Reksiu21 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 No to super by bylo jakby mala znalazla dom na miejscu. Smutne to jednak ze niemozna domkami wybierac jak tu. Ja nigdy niewydaje psa ponizej roku do domu gdzie pracuja wszyscy po 8 godzin, dorosle psy tez zadko do ludzi ktorzy pracuja wszyscy, a inne organizacje to nawet niewydadza psa zadnego jak sie 4 godziny dziennie pracuje. Znajoma adoptowala odemnie psa, po tym jak szukala w organizacjach, i jak powiedziala ze pracuje od 8 do 12, to jej sie zapytali czy dziecko tez by na tak dlugo same zostawila. To juz gruba przesada chyba, co?:shake: Quote
karolciasz28 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Reksiu21 napisał(a):No to super by bylo jakby mala znalazla dom na miejscu. Smutne to jednak ze niemozna domkami wybierac jak tu. Ja nigdy niewydaje psa ponizej roku do domu gdzie pracuja wszyscy po 8 godzin, dorosle psy tez zadko do ludzi ktorzy pracuja wszyscy, a inne organizacje to nawet niewydadza psa zadnego jak sie 4 godziny dziennie pracuje. Znajoma adoptowala odemnie psa, po tym jak szukala w organizacjach, i jak powiedziala ze pracuje od 8 do 12, to jej sie zapytali czy dziecko tez by na tak dlugo same zostawila. To juz gruba przesada chyba, co?:shake: Mocno przesadzili:shake: Jak oni tak do każdego to ja nie wiem jakie psy domy znajdują.:shake: Quote
Becia66 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Mysia juz w nowym domku !!! :multi::multi::multi: To jeszcze zdjęcia z dzisiejszego transportu. Malutka była bardzo grzeczna, przespała przytulona do mnie przez całą drogę....:loveu: Zauroczyła swoja nową panią od pierwszego wejrzenia....:loveu::loveu::loveu: Pani nie spodziewala sie że Mysia taka malutka, że na zdjęciach wyglądała na większą......bo ona faktycznie strasznie malutka jest. W samochodzie Pani juz czekało na nia nowe łóżeczko i wszystkie niezbędne akcesoria a w domu pyszne jedzonko...Rozczuliło mnie to bardzo bo widać że Mysia bedzie miała jak w niebie...:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 karolciasz28 napisał(a):A ja mam zapytanie o Pysię i brzmi bardzo obiecująco:cool3: Pani jest z Przemyśla i piszę że bardzo kocha pieski,już nawet miała jedną bidę znalezioną na ulicy,ale wtedy jeszcze nie była zdecydowana na psiaka i bardzo szybko znalazła mu nowy dom. Pani się cieszy że Pysia jest tak blisko, bo nie chce jej narażać na daleki transport. Pani mieszka w bloku. Pracuje od 8 do 16 i pyta czy Pysia może zostawać sama w domu przez tyle godzin? Karolciu daj mi namiar na tę Panią bo sprawa wymaga wielu dodatkowych pytań.....:roll: Quote
figa33 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 świetne wiadomości!:loveu: i zdjęcia cudowne! jaki pysio słodki.... a posłanko cudne! Wszystkiego dobrego maleńka:loveu: Quote
fizia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Fantastycznie!! Bardzo się cieszę! A Mysia jest prześliczna!:loveu: Quote
figa33 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ciekawe jak tam pierwsza nocka minęła:cool3: Quote
Becia66 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 figa33 napisał(a):ciekawe jak tam pierwsza nocka minęła:cool3: sama jestem ciekawa ale nie będę z rana telefonami bombardować....:cool3: Quote
majuska Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ja już " Korową " zbombardowałam, a co??:eviltong: Quote
necia25 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 SUPER WIEŚCI :multi::multi::multi: Mysiunia przepięknie wygląda :loveu: oby i Córcia szybciutko do nowego domciu trafiła :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 becia66 napisał(a):Karolciu daj mi namiar na tę Panią bo sprawa wymaga wielu dodatkowych pytań.....:roll: Wiem Beciu wiem:eviltong: Właśnie miałam Cię o to pytać. Tylko pani odpisała wczoraj że postara się...przyjechać po sunię we wtorek po 17 i czy to nie jest za późno, ja zaraz pani odpiszę i przekażę korespondencję.:p Quote
Becia66 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 karolciasz28 napisał(a):Wiem Beciu wiem:eviltong: Właśnie miałam Cię o to pytać. Tylko pani odpisała wczoraj że postara się...przyjechać po sunię we wtorek po 17 i czy to nie jest za późno, ja zaraz pani odpiszę i przekażę korespondencję.:p Karolciu dawaj te kobietę do mnie, ja nic o niej nie wiem, a skoro psiaka wystawiam to chce jak najlepszy dom dla niego....tym bardziej że Pysia ma zaklepany wyjazd do Reksio w najbliższym czasie. Jeśli ten dom spełni moje oczekiwania to do Reksio pojedzie inna bida. Sprawa bardzo pilna.... Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 becia66 napisał(a):Karolciu dawaj te kobietę do mnie, ja nic o niej nie wiem, a skoro psiaka wystawiam to chce jak najlepszy dom dla niego....tym bardziej że Pysia ma zaklepany wyjazd do Reksio w najbliższym czasie. Jeśli ten dom spełni moje oczekiwania to do Reksio pojedzie inna bida. Sprawa bardzo pilna.... Beciu wyśle jej numer telefonu do Ciebie i poproszę żeby zadzwoniła,ok? Bo ona pisała że w razie pytań będzie dzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu,a to jest numer Majuski;) Quote
Becia66 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 karolciasz28 napisał(a):Beciu wyśle jej numer telefonu do Ciebie i poproszę żeby zadzwoniła,ok? Bo ona pisała że w razie pytań będzie dzwoniła pod numer podany w ogłoszeniu,a to jest numer Majuski;) wszystko jedno czy do mnie czy do majuski ale niech zadzwoni czym prędzej bo jutro Pysia w razie czego musi miec paszport wyrobiony z czipem i wtedy pies do Przemysla juz nie pojedzie... Quote
Becia66 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Mysia /teraz Esti / śpi prawie bez przerwy od wczoraj....:evil_lol: Apetyt dopisuje, koo na polku a siuu w domku póki co... W tej chwili leży na kanapie i śpi albo udaje że śpi bo łypie jednym okiem..:eviltong: Póki co jest dobrze....i tak musi być. Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 becia66 napisał(a):wszystko jedno czy do mnie czy do majuski ale niech zadzwoni czym prędzej bo jutro Pysia w razie czego musi miec paszport wyrobiony z czipem i wtedy pies do Przemysla juz nie pojedzie... Ale widać że pani zależy na piesku,ona by chciała na środę specjalnie bo wtedy dzień wolny i bardziej by się z Pysią poznała i suczce od razu by było lepiej..:razz: Podałam jej numer do Ciebie. Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A jeszcze transport,czy ktoś może Pyśkę odwieść? A zresztą Becia ustali:p Quote
Becia66 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Karolciu gdyby Pani tak bardzo zależało to już by do mnie dzwoniła. Nie będziemy w takim razie czekać czy sie zdecyduje bo jesli nie , to Pysia zostanie z palcem w nosie tzn. w przytulisku, a mrozy tuż -tuż. I nie zrozumiałam co napisałaś bo pierwsze piszesz że pani chce przyjechać, a za chwilę że suczke trzeba odwieżć..... Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 becia66 napisał(a):Karolciu gdyby Pani tak bardzo zależało to już by do mnie dzwoniła. Nie będziemy w takim razie czekać czy sie zdecyduje bo jesli nie , to Pysia zostanie z palcem w nosie tzn. w przytulisku, a mrozy tuż -tuż. I nie zrozumiałam co napisałaś bo pierwsze piszesz że pani chce przyjechać, a za chwilę że suczke trzeba odwieżć..... Tak napisałam? O sorry,bo pani mówiła że wolałaby jakby ktoś odwiózł suczkę... Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 A na kiedy jest planowany wyjazd do Reksiu? Ale pani mi odpisała,że zadzwoni pod podany numer...:roll: Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Już wszystko ugadane, ja jutro malucha zawożę do Przemyśla, a do Reksiu pojedzie inny psiak na jej miejsce, pani zdążyła w porę zadzwonić więc wszystko ok. Dobra robota dziewczyny!!! Kolejny psiak na kanapę wskakuje:p Quote
karolciasz28 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 majuska napisał(a):Już wszystko ugadane, ja jutro malucha zawożę do Przemyśla, a do Reksiu pojedzie inny psiak na jej miejsce, pani zdążyła w porę zadzwonić więc wszystko ok. Dobra robota dziewczyny!!! Kolejny psiak na kanapę wskakuje:p Majuska:loveu::loveu: Ale naprawdę??:multi::multi: I pani w porządku? A na jakiej ulicy pani mieszka?:eviltong::multi: Ale pani ma refleks,dobrze że jeszcze zdążyła:multi::multi: Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 karolciasz28 napisał(a): A na jakiej ulicy pani mieszka?:eviltong::multi: Pani mieszka na ul. Wybrzeże Jana Pawła||. Ma widok na San i piękne tereny do spacerowania...Właściwie to Pani z panem bo mieszka z narzeczonym i fajnie że pracują w różnych godzinach to sunia nie będzie w domu na długo zostawała sama. Inaczej pieska bym nie dała. Quote
majuska Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Karolcia, wytłumacz mi gdzie to jest , bo Ty przemyślanka jesteś, bo ja jutro będę tam rano malucha podwozić, ja wjeżdżam do Przemyśla Grunwaldzką, tak od strony Dynowa, Dubiecka... Quote
Recommended Posts