gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 No na dworzec to mnie nogi przetransportują, a z dworca, no cóż to będzie 2 w nocy, spac chyba trzeba Wiciu i Kreciu. Ale jak nie możesz.... Trochę gorzej z kasą bo spłukałyśmy się w tym miesiącu.:angryy: Agnieszka Quote
Bea1 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Beatko, jesteś niesamowita!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Witokret Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Cały czas podtrzymuję Beatko propozycje podwózki - nie mam wprawdzie kłopotów ze snem ;) ale nie ma sensu żebyście z psiakiem (pewnie zestresowanym) po nocy ganiały... Będziemy w kontakcie Quote
Witokret Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Sorki dopiero teraz zauważyłam, że to Agnieszka pisała :) - w takim razie zamiast Betako powinno byc Agnieszko ;) Quote
gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 No pewnie że ja. Gdzie tam starą Beacie będę w świat wysyłac. Jeszcze się zgubi i co zrobię. Poza tym ja mam studencki więc będzie o połowę taniej. Dziś wieczorem mama bedzie wiedziała, którego dokładnie Łyska jedzie do Wrocławia. I tu mały problemik ale myślę, że do obejścia. Wrócę z Łyską 15. 01 a dziewczyna przyjedzie między 17-19. Jeśli ojcu przyprowadzę 6 futro do domu to myslę, że obedrze mnie z mojego. Czy ktoś da jej kacik na 2 dni. Ja będe już wolniejsza więc zaopiekuję się nią w ciągu dnia ale spac musi w ciepełku:p . Rekonesans mieszkania we Wrocławiu odbędzie się w czwartek. Bardzo Ci Wrocławska Beatko dziękujemy :loveu: . AGNIESZKA Quote
Witokret Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Coś pokombinujemy z domkiem - tylko napisz dokładnie od kiedy do kiedy... Quote
gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Wskakuj szybko na górę i chwal się wszystkim jaka z Ciebie szczęściara :loveu: Quote
rybon36 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 ojejjuniuuuuuuuu!!!!!! HURRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :calus: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola:ja mam transporter wprawdzie w kolorze różowym ale nikt przynajmniej z niego nie będzie chciał Cię Ciociuniu okraść.Mówiłam, że się spełni, trzeba tylko poczekać, jadę do wawy w piątek wieczorem po syna, mogę go dostarczyć. Diamencik nasz kochany.... ale ubranie teraz na gwałt potrzebne, czy ktoś umie szyć? ja mogę polar dać ale szyć nie umiem:oops: Quote
gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 O ile wczesniej nie załatwie transporterka to usmiecham sie piknie do Cioci Rybona36:D . Diamencik to Sliczna Panienka i modna wiec teraz róz chyba w modzie .Jak tam młodziezy Wity i Krety? Modny to kolor? W transporterku bedzie miała wygodnie i bezpiecznie i w miare ciepło.Rybonku36 bedziemy w kontakcie.:lol: :lol: :lol: Ubranko Ciocia BEA1 jej ofiaruje ale dopiero jak przyjedzie do Wrocka.Wiec może ktos pozyczy z warszawiaków aby delikatna Łyska nie zmarzła w drodze do W-wy.;) Quote
Witokret Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Kontenerek załatwiony! Bumbecki zaraz szykuje :) Ubranka niestety nie mamy :( więc trzeba coś skombinować... "Diamencik to Sliczna Panienka i modna wiec teraz róz chyba w modzie .Jak tam młodziezy Wity i Krety? Modny to kolor?" :lol: No proszę i do "młodzieży" człowieka jeszcze zaliczą :razz: nic tylko domki psiakom znajdować ;) Ciocia Rybon - nastepny na celowniku jest kto...???? - dla ułatwienia napiszę, że jest niedużyyyy ślicznyyyy i rudyyyy no i taki troszkę nieśmiały i puchaty ;) Quote
gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Tak Rybonku 36 !!! Ty wiesz o kim marzymy i myslimy:lol: :lol: :lol: Quote
rybon36 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 ubranie , bardzo odpowiednie z nogawicami i długimi rękawami na polarze pożyczy moja Kopiejka, już z nia obgadałam temat, więc i tak, chcąc niechcąc musita się ze mną spotkać Cioteczki.......:evil_lol: Quote
Witokret Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Rybonku, a może trzeba gdzieś podjechać ...??? Quote
