Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Kropka śpi...baski marudny przeokropnie :P jeszcze by połaził :D

No mówiłam że dla Baskiego taki spacerek na smyczy to nic....:P kochane futerko :D:D:D

Posted

No peeeewnie następnym razem będę miała linkę ;) fotki wrzucają się na picassa, nie ma rewelacji ot takie spacerowo albumowe poślę wam na PW :) następnym razem przełożę obiektyw bo tym KITem ciężko pstryknąć cos ekstra :) ale pamiątka jest :)

Posted

hehe dzięki, fotki fajne tylko szkoda że słońca nie było bo mój białas na tym śniegu zawsze tak ciemno wychodzi a z lampą jeszcze gorzej :P zaraz wrzucę tu parę żeby wszyscy mogli nam zazrościć takiego spacerku .:eviltong:.

No a więc Alex i Baski się poznawają :loveu:

Sarunia :p

Kropeczka :p

Dwaj myśliwi chwycili trop :diabloti:

Posted

Alex podobno się boi dużych psów...a Baski chyba najbardziej mu się podobał :D
Kropka za to nie wiedziała co z Alexem zrobić...taki biały niby pachnie a do psów które znam mi nie podobny :P
Nawet uciec chciała jak on się do niej zalecał.. dobrze że wróciła na przywołanie :D

Potem Baski zaprezentował swoje możliwości i dał polatać cioci Ewelince za nim ;P Dobrze że ręki nie straciła.. hihi

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Alex podobno się boi dużych psów...a Baski chyba najbardziej mu się podobał :D
Kropka za to nie wiedziała co z Alexem zrobić...taki biały niby pachnie a do psów które znam mi nie podobny :P
Nawet uciec chciała jak on się do niej zalecał.. dobrze że wróciła na przywołanie :D

Potem Baski zaprezentował swoje możliwości i dał polatać cioci Ewelince za nim ;P Dobrze że ręki nie straciła.. hihi

No tak jak już poznał dużego brata to już było ok, pewnie też dlatego że Baski nauczony jest delikatności w stosunku do małych psów bo ma Kropeczkę, więc się nie bał...że go zmiecie... A kropeczka jeszcze parę spacerków i też będzie śmigała :D:D:D

Posted

Baski to chyba delikatny jest tylko do obcych, bo Kropencje ciora po śniegu równo...i w rezultacie na spacerach jak sie Kropa rozszaleje ja się muszę z Baskim użerać. Bo ona zaczepia potem zwiewa, a on jak ją dorwie to robi jej krzywde...dla obcych jest deliatny a z Kropą bawi się tylko w domu :P

Posted

W końcu udało mi się dostać na to dogo i coś napisać. :D Spacerek zimowy fajnyyy, Baski to prawdziwy zimnolubny pieszczoch, a Alex i jego głupawki - nie do opisania hihi. Za to ja z Sarką spod urzędu postanowiłyśmy na nogach do domku podbiegnąć sobie tak rekreacyjnie, a co hihi. Potem tylko jedno wielkie spanie było. :] A Kropka to odzwierciedlenie Chico. Takie maleńkie, rozszczekane i zaczepnoobronne. ;D

Posted

Niufciak napisał(a):
Śliczny terierek :loveu:
Pozdrawiamy;)

Tośka&Nemo napisał(a):
Ale sliczny ten twój Alexik :D Taki mały puszek...
Bardzo szybko ci urusł ...
pOzdrAwiaMy Razem z Nepsiem i zapraszamy do naszej galeryjiki...

Dziękujemy :D:D:D

Oświadczamy wszem i wobec że Alexik ma dzisiaj urodzinki :D:D:D dokładnie jeden roczek :D:D:D Wszystkiego naj naj moja żabcio kochana, a zdjęć urodzinowych nie będzie bo nie mam aparatu, ale dostał nową piłeczkę mięciutką z latexu która się cieszy większym zainteresowaniem na dworze jak te gumowe :D

Posted

Kawał chłopa! :D Jak ten czas leci. 22 druga strona dopiero, a tu już roczek. :]Wszystkiego najlepszego dla Alexika, żeby był dumny ze swojej Pańci tak, jak i ona jest dumna z niego. I, żeby słuchał Pańci zawsze i wszędzie. :)STU LAT! :D

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
:loveu:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO alexiczku !!!

Daga & Maks napisał(a):
no to wszystkiego najlepszego życzę

Mada:) napisał(a):
Kawał chłopa! :D Jak ten czas leci. 22 druga strona dopiero, a tu już roczek. :]Wszystkiego najlepszego dla Alexika, żeby był dumny ze swojej Pańci tak, jak i ona jest dumna z niego. I, żeby słuchał Pańci zawsze i wszędzie. :)STU LAT! :D

niunka04 napisał(a):
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO;) jejciu ale ten czas leci to chlopak urósł:multi:

Alexik dziękuje wszystkim bardzo bardzo :D:D:D Mada nie od początku prowadziłam galerię jak mam Alexa, ale zleciało i trafione życzonka :D buziaczki gorące dla Cioteczek

Posted

Alexik ma w takim razie urodzinki dzień przede mną hihi. :DA ja nie znam daty urodzin żadnego z moich stworów, więc obchodzimy je w dniach przybycia pod mój dach. :]