Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odszukałam jedną wpłatę - od Irenaki i być może to jest ta Pani darowizna...
Z wielką przyjemnością odeślę ją na konto Irenaki, która jak rozumiem jest z Panią w kontakcie. ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na śmierć zapomniałam ;) tak mnie ta pasjonująca lektura wciągnęła- widziałam dzisiaj Sonię. Jest w doskonałej kondycji, lizała mojego męża po rękach, chętnie do nas podchodziła, kręciła się cały czas obok a nie miałam żadnych przysmaków.
Nie miałam aparatu więc kto chce ;) niech wierzy.

Posted

[quote name='mysza 1']Na śmierć zapomniałam ;) tak mnie ta pasjonująca lektura wciągnęła- widziałam dzisiaj Sonię. Jest w doskonałej kondycji, lizała mojego męża po rękach, chętnie do nas podchodziła, kręciła się cały czas obok a nie miałam żadnych przysmaków.
Nie miałam aparatu więc kto chce ;) niech wierzy.[/QUOTE]

Kto tam bywa, ten wierzy, bo sam widzi, jak zmienia się Sonia:loveu: Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę te wszystkie uśmiechnięte pyszczki:-)

A co za psa ratowałaś kochana? Przyznaj się szybko:-)

Posted

Malutką sunię ze stacji benzynowej. Cała w kleszczach, mokra, śmierdząca, bardzo biedna. Jest bardzo grzeczną przylepką :loveu: wszystko ze sobą dała zrobic, naprawdę kochana.
Nie mam zdjęć, bo nie byłam przygotowana ;) na tą sytuację. Wątku też jeszcze nie ma, nie było czasu. Ale założę później.

Posted

[quote name='mysza 1']Malutką sunię ze stacji benzynowej. Cała w kleszczach, mokra, śmierdząca, bardzo biedna. Jest bardzo grzeczną przylepką :loveu: wszystko ze sobą dała zrobic, naprawdę kochana.
Nie mam zdjęć, bo nie byłam przygotowana ;) na tą sytuację. Wątku też jeszcze nie ma, nie było czasu. Ale założę później.[/QUOTE]

A gdzie jest? Na pewno w jakimś drogim hotelu :)

Posted

[quote name='mysza 1']Malutką sunię ze stacji benzynowej. Cała w kleszczach, mokra, śmierdząca, bardzo biedna. Jest bardzo grzeczną przylepką :loveu: wszystko ze sobą dała zrobic, naprawdę kochana.
Nie mam zdjęć, bo nie byłam przygotowana ;) na tą sytuację. Wątku też jeszcze nie ma, nie było czasu. Ale założę później.[/QUOTE]

znaczy dokoptowałas sobie do szarusia zamiast jednego onka masz dwa mniejsze pokurcze ;)

Posted

[quote name='gusia0106']A gdzie jest? Na pewno w jakimś drogim hotelu :)[/QUOTE]
Oczywiście :evil_lol:
[quote name='3 x']znaczy dokoptowałas sobie do szarusia zamiast jednego onka masz dwa mniejsze pokurcze ;)[/QUOTE]
Nie do końca, sunia jest w drogim hotelu. ;)

Posted

Cały czas komuś przeszkadza, że Sonia jest w dobrym domu tymczasowym i pod dobrą opieką... Ciągle jakieś zaczepki i niepotrzebne uwagi. Nie rozumiem tego.

Posted

[quote name='hop!']Cały czas komuś przeszkadza, że Sonia jest w dobrym domu tymczasowym i pod dobrą opieką... Ciągle jakieś zaczepki i niepotrzebne uwagi. Nie rozumiem tego.[/QUOTE]
Ale jakiej dynamiki od razu wątek nabiera! :razz::razz:

Posted

[quote name='mmd']Ale jakiej dynamiki od razu wątek nabiera! :razz::razz:[/QUOTE]
Niestety z tej dynamiki i pseudotroski o Sonię, nic dobrego dla niej nie wynika...