Witokret Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ciocia Beatka - masz prezencik dla Łyski na pw ;) Quote
gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Przecież ciacho bedzie tak jak pisałysmy:lol: :lol: :lol: .Tylko kupne -bo nie mam czasu na gary;) .Psiaki czekają Quote
rybon36 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Witokreciu zapraszam, do mnie jedzie się 3 dni na wielbłądzie przez pustynię, ja w Mińsku, w cywilizacji będziemy w piątek po synalka, dosłowimy się co do miejsca a co do transportera, to ten mój zniewieściały , różowy jest na 2 koty, taki większy, ciacho mogę zrobić ja.Tylko herby parzyć nie umiem!Może tedy jakieś małe spotkanko w niedzielę koła gospodyń wiejskich i miejskich, mamy co obgadać a jest jeszcze coś do omówienia, mam na oku tragiczne schronisko w Węgrowie.....bez prądu i wody z dotacjami z miasta 500 zł na miesiąc i 70 psów, w tym połowa bez bud! Quote
Bea1 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Mnie nie ma za co dziękować, to czysta przyjemność..:multi: A Ty Agnieszko i Twoja Mama jesteście cudowne...kolejne osoby do sklonowania:multi: Quote
Bea1 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Beatko to może gdzieś wysłac ubranko? aby miala malutka na drogę? Quote
gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Mysle ze zobaczymy sie z Rybonem36 w piatek jak bedzie w W-WIE,BO JEST Z OKOLIC I MUSI PODJECHAC DO CENTRUMÓW.:lol: Quote
Witokret Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ja chętnie :) - no to czekamy z ciastem, kuwetkami, transporterami i fatałaszkami do pniontku :lol: Quote
Agnieszka103 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 rybon36 napisał(a):Witokreciu zapraszam, do mnie jedzie się 3 dni na wielbłądzie przez pustynię, ja w Mińsku, w cywilizacji będziemy w piątek po synalka, dosłowimy się co do miejsca a co do transportera, to ten mój zniewieściały , różowy jest na 2 koty, taki większy, ciacho mogę zrobić ja.Tylko herby parzyć nie umiem!Może tedy jakieś małe spotkanko w niedzielę koła gospodyń wiejskich i miejskich, mamy co obgadać a jest jeszcze coś do omówienia, mam na oku tragiczne schronisko w Węgrowie.....bez prądu i wody z dotacjami z miasta 500 zł na miesiąc i 70 psów, w tym połowa bez bud! Cieszę się niezmiernie, że nasza śliczna będzie miała dobry domek :) Mam jednak przy okazji prośbę, napiszcie coś więcej na temat tego schroniska w Węgrowie. Nie mówię "już teraz" ale może później jakiś wątek na jego temat? Quote
g_o_n_i_a Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Hej! Agnieszko, wydaje mi się, ze ktoś będzie mógł Cię odebrać z dworca i zawieźć spowrotem Ciebie i Łyseczkę... ;-) Quote
GuniaP Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Sprawdzalam połaczenia Rzeszów-Warszawa i sa dwa autobusy bezpośrednie 13.30 i 14.50 na Dworzec Wwa Zachodnia. Moze lepiej by Ci było wracac autobusem niz pociagiem z przesiadką? Quote
gamoń Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Guniu ja myślałam o autobusie ale: po pierwsze jedzie sie mniej więcej tyle samo czasu. Ja już wiozłam raz pieska pociągiem i jak się rozsądnie pogada z konduktorem to można z pieskiem chwilę pospacerowa po korytarzu żeby rozprostował kości i nie musi cały czas siedziec w kontenerku tylko możesz go wziąśc na kolanka jak pasażerowie sie zgodzą. W autokarze juz gorzej bo połazic nie ma gdzie a jak siedzi koło ciebie puszysta rozwalająca się Pani to nie dośc że masz kontenerek na kolanach to jeszcze babę na sobie. Psu duszno. Poza tym postoje autokarowe są z reguły chyba raczej krótkie więc zanim ją wydostanę z kontenerka by sikła to z powrotem będę musiała ją zapakowac, a jak będę miała 20 min przerwy to dam jej pospacerowa chwilę i zrobic co potrzeba. Ja bym ją najchętniej odrzutowcem tu przywiozła. Ja wiem że to długi czas jazdy, ale autokar jedzie niewiele krócej a wydaje mi się że komfort jazdy jest mniejszy. Goniu byłabym bardzo wdzięczna, jeśli byłaby taka możliwoś to my z Łysią bardzo chętnie skorzystamy:lol: Quote
Recommended Posts