Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jak tam nasza Sonieczka? Żadnych wiadomości? Dobrych, ani złych?:shake:
Jak z sikaniem? Może jakieś zdjęcia? Dawno nie mieliśmy uczty dla oczek wielbicieli dziewczynki:loveu:.

Posted

[quote name='Evelin']Ronji odeszła ukochana psinka Rudzia...Chyba będziecie musieli troszkę poczekać ...[/QUOTE]

Równo miesiąc po moim Marcysiu. Bardzo, bardzo współczuję:-(:-(.

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ireno obiecałam wpłacić jakiś grosz na psiska u Ciebie jednak przycisnęło mnie trochę i nie wpłacę gotówki ale zaraz zrobię bazarek dla psów z Krzyczek u Ciebie na DT .[/QUOTE]

Jesteś Kochana!!!:loveu::loveu: Dziękuję!!!:multi::multi:
A czy bazarek może być na Amorka? On zawsze taki pokrzywdzony?:shake: Niewielu o nim pamięta. Oczywiście, to też piesek z Krzyczek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/172425-Kraków-Amor-z-Krzyczek-prosimy-o-wsparcie-finansowe[/URL]

Posted

[quote name='irenaka']Jesteś Kochana!!!:loveu::loveu: Dziękuję!!!:multi::multi:
A czy bazarek może być na Amorka? On zawsze taki pokrzywdzony?:shake: Niewielu o nim pamięta. Oczywiście, to też piesek z Krzyczek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/172425-Kraków-Amor-z-Krzyczek-prosimy-o-wsparcie-finansowe[/URL][/QUOTE]

Irenko bazarek na wszystkie 3 psiaki robię :) myślę że skoro wszystkie są pod Twoją opieką to ewentualny dochód przeznaczysz wedle ich potrzeb .

Tu będzie bazarek na razie się robi :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194099-Tworzy-si%C4%99?p=15501726#post15501726[/url]

Posted

[CENTER][COLOR=DarkGreen][B]Zapraszam serdecznie na bazarek dla psów pod opieką irenaka [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] a na nim wielki misz masz IKEA, korale, Rembrandt, ślubna karta hand made [/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194099-IKEA-korale-torba-Rembrandt-%C5%9Blub-%29-na-psy-z-Krzyczek-do-15.10-zapraszam[/url]

[B] [URL="http://www.dogomania.194099-IKEA-korale-torba-Rembrandt-%C5%9Blub-%29-na-psy-z-Krzyczek-do-15.10-zapraszam?p=15501726#post15501726"]
[/URL][/B][/CENTER]

Posted

[B]A ja się dalej będę przypominać, że kasiorki Sonii brakuje :cool3::cool3:[/B]

Na ten moment za faktury od weta ( [B]317,58[/B]) mamy uciułane :lol: :

[B][COLOR="#000080"]10,- Irenaka :loveu:
10,- Dzidzia56 :loveu:
10,- marysia55:loveu:(sama sobie wyznam miłość:evil_lol:)
20,- sylwiaso :loveu:
30,- Lucia :loveu:
70,- łagierek :loveu:
50,- Magda222 :loveu:
-----------
200,- [/COLOR][/B]

[B][COLOR="#556b2f"]Mam taką cichą nadzieję, że dzięki Wam nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:[/COLOR][/B]

Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1:

[B]Do pełni szczęścia brakuje nam [COLOR="#800080"]117,58[/COLOR] :roll:[/B]

Liczymy na każdego[B] 'piątaka'[/B] od cioteczek :calus:i wujków :calus:

Prosimy pięknie podarujcie Sonii troszkę złotówek :modla::modla::modla:

Posted

[quote name='ronja']u Soni bez zmian.

jak udała się wczorajsza rozmowa z naszym wetem? nic o tym nie piszesz.[/QUOTE]

Nic nie piszę, bo doba w Krakowie ma tylko 24 godziny a elaborat muszę wygryzmolić:evil_lol:
A co to znaczy, że Sonia bez zmian? Nadal jest to śmierdzące podsikiwanie?:shake:
A zachowanie, samopoczucie?

