figa33 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ależ Ona ma oczy!:loveu: jak dobrze ,ze już dziś w ciepełku będzie!:loveu: bardzo tęskniła za mamą? Quote
Reksiu21 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Sliczny maluszek.:loveu: Fajnie ze po 13 stronach watek mozna praktycznie zamknac. Quote
figa33 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 a czy jest szansa na jakieś zdjątka mamusi czyli Mysi , a obecnie Esti?:cool3: Quote
majuska Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Będą fotki na pewno , mamy obiecane z obu domków.... Od Pysi to Karolcia Ty pilnuj, bo pani na Twojego maila ma wysyłać;) Quote
karolciasz28 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 I dostałam pierwszego maila z domciu. Jest super Pysia pięknie zachowuje się na spacerkach,tylko panicznie boi się klatki schodowej. Pani się trochę martwi jak to będzie jak pójdzie do pracy,ale ja myślę że będzie dobrze.:loveu: A to drugi mail cytuje: teraz mogę na spokojnie Ci odpisać;) po pierwsze to mam na imię Ania..żadna tam pani;) i dowiedziałam się że masz 12 lat Karolinko...tak jak moja siostra;) Pysia jest przekochana! cały czas chodzi za mną...Roberta mojego liże i macha ogonem zresztą wszystkich tak mile traktuje nawet moją koleżanke która mnie odwiedziła dzisiaj również zachwyciła się Pysią! Co tam jeszcze...hmm...Pysia jest troche wystraszona gdy tylko otwieram drzwi z zamiarem wyjścia na spacer haha mam niezły ubaw, biore wtedy suchą karme do kieszeni i za każde piętro dostaje smakołyka:)troche to trwa potrafi tak schodzić kilka dobrych minut ale myśle że wnet przełamie barierę:)a tak w ogóle to właśnie śpi pod stołem...i tak strasznie purka....hahaha....troche jej dogadzałam dzisiaj...chyba za bardzo bo teraz nie moge pełnego oddechu wziąść przez ten smrodek hahaha. pozdrawiam Ania;) Quote
majuska Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cudne maleństwo:loveu: Dzięki Karolciu za relację. Quote
figa33 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 zimno na dworze , mokro ...brrrr , a maleństwa w domkach!!:multi::multi::multi: Quote
majuska Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 noooo...jeszcze wczoraj rano po kolanka w błocie biagało... Quote
karolciasz28 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 majuska napisał(a):noooo...jeszcze wczoraj rano po kolanka w błocie biagało... Ale teraz już nie będzie biegać w błocie,tylko leżeć a fotelach:eviltong::multi::multi: Quote
Becia66 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 karolciasz28 napisał(a):Ale teraz już nie będzie biegać w błocie,tylko leżeć a fotelach:eviltong::multi::multi: miała farta Karolciu że tak szybko i to dzięki tobie...:loveu: Quote
fizia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Cudnie wygląda - straszna z Niej kruszynka, całe szczescie, że ma juz cieplutko Quote
Becia66 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Dostałam maila od p.Klaudyny z Warszawy:multi::multi::multi: ,, Witam Pani Beato, Z lekkim rumieńcem zawstydzenia- że tak poźno - przesyłam zdęcia Esti w nowym domu. Myślę , ze mała coraz lepiej się odnajduje. Przestała już chodzić z nosem w mojej nodze na spacerach, przeprosiła się z jedzeniem (nawet z suchą karmą), coraz częściej wychodzi z kosza, zdarza już jej się nawet "uśmiechać" :). Przeżyła nawet "pranie" w wannie - po zmyciu kurzu okazało, że dziewczyna ma piękną lśniącą sierść. Uwielbia być głaskana. Czasami siada obok mnie na kanapie, wtula się i momentalnie zasypia. Oczywiście jest jeszcze zestresowana - ale coraz mniej. pozatym rozkochała w sobie całą moją rodzinę :) pozdrawiamy serdecznie, Klaudyna"" Quote
figa33 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 no piękna jest malutka !:loveu: oj , jak się cieszę!!:loveu::loveu: czekałam na wieści o Esti i .....też mi jakoś tak dobrze na sercu...:multi: Quote
