Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No na dworzec to mnie nogi przetransportują, a z dworca, no cóż to będzie 2 w nocy, spac chyba trzeba Wiciu i Kreciu. Ale jak nie możesz.... Trochę gorzej z kasą bo spłukałyśmy się w tym miesiącu.:angryy:
Agnieszka

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cały czas podtrzymuję Beatko propozycje podwózki - nie mam wprawdzie kłopotów ze snem ;) ale nie ma sensu żebyście z psiakiem (pewnie zestresowanym) po nocy ganiały... Będziemy w kontakcie

Posted

No pewnie że ja. Gdzie tam starą Beacie będę w świat wysyłac. Jeszcze się zgubi i co zrobię. Poza tym ja mam studencki więc będzie o połowę taniej. Dziś wieczorem mama bedzie wiedziała, którego dokładnie Łyska jedzie do Wrocławia. I tu mały problemik ale myślę, że do obejścia. Wrócę z Łyską 15. 01 a dziewczyna przyjedzie między 17-19. Jeśli ojcu przyprowadzę 6 futro do domu to myslę, że obedrze mnie z mojego. Czy ktoś da jej kacik na 2 dni. Ja będe już wolniejsza więc zaopiekuję się nią w ciągu dnia ale spac musi w ciepełku:p . Rekonesans mieszkania we Wrocławiu odbędzie się w czwartek. Bardzo Ci Wrocławska Beatko dziękujemy :loveu: . AGNIESZKA

Posted

ojejjuniuuuuuuuu!!!!!! HURRRRAAAAAAAA!!!!!!!!!!:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :calus: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola:ja mam transporter wprawdzie w kolorze różowym ale nikt przynajmniej z niego nie będzie chciał Cię Ciociuniu okraść.Mówiłam, że się spełni, trzeba tylko poczekać, jadę do wawy w piątek wieczorem po syna, mogę go dostarczyć. Diamencik nasz kochany.... ale ubranie teraz na gwałt potrzebne, czy ktoś umie szyć? ja mogę polar dać ale szyć nie umiem:oops:

Posted

O ile wczesniej nie załatwie transporterka to usmiecham sie piknie do Cioci Rybona36:D . Diamencik to Sliczna Panienka i modna wiec teraz róz chyba w modzie .Jak tam młodziezy Wity i Krety? Modny to kolor?
W transporterku bedzie miała wygodnie i bezpiecznie i w miare ciepło.Rybonku36 bedziemy w kontakcie.:lol: :lol: :lol:
Ubranko Ciocia BEA1 jej ofiaruje ale dopiero jak przyjedzie do Wrocka.Wiec może ktos pozyczy z warszawiaków aby delikatna Łyska nie zmarzła w drodze do W-wy.;)

Posted

Kontenerek załatwiony! Bumbecki zaraz szykuje :) Ubranka niestety nie mamy :( więc trzeba coś skombinować...

"Diamencik to Sliczna Panienka i modna wiec teraz róz chyba w modzie .Jak tam młodziezy Wity i Krety? Modny to kolor?" :lol:

No proszę i do "młodzieży" człowieka jeszcze zaliczą :razz: nic tylko domki psiakom znajdować ;)

Ciocia Rybon - nastepny na celowniku jest kto...???? - dla ułatwienia napiszę, że jest niedużyyyy ślicznyyyy i rudyyyy no i taki troszkę nieśmiały i puchaty ;)

Posted

ubranie , bardzo odpowiednie z nogawicami i długimi rękawami na polarze pożyczy moja Kopiejka, już z nia obgadałam temat, więc i tak, chcąc niechcąc musita się ze mną spotkać Cioteczki.......:evil_lol:

Posted

Witokreciu zapraszam, do mnie jedzie się 3 dni na wielbłądzie przez pustynię, ja w Mińsku, w cywilizacji będziemy w piątek po synalka, dosłowimy się co do miejsca a co do transportera, to ten mój zniewieściały , różowy jest na 2 koty, taki większy, ciacho mogę zrobić ja.Tylko herby parzyć nie umiem!Może tedy jakieś małe spotkanko w niedzielę koła gospodyń wiejskich i miejskich, mamy co obgadać a jest jeszcze coś do omówienia, mam na oku tragiczne schronisko w Węgrowie.....bez prądu i wody z dotacjami z miasta 500 zł na miesiąc i 70 psów, w tym połowa bez bud!

Posted

Mnie nie ma za co dziękować, to czysta przyjemność..:multi: A Ty Agnieszko i Twoja Mama jesteście cudowne...kolejne osoby do sklonowania:multi:

Posted

rybon36 napisał(a):
Witokreciu zapraszam, do mnie jedzie się 3 dni na wielbłądzie przez pustynię, ja w Mińsku, w cywilizacji będziemy w piątek po synalka, dosłowimy się co do miejsca a co do transportera, to ten mój zniewieściały , różowy jest na 2 koty, taki większy, ciacho mogę zrobić ja.Tylko herby parzyć nie umiem!Może tedy jakieś małe spotkanko w niedzielę koła gospodyń wiejskich i miejskich, mamy co obgadać a jest jeszcze coś do omówienia, mam na oku tragiczne schronisko w Węgrowie.....bez prądu i wody z dotacjami z miasta 500 zł na miesiąc i 70 psów, w tym połowa bez bud!

Cieszę się niezmiernie, że nasza śliczna będzie miała dobry domek :)
Mam jednak przy okazji prośbę, napiszcie coś więcej na temat tego schroniska w Węgrowie. Nie mówię "już teraz" ale może później jakiś wątek na jego temat?

Posted

Sprawdzalam połaczenia Rzeszów-Warszawa i sa dwa autobusy bezpośrednie 13.30 i 14.50 na Dworzec Wwa Zachodnia. Moze lepiej by Ci było wracac autobusem niz pociagiem z przesiadką?

Posted

Guniu ja myślałam o autobusie ale: po pierwsze jedzie sie mniej więcej tyle samo czasu. Ja już wiozłam raz pieska pociągiem i jak się rozsądnie pogada z konduktorem to można z pieskiem chwilę pospacerowa po korytarzu żeby rozprostował kości i nie musi cały czas siedziec w kontenerku tylko możesz go wziąśc na kolanka jak pasażerowie sie zgodzą. W autokarze juz gorzej bo połazic nie ma gdzie a jak siedzi koło ciebie puszysta rozwalająca się Pani to nie dośc że masz kontenerek na kolanach to jeszcze babę na sobie. Psu duszno. Poza tym postoje autokarowe są z reguły chyba raczej krótkie więc zanim ją wydostanę z kontenerka by sikła to z powrotem będę musiała ją zapakowac, a jak będę miała 20 min przerwy to dam jej pospacerowa chwilę i zrobic co potrzeba. Ja bym ją najchętniej odrzutowcem tu przywiozła. Ja wiem że to długi czas jazdy, ale autokar jedzie niewiele krócej a wydaje mi się że komfort jazdy jest mniejszy.
Goniu byłabym bardzo wdzięczna, jeśli byłaby taka możliwoś to my z Łysią bardzo chętnie skorzystamy:lol: