Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No może faktycznie...

Choć ostatnio ogłaszałyśmy takie sunie bliźniaczki, były bardzo ze soba zżyte, co pisałyśmy w ogłoszeniach, pisałyśmy, ze marzymy o wspólnym domu.
Takiego nie udało się znaleźć, ale obie mają już super domy i swoje kanapy

Wkleiłam maluchy tu

http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-mini-pieska-suczke-malego-jak-chihuahua-innego-pieska-malutkiej-rasy-172712/

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13431538#post13431538

Posted

[quote name='majuska']Jedyna pociecha, że mogą się do siebie na wzajem przytulić...[/QUOTE]

Szkoda że Fibi nie siedzi z nimi w boksie.....:shake: ...byłoby im jeszcze cieplej....

Posted

Pisac mi ciężko bo mam strasznie palec zmasakrowany /trzasnęłam drzwiami w samochodzie/,chirurg jutro murowany.....:shake:
Zaciskajac zęby z bólu przy stukaniu w klawiaturę chcę wam donieśc że Mysia ma domek w Warszawie....:multi::multi:
Jesli zdążymy szybko z wizytą przedadopcyjną to pojedzie razem z Korą bokserką......:multi::multi:

Posted

fizia napisał(a):
Oj to wspaniale!!!
..

fiziu to dzięki tobie bo z cafeanimal.....bardzo, bardzo dziękuję...:Rose::calus:
może to jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć bo domek nie sprawdzony ale wszystko dobrze sie zapowiada....:lol:

Posted

majuska napisał(a):
Wiesz Beciu jaka to dzielnica?:multi:

Białołęka-Tarchomin.....
Juz pisałam w tej sprawie do mru i rozmawiałam z figą33.
Mru nie ma na dogo póki co ale figa choc ma daleko to w razie czego oferowała sie podjechac w sobotę....:buzi:

Posted

Trzymam kciuki, żeby to było to.

Jeśli nie ma szans na wspólną adopcję, to może lepiej, że to starsza sunia szybciej znajdzie dom, bo szczeniaka powinno być łatwiej wyadoptować

A tak jeszcze sobie pomyślałam...ale to pewnie zbyt naiwne...czy ten domek mamusi nie mógłby wziąć na DT córeczki, można obiecać dużą ilośc ogłoszeń, że nie zostawimy napewno samych z tym - z domowego tymczsu pewnie znalazłaby dom migiem, jednak często ludzie boją się psów prosto ze schroniska
Ale to pewnie raczej nierealne...
Tylko żal malutkiej, jak tak sama zostanie

Ja, kiedy brałam swoja Śrubkę ze schroniska w Jamrozowiźnie, zostawiłam tam Jej mamę.
Robilam co prawda Lusi dużo ogłoszen i wreszcie po miesiącu znalazła dom - ukazało się Jej ogłoszenie w Metrze
Ale do dziś nie mogę sobie wybaczyć, ze wtedy nie wzięłam Lusi na Dt
Nie miałam niestety zgody domowników
Ale mam takie zdjęcie, na którym ona patrzy na zabieraną Śrubkę, śniło mi się po nocach...

Posted

fizia napisał(a):

Tylko żal malutkiej, jak tak sama zostanie

Fiziu myślę że malutką trzeba bedzie poogłaszać gdzie sie da, jest sliczna, maleńka i może domek szybko sie trafi....
Póki co może zamieszkać z Fibi w jednym boksie to będzie im raźniej....
Ale nie wybiegam jeszcze w przyszłośc bo Mysia jeszcze w przytulisku...i wszystko sie może wydarzyć....:roll: