fizia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A tu są : :) e-gify.pl - gify, animowane gify, gify na bloga! Pictures Animations Dogs MySpace Cliparts Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 może żle robimy ogłaszając je równocześnie ?...... Z doświadczenia wiem że to sie raczej nie sprawdza bo ludzie myślą że trzeba brać obie....:roll: Quote
fizia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No może faktycznie... Choć ostatnio ogłaszałyśmy takie sunie bliźniaczki, były bardzo ze soba zżyte, co pisałyśmy w ogłoszeniach, pisałyśmy, ze marzymy o wspólnym domu. Takiego nie udało się znaleźć, ale obie mają już super domy i swoje kanapy Wkleiłam maluchy tu http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-mini-pieska-suczke-malego-jak-chihuahua-innego-pieska-malutkiej-rasy-172712/ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13431538#post13431538 Quote
Frogg Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Hop na górę! Śliczny uśmiech w pierwszym poście :) Quote
majuska Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jedyna pociecha, że mogą się do siebie na wzajem przytulić... Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='majuska']Jedyna pociecha, że mogą się do siebie na wzajem przytulić...[/QUOTE] Szkoda że Fibi nie siedzi z nimi w boksie.....:shake: ...byłoby im jeszcze cieplej.... Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 mam jedno zapytanie o Mysię /mamusię/ z cafeanimal. Nic zobowiązującego ale bardzo cieszy..... Quote
majuska Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cieszy, cieszy, coś sie dzieje i w końcu sie uda, musi!!! Quote
karolciasz28 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A ja zaczęłam ogłaszać Pysię, samą bez mamusi, może ktoś zauważy. Quote
karolciasz28 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pysia na: [B]kupię psa,psiamania,eogłoszenia24,pineska,przygarnij zwierzaka,adopcje psów, pet world,ojej,gumtree,e-zwierzak,morusek.[/B] Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 dzięki Karolciu wielkie....:calus: i wszystkim, dzięki którym anonimowe z bud wyszły ..:Rose: Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [IMG]http://www.e-gify.strefa.pl/gify/przyroda/kwiaty/kwiaty11.gif[/IMG] Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Pisac mi ciężko bo mam strasznie palec zmasakrowany /trzasnęłam drzwiami w samochodzie/,chirurg jutro murowany.....:shake: Zaciskajac zęby z bólu przy stukaniu w klawiaturę chcę wam donieśc że Mysia ma domek w Warszawie....:multi::multi: Jesli zdążymy szybko z wizytą przedadopcyjną to pojedzie razem z Korą bokserką......:multi::multi: Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Oj to wspaniale!!! I współczuję kontuzji palca.... Quote
majuska Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dobra robota!! Wiesz Beciu jaka to dzielnica?:multi: Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 fizia napisał(a):Oj to wspaniale!!! .. fiziu to dzięki tobie bo z cafeanimal.....bardzo, bardzo dziękuję...:Rose::calus: może to jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć bo domek nie sprawdzony ale wszystko dobrze sie zapowiada....:lol: Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 majuska napisał(a): Wiesz Beciu jaka to dzielnica?:multi: Białołęka-Tarchomin..... Juz pisałam w tej sprawie do mru i rozmawiałam z figą33. Mru nie ma na dogo póki co ale figa choc ma daleko to w razie czego oferowała sie podjechac w sobotę....:buzi: Quote
fizia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Trzymam kciuki, żeby to było to. Jeśli nie ma szans na wspólną adopcję, to może lepiej, że to starsza sunia szybciej znajdzie dom, bo szczeniaka powinno być łatwiej wyadoptować A tak jeszcze sobie pomyślałam...ale to pewnie zbyt naiwne...czy ten domek mamusi nie mógłby wziąć na DT córeczki, można obiecać dużą ilośc ogłoszeń, że nie zostawimy napewno samych z tym - z domowego tymczsu pewnie znalazłaby dom migiem, jednak często ludzie boją się psów prosto ze schroniska Ale to pewnie raczej nierealne... Tylko żal malutkiej, jak tak sama zostanie Ja, kiedy brałam swoja Śrubkę ze schroniska w Jamrozowiźnie, zostawiłam tam Jej mamę. Robilam co prawda Lusi dużo ogłoszen i wreszcie po miesiącu znalazła dom - ukazało się Jej ogłoszenie w Metrze Ale do dziś nie mogę sobie wybaczyć, ze wtedy nie wzięłam Lusi na Dt Nie miałam niestety zgody domowników Ale mam takie zdjęcie, na którym ona patrzy na zabieraną Śrubkę, śniło mi się po nocach... Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 i jeszcze dodam że Pani może wyjechać gdzieś przed Warszawę coby nie błądzić po stolicy.... Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 fizia napisał(a): Tylko żal malutkiej, jak tak sama zostanie Fiziu myślę że malutką trzeba bedzie poogłaszać gdzie sie da, jest sliczna, maleńka i może domek szybko sie trafi.... Póki co może zamieszkać z Fibi w jednym boksie to będzie im raźniej.... Ale nie wybiegam jeszcze w przyszłośc bo Mysia jeszcze w przytulisku...i wszystko sie może wydarzyć....:roll: Quote
majuska Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Becia, a Ty co? nogą klikasz??:eviltong: Quote
Recommended Posts