fizia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Jak miło wchodzi się na te Wasze wątki- tyle wspaniałych wiadomości!!:multi: Oby wszystkim innym psiakom pod Waszą opieką równie pięknie się poszczęściło!! Super ogląda się te zdjęcia, widać na nich często, jak bardzo Rodziny czekały i przygotowywały się do przyjęcia psiaka - legowiska, miękkie kocyki, poduszeczki, zabaweczki - cudo!! Esti wygląda prześlicznie, jaka drobinka kochana:loveu: Quote
majuska Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 fizia napisał(a):Jak miło wchodzi się na te Wasze wątki- tyle wspaniałych wiadomości!!:multi: Oby wszystkim innym psiakom pod Waszą opieką równie pięknie się poszczęściło!! Super ogląda się te zdjęcia, widać na nich często, jak bardzo Rodziny czekały i przygotowywały się do przyjęcia psiaka - legowiska, miękkie kocyki, poduszeczki, zabaweczki - cudo!! Esti wygląda prześlicznie, jaka drobinka kochana:loveu: Fiziu z tego co pamiętam to i u Was mnóstwo szczęśliwie zakończonych historii, a sama wiesz jak to jest , niektórym się udaje a wciąż ogrom psiego nieszczęscia czeka... Dzięki za wsparcie i obecność :loveu: Quote
fizia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wiem niestety, taka trochę syzyfowa praca... Jedne uratowany, a na jego miejsce 5 kolejnych... Ale ja sobie zawsze powtarzam to zdanie, że "Ratując jednego psa nie zmienisz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa" Quote
karolciasz28 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Fiziu też zawsze powtarzam to zdanie. Esti kruszynka,mniejsza niż córeczka:loveu::loveu: Quote
karolciasz28 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A tak się wyleguje Pysiolek:loveu::loveu: Quote
karolciasz28 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dostałam maila od Pysiowej Pani: Witam;) Pysia jest bardzo grzeczna, teraz zęby jej wypadają więc wszystkie miśki poobgryzane;)wczoraj została pierwszy raz sama dłuższy czas, jestem w szoku ponieważ wytrzymała przez tyle godzin i zrobiła swoje dopiero na spacerku. Do tej pory wychodziłam z pracy na godz. i ją wyprowadzałam albo robił to mój Robert zawsze o 12. Rano mnie budzi...przychodzi i trąca noskiem...to znaczy że pora wyjść na spacer;) jest świetna. Widziałam zdj. jej mamy i musze powiedzieć że Pyśce też robi się taka czarna łatka na plecach;) w załączniku przesyłam kilka zdjęć Pysieńki Pozdrawiam;) http://img34.imageshack.us/img34/6518/aaaags.jpg http://img21.imageshack.us/img21/1718/aaaa3o.jpg http://img200.imageshack.us/img200/4096/aaaaa1kx.jpg http://img215.imageshack.us/img215/8185/aaaaa2.jpg Quote
figa33 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 jak becia wróci to mam nadzieję ,że będzie nam mogła jakieś wieści przekazać o Mysi/Esti Quote
figa33 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 beciu , zapytaj jak tam się ma Mysia ?:modla: plissssss , tak jakoś często o niej myślę a gdybyś rozmawiała z Panią Mysi to pozdrów ją proszę ode mnie:lol: Quote
Becia66 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='figa33']beciu , zapytaj jak tam się ma Mysia ?:modla: plissssss , tak jakoś często o niej myślę a gdybyś rozmawiała z Panią Mysi to pozdrów ją proszę ode mnie:lol: dobrze figuniu - jutro zadzwonię... Quote
figa33 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 no niedobra ta ciocia becia....nic nie chce napisać o Myszce... Quote
Becia66 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 figa33 napisał(a):no niedobra ta ciocia becia....nic nie chce napisać o Myszce... figuniu przepraszam :oops::oops: ale jakoś ostatnio mało wchodzę na dogo bo zdrowotnie podupadłam i nawet 2 doby w szpitalu spędzilam. A teraz ot tak sobie zipię i spróbuję wszystko pomału nadrobić. Do domku Esti dzwoniłam jeszcze przed świętami, p.Ewa twierdzi że to pies idealny pod każdym względem. Zabiera ją wszędzie ze sobą bo jest bardzo grzeczna i nie stwarza żadnych problemów ani w kontaktach z ludżmi, ani z innymi zwierzętami. Obiecała przysłać nowe zdjęcia, jak tylko dostanę to zaraz wkleję. Reasumując nasza Esti świetnie się czuje w nowym domku. Quote
figa33 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 beciu .... nie wiedziałam...nie choruj:glaszcze: cieszę się ,że Esti tak ma dobrze :multi:, kochana psinka , myślę,że ma jak w niebie Quote
Recommended Posts