karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 becia66 napisał(a):Pani mieszka na ul. Wybrzeże Jana Pawła||. Ma widok na San i piękne tereny do spacerowania...Właściwie to Pani z panem bo mieszka z narzeczonym i fajnie że pracują w różnych godzinach to sunia nie będzie w domu na długo zostawała sama. Inaczej pieska bym nie dała. A Beciu jedziesz jutro z Majuską?:razz: Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 karolciasz28 napisał(a):A Beciu jedziesz jutro z Majuską?:razz: Karolciu nigdzie sie nie ruszam bo mam trzeci palec u prawej ręki złamany....:shake: Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 majuska napisał(a):Karolcia, wytłumacz mi gdzie to jest , bo Ty przemyślanka jesteś, bo ja jutro będę tam rano malucha podwozić, ja wjeżdżam do Przemyśla Grunwaldzką, tak od strony Dynowa, Dubiecka... Dojeżdżasz do Przemyśla i po prawej stronie przed wjazdem na Grunwaldzką będzie zatoka dal autobusów MZK. Wjeżdżasz w tą zatokę i od razu jedziesz wzdłuż ulicy Wybrzeże Jana Pawła II. Z jednej strony będziesz miała San a z drugiej bloki osiedla Kmiecia. Tam będzie droga pod górkę. Ja Ci nie wytłumaczę lepiej,bo to mi tłumaczył tato z mamą. Jeżeli będziesz błądzić to może popytasz ludzi,albo nie wiem:roll: Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dobra , dam radę, w końcu w Wawie dałyśmy radę to w Przemyślu też będzie ok. W razie czego mam CB. Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A do kogo pani w końcu dzwoniła do Majuski czy Beci?:razz: Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A ja przed chwilą poprosiłam panią o fotki,jeżeli oczywiście by mogła;):razz: Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 karolciasz28 napisał(a):A do kogo pani w końcu dzwoniła do Majuski czy Beci?:razz: do mnie dzwoniła....:lol: Quote
karolciasz28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pani powiedziała,że będzie systematycznie fotki przesyłać:lol: Quote
Becia66 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Pysia już w nowym domku !!!! :cunao::bigcool: Potem napiszemy więcej....:multi::multi::multi: Quote
figa33 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 oj Pysiulku !!!!!:laola::laola::laola: Quote
fizia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cudnie, obie dziewczynki w cieplych Domkach Quote
karolciasz28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cudnie:multi::multi::multi::smilecol::sweetCyb::sweetCyb::laola: Quote
Becia66 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Dziękuję wszystkim za pomoc w szukaniu domków dla naszych maleństw i pragnę tu szczególnie podziękować Karolci dzięki której Pysia ma domek..:Rose::buzi:. Masz Karolciu dopiero 12 lat i już jestem pełna podziwu dla ciebie... Figuniu kochana, a tobie dziękuję za Mysię....:loveu: Quote
fizia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Oj no to Karolciu - uściski i wielkie uklony dla Ciebie!!! Quote
figa33 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Karolciu , kochane dziecko, gdyby wszystkie dzieciaki były takie to schronisk nie byłoby wcale:calus: ale co ja mówię dziecko :hmmmm::ices_bla: przecież my tu na dogo w jednym wieku jesteśmy;) Quote
karolciasz28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dzięki Beciu,Fiziu,Figuniu:lol: To jeszcze bardziej motywuje mnie do działania!:eviltong: Pysiu wszystkiego dobrego!!:loveu::loveu::multi: Quote
karolciasz28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Majuska wracaj,chcemy się czegoś dowiedzieć.;):razz: Quote
Becia66 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Dzwoniłam do Pysiowej pani, Pysia została Pysią bo się tak pani podoba...:multi: Zauroczeni małą, że śliczniutka i taka kochana...:loveu: Bała się chodzic po schodach ale na kolejnym spacerku radzi sobie już całkiem dobrze.....Wtrąbiła cały obiad i teraz śpi na dywanie na środku pokoju....:loveu: Pani obiecała że będzie do Karolci wysyłać zdjęcia - ponoć już kilka jest gotowych...:lol: Quote
karolciasz28 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 A pani ma jakieś inne zwierzęta? Quote
obraczus87 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Przepraszam za OT. REKS ma czas do końca listopada, później idzie do schronu. Żadne prośby nie pomogą, decyzja jest nieodwołalna. Nie wiem jak tak można, ale widocznie można. W schronisku czeka Reksa TYLKO ŚMIERC. Po 7 latach spedzonych u boku ukochanej Pani, nie wiedział, że na stare lata przyjdzie mu walczyć o życie. Postanowiłam powalczyć o życie Reksa. Ale sama nie dam rady :( Chciałabym umieścic Reksa w DT, niestety na razie mam 20 zł deklaracji, a potrzebne jest około 350-400zł :( Bardzo proszę o wsparcie, o radę, może ktoś z WAs ma jakis pomysł?? http://www.dogomania.pl/forum/f1161/reks-ma-czas-do-30-listopada-potem-schronisko-nowy-dom-potrzebny-natychmiast-146868/index15.html Quote
majuska Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No to wróciłam... ....fajny domek , młodzi pańcia i pan , bardzo kochający zwierzęta, Pysia miała zakupioną całą wyprawkę, jechała przegrzecznie, całą drogę ją podziwiałam, no i nowi Państwo bardzo zauroczeni...na pewno będzie dobrze:p Quote
Recommended Posts