą się na pewno..trzeci pewnie nie wchodzi :shake:

*Śmierdziel to takie specyficzne miejce w schronisku ,boksy sa małe, wąskie i całe w betonie. Psy mają częśćw środku i część na zewnatrz. W srodku leży paleta. Psy ze śmierdziela są bardzo biedne, nie mogą tam ani pobiegać ani nic. Siedzą i czekają. nawet po 4 w boksie ( mniej wiecej 11,5 szerokości i jakis 3 dlugości + 2 wewnatrz - ale strzelam tak na oko).
strasznie tam śmierdzi i psy, które stamtąd zabieramy po prostu przyprawiają o mdłości z powodu ich zapachu i wyglądu po jakims czasie...

Posted

wiem terra i zastanawiam się co zrobić.

nie udało mi sie do niego wejść a wyprowadzić go nie pozwolili.
Mnie i tak malo pies nie pogryzł, bo wlazłam do innego boksu i zaczeła się zazdrość o człowieka i dzisiaj mam takie zakwasy ze ledwo łażę i pisze, bo mnie ręcę bolą od odciagania ic od siebie, łapania i pilnowania. ani wyjść nie mogłam ani zabrać ani złapać nie było za co bo były bez obrózek...wyszłam w koncu z psem na rękach i na miękkich nogach:shake:
Poza tym zrobiłam ponad 500 zdjęc, kombinowałam z dziewczsynami zabranie 2 z nich a dzisiaj przyjeżdza 3- ledwo zywy.

sorrrki terra, ja nie wiem co mam teraz zrobic, Bo ja zdjec nie zrobiłam a schronisko nie zrobiło do kitu:shake: musimy poczekać. Zawiesmy wątek jak inaczej się nie da.
wyzej tyłka nie podskoczę a nie mam kogo tam poprosić innego, bo nikogo z nas na miejscu nie ma.:roll:

Posted

Zrobię ogłoszenia z tym co jest, wybiorę 3-4 zdjęcia.
Jak się trafią jakieś lepsze, to dodam.
Nie mam do Ciebie pretensji, jak się nie dało, to nie.

Posted

Serio nie ....ja tez nie mam do nikogo pretensji. mamy cięzkie warunki w Ostrowi i nie zawsze sie "da" tak jakbysmy chciały:shake:do garażu do psów tez nie weszłam, bo mi nie pozwolono i wyprowadzic tez- bo byłaby wojna po powrocie:placz: