Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No słowo daję - prawdziwa królewna :loveu: Piesia brzmi prawie jak Łysia.
Ojej straaasznie się cieszę, że ma taką wspaniałą pańcię :lol:
Serdeczne pozdrowienia dla p. Joli od ciotki, która cały czas tęskni za Łysiaczkiem (Piesiaczkiem).
A dla Piesi :loveu: o!

Posted

jak najbardziej. Rozmawiałam z Magdą. Łysol vel Piesia jest nadal poduszkowcem. Pani jest bardzo zadowolona, towarzystwo kotów jest dla niej nadal sprzyjające. Przesyła Całusy:loveu:

Posted

gamoń napisał(a):
jak najbardziej. Rozmawiałam z Magdą. Łysol vel Piesia jest nadal poduszkowcem. Pani jest bardzo zadowolona, towarzystwo kotów jest dla niej nadal sprzyjające. Przesyła Całusy:loveu:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:

Posted

o raaanyyyy, doczytrałam do końca i rozmiękczyłam parówkę, która jadłam, juz wróciłam z brrrr ferii, wszyscy chorzy, o tu taaaaakie dobre wieści..:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Strrasznie was przepraszam za brak wiadomości, ale mnie chyba coś nie lubią komputery...
NO WIĘC: Piesia jest super!! Apetyt ma jak odkurzacz- trzeba jej papu wydzielać, to stoi i świdruje człowieka reflektorkami. Strupki już prawie pozchodziły, łysy łepek itp. smarujemy dermosanem, myjemy wygryzione uszka- a malutka to bardzo lubi! Trochę jest jeszcze wystraszona- jak się czegoś zlęknie to zmiata szybciutko do koszyczka. Jest pieskiem supercichym, właściwie to jeszcze nie słyszałam jej głosu -?
No, ale najlepsze to są reakcje znajomych i sąsiadów- "ooooo"
Koty ją lubią, śpi z Ciocią i właściwie to jest tylko jeden malutki problem: wychodzenie na dwór- w takie zimno!!! to Piesia nie chce, ucieka do domku, albo stoi i podkurcza łapki- no i już jej się 2 razy zdażył mały "wypadek", oj!!
Mam nadzieję, że jak się ociepli, to będzie lepiej.
POZDROWIENIA OD PIESI!!!

Posted

Oj, Ciociu...
Ubranko ciut za duże, ale i tak malutka w nim chodzi, nowe "się szyje", jak będzie gotowe to tamto do zwrotu- przyda się pewnie następnej psinie.
Ale ubranko ubrankiem, a temperatura jest taka, że brrr!

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Będą zdjęcia, będą!! Tylko niech ja wreszcie opanuję to ustrojstwo... No l muszę pożyczyć cyfrówkę od Marcinów, a oni na razie wyjechani. Ale obiecuję!! BĘDĄ ZDJĘCIA!!!!

:multi: :multi: Wreszcie zobaczymy Piesię w nowym domku! :multi: :multi:

Posted

Okropnie przepraszam za brak zdjęć i wieści, ale ostatnio miałam strraszne historie (odsyłam na wątek psów ze Żmigrodu)... Przysięgam: w tym tygodniu coś pstryknę! Piesia jest kochana i cichutka- taka psia Calineczka... no dobra, Calineczka-odkurzaczyk... Boi się ciągle ruchu i hałasu (zmykamy do koszyczka), ręki (uff, tylko głaszczą, albo smarują) no i najbardziej: spacerów (nie wyrzucaj mnie!! nie wyrzucaj!!! ja chcę do domciu!!!!) Uszka się ślicznie zagoiły, na łepku jeszcze kilka strupków. Ma nowe ubranko, szyte na miarę, czerwone- no królewskie, a co! z porteczkami, więc przynajmniej nie marznie, ale i tak woli łóżeczko od jakichś głupich pomysłów z wychodzeniem. Śpi u cioci na poduszce (pod kołderką) i czasem całuje nieśmiało... Od wczoraj jest u cioci mój łobuz Paolek i... od razu wylizał małą po łepetynce! Piesię w ogóle wszyscy kochają, nawet koty już ją polubiły i śpią razem z nią.
Pozdrawiam w imieniu Piesi!!

Posted

A gdzie tam takie maleństwo ma wychodzić w taki mróz - łapeczki się poodmrażają :shake: Jak tak dalej pójdzie to ciotki buciki przysponsorują ;) coby królewnie łapinki nie marzły :loveu: No i czekamy na fotki !!! :mad: