Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja z nowościami Amorek dostał dzisiaj zastrzyk anty wirusowy :) 45 zł fakturka będzie pod koniec tygodnia a poprzednie szczepienie przeciw wściekliźnie 30 zł i nr faktury 16/2011
nowa koleżanka Amorka jest taka malutka że musi chłopak uważać żeby jej nie zdeptać zazdrość na początku oczywiście była ale ja tu żądze i dyktuję warunki dlatego Amorek po raz kolejny się poddał i zaakceptował towarzystwo fotki jutro zapodam bo dzisiaj u weta 2 godziny siedzieliśmy zanim nas pani doktor przyjęła i zrobiło się ciemno ale poczekacie przecież to tylko 20 godzin :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwiairys']a ja z nowościami Amorek dostał dzisiaj zastrzyk anty wirusowy :) 45 zł fakturka będzie pod koniec tygodnia a poprzednie szczepienie przeciw wściekliźnie 30 zł i nr faktury 16/2011
nowa koleżanka Amorka jest taka malutka że musi chłopak uważać żeby jej nie zdeptać zazdrość na początku oczywiście była ale ja tu żądze i dyktuję warunki dlatego Amorek po raz kolejny się poddał i zaakceptował towarzystwo fotki jutro zapodam bo dzisiaj u weta 2 godziny siedzieliśmy zanim nas pani doktor przyjęła i zrobiło się ciemno ale poczekacie przecież to tylko 20 godzin :)[/QUOTE]

Dzielny wojak Szwejk z naszego Amorka:loveu:, mam nadzieję, że już nie trzęsie pupą;) na widok Pani Doktor?
Ta maleńka sunia która do Ciebie wczoraj przyjechała ma osobny wątek, razem z tymi szkrabami które są u Asiorka:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210942-KRAK%C3%93W-4-mikropsiaki-PILNIE-szukaj%C4%85-DT-i-wsparcia-finansowego[/URL]

Dziękuję Sylwuś za pomoc:calus::Rose:

Posted

drobiazg dorzuciłam na jej wątku kilka fotek Amor trochę niezadowolony przejdzie mu za kilka dni :) a pupa była ok nie bał się czekał tylko na poczęstunek od pani doktor za to że dał se kuku zrobić no i fakt że się doczekał bardzo go ucieszył :) i pupe też

Posted

[quote name='sylwiairys']drobiazg dorzuciłam na jej wątku kilka fotek Amor trochę niezadowolony przejdzie mu za kilka dni :) a pupa była ok nie bał się czekał tylko na poczęstunek od pani doktor za to że dał se kuku zrobić no i fakt że się doczekał bardzo go ucieszył :) i pupe też[/QUOTE]

To nam się chłopak coraz bardziej cwany robi:evil_lol::evil_lol:
Jak czuje smakołyk, to zapomina o tym, że trzeba marudzić. Wycałuj przystojniaczka:loveu: ode mnie, już się stęskniłam.

Posted

[quote name='tamb'][URL]http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1157051-amor-szuka-dobrego-domu.html[/URL][/QUOTE]

Dziękuję pięknie Tamaro, może trzynastka będzie szczęśliwa dla Amorka, tak jak jest dla mnie.

Coś mi się zdaje;), że znowu muszę prosić o zaciskanie kciuków:)
Biedne jesteście dziewczyny;), cały czas zamiast klepać w klawiaturę trzeba u Amorka zaciskać kciuki, ale ile On może czekać na ten DOM:cool3:

Posted

Dziwczyny - filmik rewelacja!!!:loveu:
nie dość, że mój ulubiony pies:cool3:, to moja ulubiona piosenka Rihanny ;)- więc dla mnie cud miód:loveu:.

ale co też wy napisałyście w teksie filmiku, że pantofli nie przyniesie? no jak nie to zaraz go na naukę wysyłamy:evil_lol: i już po sprawie

Posted

[quote name='feliksik']Dziwczyny - filmik rewelacja!!!:loveu:
nie dość, że mój ulubiony pies:cool3:, to moja ulubiona piosenka Rihanny ;)- więc dla mnie cud miód:loveu:.