Posted

[quote name='Ewa Marta']

Po skorygowaniu pierwszej strony wątku Kaira, z ciekawości zajrzałam na wątek rozliczeniowy innych psów z Krzyczek, w którym dopatrzyłam się nieprawidłowości:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/133857-Krzyczki-rozliczenia[/URL]

Według zapisu tam widniejącego, nadal zbierane są pieniądze na Patosa, który mieszka już przecież w swoim stałym domku, a dodatkowo ostatnie rozliczenie ma datę 01.01.2011. Jeśli więc mówi Pani o niedciągnięciach dotyczących psów krzyczkowych, to warto może ustosunkować się do wszystkich. Dla kogoś, kto nie ma kontaktu o osobą zajmującą się tamtymi finansami i wpłaca pieniądze, sprawa też może się wydać co najmniej dziwna i godna zainteresowania administratora forum... Wierzę jednak, że jest to niedopatrzenie wynikające z natłoku innych spraw psów dotyczących.[/QUOTE]

powiedzcie mi skąd w Was taka zawiść i nienawiść do każdego kto zaczyna zadawać pytania... evtmw82 napisała spokojny i wyważony post, a Wy teraz wywlekacie sprawę innego wątku , mieszacie w to wszystko Irenęi - osobę, która nie ma możliwości zmiany czegokolwiek w pierwszym poście na który się tak powołujesz, bo ma bana.. Jak ma przekazać prowadzenie wątku komukolwiek???
Dziś zrozumiałam, że nikt inny nie potrafi tak poniżyć i skopać człowieka jak Wy moje drogie panie.... :shake:

[quote name='mysza 1']Odszukałam jedną wpłatę - od Irenaki i być może to jest ta Pani darowizna...
Z wielką przyjemnością odeślę ją na konto Irenaki, która jak rozumiem jest z Panią w kontakcie. ;)[/QUOTE]

mysza, jestem zbulwersowana Twoim wpisem... w życiu nie podejrzewałam, że zniżysz się do ich poziomu...
otóż poinformuję Cię, ze irenaka nie ma z nikim kontaktu ostatnio.. wyjechała odpocząć sobie z dala od tej całej nienawiści i obrzucania błotem.... ja tylko zapytam, czy każdy nowy czy stary użytkownik, który tu wejdzie i napisze coś nie po waszej myśli, będzie musiał być (wg Was) kimś od Ireny???

a teraz możecie na mnie skoczyć z pazurami, bo to umiecie robić doskonale.... :roll:

Posted

Asior, szczerze mówiąc, to mam po dziurki w nosie tyc wszystkich nasyłanych po kolei oszołomów. Po prostu. Nikogo z Was Sonia nie obchodzi tylko wpadacie tu i po kolei wytykacie wyssane z palca problemy. NIKT z Was nie wpłaca na Sonię, nikt naprawdę się jej losem nie interesuje.

Poziom zaniżyły właśnie osoby z Twojego otoczenia. Post Ewy w żadnym momencie nie był wyważony, zarzucanie mi zarabiania na psach !!!! pisanie o biznesie w kontekście biednych psów !!!! czepianie się słówek w allegro Aresa, bo przez pomyłkę napisałam hotel a nie DT; każdy [B]normalny [/B]człowiek doskonale wie, że to zwykłe przeoczenie.
Pisanie o rozliczeniach z bazarków i wytykanie Ewie Kaira, bzdury, bzdury, bzdury, strasznie mnie administracją forum !!! Czemu to ma służyć?

Jeżeli w dalszym ciągu będę musiała odpowiadać na takie posty, zamknę wątek i zabawa się skończy.

Posted

i czas chyba to zrobić, tzn zamknąć wątek.
ja już pisać tu nic nie będę o postepach Haliny, bo poza nami, reszta ma to głęboko w dupie. czekają tylko, by dowalić po całości.

Posted

Generalnie to jest szczyt wszystkiego, że ktoś wchodzi na wątek, wypisuje post, w którym są same zarzuty pod moim adresem, poda adresem Ewy Marty, która najbardziej mi pomaga z Sonią, oczywiście Ronji, w której Sonia jest a kiedy ja się bronię i muszę tłumaczyć z chorych zarzutów to za moment są teksty że to my jesteśmy najgorsze!

Ja nie biegam po wątkach i nie czepiam sie wszystkich po kolei, to tutaj przychodzą co chwila coraz to nowe postaci, nie wiadomo skąd i nagle wykazują takie zainteresowanie, w praktyce poprate śledztwem niemal - wszystko jest sprawdzone, wątek Aresa, wątek Kaira, Soni, allegra, nasza strona. I wszystko jest źle oczywiście.

Osoby postronne, które nigdy psa nie widziały, wiedzą najlepiej czy Sonia jest adopcyjna czy jest wystraszona, jakie leki dostaje... I to jest ok, to jest sprawiedliwe.
Wy chyba naprawdę macie coś z głową jeśli nie zauważacie tego, co robicie. I w jaki sposób.

Posted

[quote name='mysza 1']Asior, szczerze mówiąc, to mam po dziurki w nosie tyc wszystkich nasyłanych po kolei oszołomów. [/QUOTE]
sugerujesz, ze ktoś ich nasyła?? kto?? pewnie Irena, nie??? :shake:

[quote name='mysza 1']Po prostu. Nikogo z Was Sonia nie obchodzi [/QUOTE]
czy tylko wpłaty pieniężne świadczą o tym czy pies kogoś obchodzi czy nie??? A ja skoro nie wpłacam to powinnam spadać, co??? dlaczego osądzasz wszystkich wrzucając ich do jednego wora????

[quote name='mysza 1']tylko wpadacie tu i po kolei wytykacie wyssane z palca problemy. NIKT z Was nie wpłaca na Sonię, nikt naprawdę się jej losem nie interesuje.
[/QUOTE]

jak to wpadacie?? KIEDY JA OSTATNIO WPADŁAM...???? teraz po prostu nie wytrzymałam... I znowu tekst w stylu: nie płacisz to wara od Sonii??? Mysza, czy Ty zastanawiasz sie co Ty piszesz???

[quote name='mysza 1']Poziom zaniżyły właśnie osoby z Twojego otoczenia.[/QUOTE]

z mojego otoczenia?? Bo co?? Bo Irena jest z Krajkowa czy bo ja lubię Irenę, to wszystkie osoby, które lubią ją są be???
Co znaczy MOJE OTOCZENIE?????????? Bo z tego co pamiętam z tych be dla Was osób kontakt utrzymuję tylko z Ireną... :roll:

Posted

Nie, nie chodzi o płacenie, szkoda, że Ty umiesz tylko o pieniądzach. Czytaj uważnie.

Odnosisz się tylko do tych moich postów, do ktorych jest Ci wygodnie a nie odpowiadasz na posty, w których pytam czemu ma służyć oskarżanie mnie o zarabianie na psach i temu podobne. Jesteś jednostronna.
Pewnie wzięłam na siebie Sonię z chęci zysku, mając zresztą kilkanaście innych psów.

Dlaczego na tym wątku wywlekane są sprawy rozliczeń Kaira? Wszystko jest podszyte złośliwościami i niczym innym.

Pisanie wyjaśnień o biednej Irenie, która nie może rozliczyć Krzyczek bo ma bana to już szczyt. I jeszcze szukanie jej alibi. Zlituj się. Wystarczy napisać do moda prośbę o przepisanie wątku, możesz to zrobić w każdej chwili i z pewnością się zgodzi.

Nie wiem jaki macie cel w tym, że pojawiacie się tu tylko po to, zeby kogoś z nas o co oskarżyć. Po wstawieniu zdjęc Soni inteligentny komentarz polega na wpisie że Sonia jest na lekach !!! To właśnie najlepiej świadczy o tym, jak bardzo wspieracie tego psa i doceniacie to, co dla niej robimy.

Mnie to nie bawi i ja nie zamierzam więcej dyskutować, bo nie mam sobie nic do zarzucenia a opieka nad Sonią jest doskonała. A złośliwości i agresję zostawcie sobie na swoje towarzystwo.

Posted

[QUOTE]nie odpowiadasz na posty, w których pytam [B]czemu ma służyć oskarżanie mnie[/B] o zarabianie na psach[/QUOTE]

[QUOTE]Dlaczego na tym wątku wywlekane są sprawy rozliczeń Kaira?[/QUOTE]

[QUOTE]Nie wiem jaki macie cel w tym, że [B]pojawiacie się[/B] tu tylko po to, zeby kogoś z nas o co oskarżyć[/QUOTE]

kobieto JAKIE WY???czemu wywlekasz sprawy nie mające NOC wspólnego z moim wpisem....

CZY TO JA PISAŁAM TEGO POSTA????

Piszesz :"piszecie"... "odkażacie"??? czemu JA mam odpowiadać za POSTY NIEZNANYCH mi OSÓB????

[QUOTE]inteligentny komentarz polega na wpisie że Sonia jest na lekach !!! To właśnie najlepiej świadczy o tym, jak bardzo wspieracie tego psa [/QUOTE]

po raz kolejny zapytam: "jak to wspieracie???? " o jakich lekach, widzisz gdzieś w moim poście którykolwiek z powyżej zarzucanych mi zdań???