Posted

[quote name='sylwiaso']Irenko a czy ja moge na Amorka dać coś od siebie mam ładne srebro napisz czy się przyda!!![/QUOTE]

Sylwia, oczywiście, że się przyda.
Ale jako pierwszy dyktator dogo:evil_lol: proponuję, abyś mi wysłała sreberko a ja zadecyduję na którego psa będzie to przeznaczone. Mam nadzieję, że mi zaufasz?;-)
Obiecuję, że wybiorę najbardziej potrzebującego. Na obiektywną ocenę nie masz co liczyć, będzie bardzo subiektywna. OK?:evil_lol:
Całuję Lasek:loveu:

[quote name='Miki']Śliczna Sonieczko, poszperam jutro troszkę po debetach[/QUOTE]

Miki, ja mam ogromne wyrzuty!!! Błagam już lepiej nie szperaj:shake:

A Marysia widzę, że się zawzięła:evil_lol:. Dziękuję Marysiu:loveu:pięknie, przesyłka dzisiaj doszła!!!:multi:

Posted

A teraz relacja z wczorajszej rozmowy w sprawie leczenia Sonieczki. Jak się domyślacie, skoro piszę post, to żyję!!:evil_lol:
Mam teraz jasność, lekarz nie wycofuje antybiotyku, tylko dokłada hormon, czyli mamy leczenie równoległe. Czuję ulgę!! Miałam obawy jak to będzie;)
Leczenie stanu zapalnego zapewne jeszcze potrwa i dlatego poprosiłam przede wszystkim o to, aby w miarę możliwości ograniczać cewnikowanie Sonieczki, bo przeraża mnie ta inwazyjna metoda pobierania moczu. Jeżeli Pan Doktor znajdzie inne rozwiązanie to będę wdzięczna. Wiadomo, że badania kontrolne moczu być muszą, ale mam nadzieję, że bez tak drastycznych ( dla mnie) metod.
Pogwarzyliśmy;) sobie też na temat ewentualnej operacji. Nie zapadła w tym temacie decyzja, ale są obawy, że zrost przy jelicie może blokować ich pracę i operacja będzie konieczna. Na dziś tej decyzji jeszcze nie ma.
Pozwoliłam sobie również na poruszenie i wyjaśnienie spraw finansowych, czyli rozliczeń. Pan Doktor nie widzi żadnych przeciwwskazań do wydawania po każdej wizycie faktury przelewowej na Fundację, więc problem mam nadzieję zniknie.
Poprosiłam również o to, aby w sytuacji, gdyby któryś z lekarzy chciał ze mną cokolwiek uzgadniać, to poprosi Martusię o przekazanie prośby o kontakt i postaram się szybko dzwonić. Unikniemy niedomówień a ja będę mieć jasność, co do leczenia Sonieczki.
Wymyśliłam sobie również Trójkąt Bermudzki;), czyli konsultację w spawie leczenia Sonieczki w trzech miastach: Krakowie, Łodzi i Warszawie. W tej chwili znam opinię z dwóch pierwszych miast. Nie ma żadnych właściwie rozbieżności co do leczenia, jest natomiast rozbieżność co do ewentualnej operacji. Lekarze przeciwni operacji, twierdzą, że istnieje obawa, że po wtórnej operacji mogą powstać większe zrosty niż te, które Sonia ma obecnie. Z całą pewnością Sonię trzeba bardzo wnikliwie obserwować. Sonia może, ale nie musi odczuwać ból. Dlatego liczę, ze Ronja będzie nam często i dokładnie pisać o zachowaniach Sonieczki. Mam nadzieję, że stan zapalny zostanie wyleczony i wtedy będzie czas na podejmowanie decyzji co do operacji.
Serdecznie dziękuję dziewczynom za pomoc w konsultacjach:Rose:, mam nadzieję, że choć na moment jesteśmy na prostej dzięki Wam.
Jednego czego nie mogę zdzierżyć:shake:, to fakt, że to wszystko spotkało właśnie Sonię. Tyle lęków jakie ma sobie Sonia nie ułatwia leczenia i badań a ona jest pewnie po wizytach u weta wykończona:-(.