Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie piękne kruszyneczki ... a Mamusia to już CUDO totalne (Fizia wie, że mam słabość do tych "doroślejszych") - ten filmik mnie rozbroił dokumentnie - jak zobaczyłam te jej ruchy to normalnie biegacz-świderek jak moja osobista Kiarcia :loveu:
gdyby nie to, że mój TZ jest niestety przeciwny powiększeniu naszego stadka (i - jak się zdążyłam przekonać - nie ma niestety już dyskusji :shake: ) - to byłabym pierwsza do zacałowania i zagłaskania Mamusieńki ... (mówiłam mu - weźmy choć na dt, ale on - nie i temat skończony:shake: - uparciuch :mad:)
trzymam więc podwójnie kciukasy za Mamunię-Mysiunię i oby to był TEN domek...

zresztą - obie są boskie i obu potrzebny domek na cito, bo te mroźne nocki :-(:placz:

Posted

No niestety, u mnie też na każde wspomnienie dania DT - nie i koniec...

Oj szkoda Neciu, bo u Ciebie miałaby jak w niebie

Ale miejmy nadzieję, ze równie fajne domy się trafią

Posted

Pani się zgadza na rozmowę , jutro o 15,30 jesteśmy umówione
Pani bardzo sympatyczna:lol:
Trzymajcie kciuki ( za mnie też...bo to mój debiut w takiej roli...:oops:)

Posted

figa33 napisał(a):
Pani się zgadza na rozmowę , jutro o 15,30 jesteśmy umówione
Pani bardzo sympatyczna:lol:
Trzymajcie kciuki ( za mnie też...bo to mój debiut w takiej roli...:oops:)

trzymamy figuniu :thumbs: i jestem pewna że sobie poradzisz.....:razz:

Posted

majuska napisał(a):
Figa! Bądź jak Tommy Lee Jones w " Ściganym":evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:
właśnie wydrukowałam sobie pytania jakie mam zadać ( jest taka ankieta na dogo ) , to jest prawdziwe przesłuchanie:evil_lol:

Posted

figa33 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:
właśnie wydrukowałam sobie pytania jakie mam zadać ( jest taka ankieta na dogo ) , to jest prawdziwe przesłuchanie:evil_lol:

tylko nie przestrasz przyszłą Panią....:evil_lol:
Kieruj sie sercem, rozglądnij się, posłuchaj co mówi i czy np. w razie musu powierzyłabys jej własnego psa.....

Posted

becia66 napisał(a):
tylko nie przestrasz przyszłą Panią....:evil_lol:
Kieruj sie sercem, rozglądnij się, posłuchaj co mówi i czy np. w razie musu powierzyłabys jej własnego psa.....

no nie wiem , nie wiem , czy Pani nie przestraszę:diabloti:
zwłaszcza jeden punk bardzo mi sie podoba - czy zamierzacie państwo żywić psa?:crazyeye:

Posted

figa33 napisał(a):
no nie wiem , nie wiem , czy Pani nie przestraszę:diabloti:
zwłaszcza jeden punk bardzo mi sie podoba - czy zamierzacie państwo żywić psa?:crazyeye:

może miało być czym ?

Posted

Figuś, prawda jest taka, że trzeba po prostu słuchać co Ci serce podpowiada i po kilku chwilach rozmowy pewnie będziesz wiedzieć czy to ten dom...to tak jak na rozmowie o pracę - pierwsze wrażenie często decyduje o całej reszcie;)

Posted

jestem jak najlepszej myśli , Pani miła , zdecydowana w 100% na sunię , przyznała ,że serce jej się wahało między Mysią i Pysią , ale doszła do wniosku ,że Pysia jako młodsza ma większe szanse na adopcje
smyczka i obróżka już są , przygotowana jest na różne niespodzianki ( jest w rodzinie bardzo "charakterny" 16 -letni piesek jamnikopodobny, który nieźle potrafił narozrabiać:cool3:)
zapomniałam powiedzieć o adresatce:oops:
Miła , kontaktowa , sympatyczna młoda osoba:loveu:
Mysiu będziesz mieć cudowny domek!:loveu:

Posted

A ja mam zapytanie o Pysię i brzmi bardzo obiecująco:cool3:
Pani jest z Przemyśla i piszę że bardzo kocha pieski,już nawet miała jedną bidę znalezioną na ulicy,ale wtedy jeszcze nie była zdecydowana na psiaka i bardzo szybko znalazła mu nowy dom.
Pani się cieszy że Pysia jest tak blisko, bo nie chce jej narażać na daleki transport.
Pani mieszka w bloku. Pracuje od 8 do 16 i pyta czy Pysia może zostawać sama w domu przez tyle godzin?