[QUOTE]Pisanie wyjaśnień o biednej Irenie, która nie może rozliczyć Krzyczek bo ma bana to już szczyt. I jeszcze szukanie jej alibi. Zlituj się. Wystarczy napisać do moda prośbę o przepisanie wątku, możesz to zrobić w każdej chwili i z pewnością się zgodzi.[/QUOTE]

a znasz jakąś chętną na przejęcie wątku?? Bo ja mam dość swoich problemów, nie mam ani czasu, ani ochoty babrać się z Wami w tym błocie i wysłuchiwać waszych poniżających tekstów.
Daj sobie spokój, nie odpisuj mi już, bo widzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem... skoro proszę o nie wrzucanie mnie do jednego wora z nikim piszącym na tym wątku... a Ty dalej swoje : "piszecie", "oskarżacie", "zarzucacie" itp.... żenada po prostu...

Posted

[quote name='Asior']powiedzcie mi skąd w Was taka zawiść i nienawiść do każdego kto zaczyna zadawać pytania... evtmw82 napisała spokojny i wyważony post, a Wy teraz wywlekacie sprawę innego wątku , mieszacie w to wszystko Irenęi - osobę, która nie ma możliwości zmiany czegokolwiek w pierwszym poście na który się tak powołujesz, bo ma bana.. Jak ma przekazać prowadzenie wątku komukolwiek???
Dziś zrozumiałam, że nikt inny nie potrafi tak poniżyć i skopać człowieka jak Wy moje drogie panie.... :shake:[/QUOTE]

Rozumiem, że jak ja mam się tłumaczyć z każdego przecinka na wątku Kaira, to jest ok i o żadnej nienawiści nie mowimy. Ale jeśli tylko próbuję dowiedzieć się od Pani piszącej post i wzywającej do tablicy między innymi mnie dlaczego śledząc losy [B]wszystkich[/B] psów z Krzyczek nam wytyka niedociągnięcia, a w przypadku innych psów, nie zauważa tego, to wtedy jest zawiść i nienawiść.... Dla mnie to żenada totalna i nie zamierzam więcej dyskutować na ten temat.

[B]Dla mnie ważna jest SONIA i jej postępy. [/B]

Bardzo proszę Asior o nie zadawanie mi idiotycznych pytań, bo nie zamierzam na żadne z nich odpowiadać. Nie mam pojęcia kim Asior jesteś, ani z kim się przyjaźnisz, czy w czyjej obronie stajesz, bo mnie to zwyczajnie nie interesuja, ani nie pasjonuje zgłębianie tego tematu. Dla mnie jesteś osobą, która wkracza na spokojny wątek suni i robi rozróbę, a krzykaczy i pyskaczy nie toleruję.

Posted

Ostatni mój post w tym temacie.

Asior, weszłaś na wątek i zarzuciłaś mi zniżanie się do "Ich" poziomu oraz napisałaś, że post Pani Ewy był wyważony.
Tłumaczę więc, że post Pani Ewy nie był w żadnym miejscu obiektywny i nie był podyktowany troską o Sonię, był też jedynie w niewielkim stopniu z nią związany. Generalnie pił do mojej działalności oraz nawiazywał do psów z innych wątków, był pełen bezpodstawnych zarzutów.

Podobnie jak Twój post, w którym napisałaś o zniżaniu się do poziomu (obrażając dosyć chamsko moje koleżanki...) dlatego pisząc do Ciebie używam słowa Wy, bo to Ty zaczęłaś tą psykówkę wchodząc tu i pisząc to, co napisałaś.

Poprosiłam Cię o odpowiedź na posta nieznanej Ci osoby ponieważ uważasz, że ta osoba napisała obiektywny post. Skoro taki był, w Twojej ocenie, to wyjaśnij mi jaki był jego cel. Bo ja poza jątrzeniem i czepaniem się nie widzę w nim nic.

Powiem Ci jedno- zawsze jak wchodzisz to robisz tylko szum i zamieszanie, podobnie jak robiła ta banda zbanowanych, kótre poza klepaniem w klawisze i wypisywaniem głupot nie robiły zupełnie nic dla żadnego psa. Taki był z nich pożytek (ale to tylko refleksja, nie zarzut to Ciebie).

Posted

Jesli ktoś pisze, cytuję: [B]Na pierwszej stronie watku Soni podajecie Panie konto fundacji do zbiorek a pieniadze Pani Ewy Marty z bazarkow trafiaja na prywatne konto Pani Myszy[/B], to jest to dość poważne oskarżenie, bo wychodzi na to, że Mysza na tych psach zarabia. Jak żyję nie widziałam jeszcze tak chamskiego oskarżenia w stosunku do osoby, która ma taką ilość psów pod swoją opieką.