ale co też wy napisałyście w teksie filmiku, że pantofli nie przyniesie? no jak nie to zaraz go na naukę wysyłamy:evil_lol: i już po sprawie[/QUOTE]

Tekst to moja robota:oops:;)
Myślisz, żeby Sylwię z Amorem dogonić do roboty i podkręcić śrubkę?:evil_lol:
Może masz rację;), pantofli Amor nie przynosi, do kitu z takim DT:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaso']Jak miło tu wejść i wieczorny nastrój sobie poprawić,Amorku ale masz GIT cioteczki!!![/QUOTE]

Sylwuś:loveu:, mamy GIT Amorka, GIT cioteczki i brakuje tylko GIT domku, ale też się doczekamy:smile:

[quote name='sylwiairys']zawsze można zmienić DT na inny np na DS :) ja nie dokręcam śrubek teraz są rzepy :) które świetnie pasują do psiego ogona[/QUOTE]

Oj, DS to by pasował już Amorkowi:shake:, strasznie się przywiązuje do Ciebie.
A tymczasem, po ogłoszeniu w DP cisza, zero telefonów.

A jak Amor dogaduje się z tą uroczą sunią? Czy mała już rządzi?;)

Posted

[quote name='irenaka']
Myślisz, żeby Sylwię z Amorem dogonić do roboty i podkręcić śrubkę?:evil_lol:
Może masz rację;), pantofli Amor nie przynosi, do kitu z takim DT:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

padłam ze śmiechu:roflt:

Posted

Dziękuję pięknie Kamilko:loveu::loveu:, film jest wspaniały.

Zapraszam dziewczyny do podpisania petycji, to WAŻNE:
[URL]http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-dramatycznych-warunkow-przebywania-zwierzat-w-mieleckim-schronisku/458[/URL]

A wracając do naszego Amorka, to zgłosił się w sprawie adopcji domek.
Jest to pierwszy dom od niepamiętnych czasów, który zamiast budy i gratiska:diabloti: w postaci łańcucha proponuje inne atrakcje.
Na śniadanie mamy koty, na obiadek jamnika a na kolację konia:evil_lol::evil_lol:
A tak poważnie rozmowy trwają, a dziewczyna chce przyjechać i poznać Amorka.

Posted

[quote name='irenaka'][...]
Na śniadanie mamy koty, na obiadek [SIZE=5][COLOR=red]jamnika[/COLOR][/SIZE] a na kolację konia:evil_lol::evil_lol:
A tak poważnie rozmowy trwają, a dziewczyna chce przyjechać i poznać Amorka.[/QUOTE]

[FONT=Arial Black][SIZE=5]Słuuuuuuuuuucham????[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='irenaka']Nie nerwuj się;), może Amor zadowoli się tylko śniadaniem i z obiadu zrezygnuje :megagrin::megagrin:[/QUOTE]

ja już załatwiam operacje plastyczną krokodyla. Zrobią z niego jamnika i będzie podany Amorowi

Posted

[quote name='Isadora7']ja już załatwiam operacje plastyczną krokodyla. Zrobią z niego jamnika i będzie podany Amorowi[/QUOTE]

Dobrze, że nie odwrotnie, z jamnika krokodyla:evil_lol:

Posted

Nie uważasz Irenko, ze koń na kolacje to za ciężkie dla Amorka:roll:
Z tym obiadem to juz sie pogubilam.
Kto kogo ostatecznie zje na obiad?:evil_lol:

Posted

jesuuuuuuuu, domek??????

i zaraz taka szpila po tej informacji, że.... koty - no i jak mamy sobie z tym problemem poradzić, jak Amorek to akceptuje koty, ale właściwie, to na śniadanie, obiad i kolację

Posted

[quote name='Mariat']Nie uważasz Irenko, ze koń na kolacje to za ciężkie dla Amorka:roll:
[B]Kto kogo ostatecznie zje na obiad?[/B]:evil_lol:[/QUOTE]

Jaka będzie wersja ostateczna, to chyba muszę ustalić z Isadorą przez telefon, choć nie sądzę, żeby moje oczy ocalały:evil_lol:, gdyby jakikolwiek jamnik ucierpiał z powodu zachowań Amorka. Wydrapie mi oczęta i nawet nie zauważę :evil_lol:
A koń na kolację, to nasz krakowski standard:diabloti:, ja też się obżeram na noc.
Tak wiem:roll:, nie wolno:mad: na noc, ale w tej chwili, gdyby mi ktoś zamknął lodówkę na kłódkę to wgryzam się w tętnicę szyjną;), albo wprost przeciwnie, padam do stóp i błagam o jedzonko :evil_lol:

[quote name='feliksik']jesuuuuuuuu, domek??????

i zaraz taka szpila po tej informacji, że.... koty - no i jak mamy sobie z tym problemem poradzić, jak Amorek to akceptuje koty, ale właściwie, to na śniadanie, obiad i kolację[/QUOTE]

Potencjalny DS nie widzi problemu, ja widzę.
Wbrew temu co dotychczas piszę, a zwłaszcza jak piszę;), bardzo poważnie podchodzę do adopcji Amorka. Pani Róża :angryy:BIS nie adoptuje Amorka, nawet gdyby to oznaczało, że Amor będzie jeszcze czekał na DS.
A konto Haneczko:loveu: sprawdziłaś?;)

Posted

[quote name='irenaka']Dobrze, że nie odwrotnie, z jamnika krokodyla:evil_lol:[/QUOTE]

[SIZE=4][COLOR=red][B]Przegłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaś!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]

[quote name='Mariat']Nie uważasz Irenko, ze koń na kolacje to za ciężkie dla Amorka:roll:
Kto kogo ostatecznie zje na obiad?:evil_lol:[/QUOTE]

[B]Coś sugerujesz lżejszego od konia?[/B]:mad::mad::mad:
Nie wiem czy adopcja dojdzie do skutku chyba ze Irenka wyznaczy testamentem kogoś do adopcji. Bo ja zamierzam się z nią policzyć za to co [COLOR=red][B]przegła[/B][/COLOR]

[quote name='feliksik']jesuuuuuuuu, domek??????

i zaraz taka szpila po tej informacji, że.... koty - no i jak mamy sobie z tym problemem poradzić, jak Amorek to akceptuje koty, ale właściwie, to na śniadanie, obiad i kolację[/QUOTE]

no się kulinarnie zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE][B]Coś sugerujesz lżejszego od konia?[/B]:mad::mad::mad:
Nie wiem czy adopcja dojdzie do skutku chyba ze Irenka wyznaczy testamentem kogoś do adopcji. Bo ja zamierzam się z nią policzyć za to co [COLOR=red][B]przegła[/B][/COLOR][/QUOTE]Ja???? :lilangel:
niczego nie sugeruje, przysiegaaam :nerwy: (:evil_lol: ).
[SIZE=3][COLOR=purple]kolacje sa niezdrowe!!![/COLOR][/SIZE]
Irenko, pakuj walizy i do mnie, szybko!!!
[QUOTE]
no się kulinarnie zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Oj, bedzie wesolo, jak milosniczki kotow sie tu zjawia:-x:diabloti:

Posted

[quote name='Mariat']Ja???? :lilangel:
niczego nie sugeruje, przysiegaaam :nerwy: (:evil_lol: ).
[SIZE=3][COLOR=purple]kolacje sa niezdrowe!!![/COLOR][/SIZE]
Irenko, pakuj walizy i do mnie, szybko!!!
Oj, bedzie wesolo, jak milosniczki kotow sie tu zjawia:-x:diabloti:[/QUOTE]

Ta no, akurat nie sugerujesz, a świstak siedzi i zapiernicza te swoje sreberka. To zawołanie o pakowanie walizek tez mówi wszystko :biggrina::biggrina::biggrina:

osobiście zaraz poszukam miłośniczek kotów a ponadto ściągnę jamnicze bojówki :grin::grin::grin: