Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

becia66 napisał(a):
Pani mieszka na ul. Wybrzeże Jana Pawła||. Ma widok na San i piękne tereny do spacerowania...Właściwie to Pani z panem bo mieszka z narzeczonym i fajnie że pracują w różnych godzinach to sunia nie będzie w domu na długo zostawała sama. Inaczej pieska bym nie dała.

A Beciu jedziesz jutro z Majuską?:razz:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Karolcia, wytłumacz mi gdzie to jest , bo Ty przemyślanka jesteś, bo ja jutro będę tam rano malucha podwozić, ja wjeżdżam do Przemyśla Grunwaldzką, tak od strony Dynowa, Dubiecka...

Dojeżdżasz do Przemyśla i po prawej stronie przed wjazdem na Grunwaldzką będzie zatoka dal autobusów MZK. Wjeżdżasz w tą zatokę i od razu jedziesz wzdłuż ulicy Wybrzeże Jana Pawła II. Z jednej strony będziesz miała San a z drugiej bloki osiedla Kmiecia.
Tam będzie droga pod górkę.

Ja Ci nie wytłumaczę lepiej,bo to mi tłumaczył tato z mamą. Jeżeli będziesz błądzić to może popytasz ludzi,albo nie wiem:roll:

Posted

Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domków dla naszych maleństw i pragnę tu szczególnie podziękować Karolci dzięki której Pysia ma domek..:Rose::buzi:. Masz Karolciu dopiero 12 lat i już jestem pełna podziwu dla ciebie...
Figuniu kochana, a tobie dziękuję za Mysię....:loveu:

Posted

Karolciu , kochane dziecko, gdyby wszystkie dzieciaki były takie to schronisk nie byłoby wcale:calus:
ale co ja mówię dziecko :hmmmm::ices_bla: przecież my tu na dogo w jednym wieku jesteśmy;)

Posted

Dzwoniłam do Pysiowej pani, Pysia została Pysią bo się tak pani podoba...:multi:
Zauroczeni małą, że śliczniutka i taka kochana...:loveu:
Bała się chodzic po schodach ale na kolejnym spacerku radzi sobie już całkiem dobrze.....Wtrąbiła cały obiad i teraz śpi na dywanie na środku pokoju....:loveu:
Pani obiecała że będzie do Karolci wysyłać zdjęcia - ponoć już kilka jest gotowych...:lol:

Posted

Przepraszam za OT.

REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu.
Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie.

Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :(

Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :(

Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł??

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html

Posted

No to wróciłam...
....fajny domek , młodzi pańcia i pan , bardzo kochający zwierzęta, Pysia miała zakupioną całą wyprawkę, jechała przegrzecznie, całą drogę ją podziwiałam, no i nowi Państwo bardzo zauroczeni...na pewno będzie dobrze:p