Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety dziś nie wiem dowiem się jutro bo i tak juz cały ranek przegadałam z Pania Haliną i Panią z Wrocławia. Dziś wieczorem będę miała wstępne informację bo Pani z Wrocławia wykona telefon do schroniska. Nie chcę też tak bardzo zawraca głowy kierowniczce bo ona opiekuje się nie tylko Łysią ale też innymi psami i ma pewnie mnóstwo roboty. Umówiłam sie na jutro na telefon i chce byc konsekwentna. Napisz dziewczynie, że dowiem sie jutro rano.

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to z niecierpliwością czekamy na koniec tygodnia - może juz coś więcej będzie wiadomo :) a Łysuleczka niech pomalutku psychicznie nastawia się na domek :lol:
PS Beatko jakby co to dawaj znać...

Posted

Rany boskie, 2 dni mnie nie było a tu takie wiesci!!!! przeczytałam wszystko jednym tchem - zdecydowanie stawiam na panią z Wrocka, w razie czego służę jakąś pomoca na terenie Warszawy, do Lublina też mogę po nią pojechać tak jak poprzednio po Lenkę......boziiuniu kochana, zadziałało!!!!!!!! Kochana Łysinko, to chyba to, jmniku skrzyżowany z grzywaczem chińskim - pod kołderkę marsz!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

widzę, że popołudniowa ciociozmiana już sie stawiła, super, ciotka poranna może spokojnie powolutku zdążać do domku pozostawiając skarbunię w doskonałych rękach, dbajcie też o Rydzusia z wątku o Rydzusiu, staruszku z Krakowa

Posted

Hej, widze, ze same fantastyczne wiadomosci.
Mam nadzieje, ze domek i plany się powiodą. :kciuki: Wrazie czego jest jeszcze ktos chętny, zdaje się, ze do Agnieszki dzwoniła Pani z Małopolski... Jest bardzo zainteresowana, a w głosie wyczułam lekką nutkę smutku, ze Łyska juz jest prawie zaadoptowana...

Posted

Nie wiem jakie ta Pani ma wymagania co do psa (np. wielkosc). Jeżeli wszystko juz bedzie pewne z adopcją Łyski, to ja przedzwonię, zapropnuję owe psiaki i zobaczymy co będzie.

Posted

Tak !!!!!!:loveu: :loveu: :n00b: Zwycięstwo nad niemocą!!!!!!!!!!!!!! I niech mi teraz ktoś powie że są rzeczy niemożliwe :mad: . Jest zgoda Pani Halinki. Jutro będę wiedziała którego dokładnie dnia przyjedzie siostrzenica Pani z Wrocławia. W sobotę jadę do Rzeszowa po Łysię, by ją przywieźc do Wawy. Ze stolicy Łysia pojedzie limuzyną pod Wrocławską kołderkę. W związku z tym Poszukiwany jest koci transporterek dla malutkiej kochanej Łyski oraz prośba do rzeszowskich dziewczyn: czy ktoś mi pomoże w dotarciu do schroniska> Nie wiem jak będę miała pociągi, więc szukanie na oślep może sprawic, że zamiast siedziec w pociągu będziemy z Łysią siedziały na peronie i czekały na następny I Zmarźnie dziewczyna:angryy: . Tak nie może byc!!!!
Agnieszka (niedoskonały Gamoń)

Posted

Oj Wy chyba musicie zając się naszym Piksiorem, co od szczeniaka siedzi w schronisku i nikt go nie chce - jesteście Wielkie!! :multi: :multi: :multi: :multi:

Agnieszka, pomozemy Ci jakos zebys dojechala bez problemu. A wiesz o której masz pociąg z Warszawy do Rzeszowa i na którą jest przewidywany przyjazd?

Posted

Jutro mama wszystkiego się dowie. Chcę przyjechac jak najwcześniej by nie wracac po nocy. Wiecie co się teraz dzieję w pociągach.... Nawet z gaci Cię okradną:-(

Posted

Czy mam juz się cieszyć i zdejmować Łyskę z allegro. Mam kolejne pytanie o sunię:

W jakim wieku jest Łyska ? Czy choruje na coś przewlekle ? Jakie jest jej usposobienie ?
Dziękuję
Konrad

adres: [email protected]

Co odpowiedzieć i czy juz ją usunąć. Napiszcie bo nic nie wiem. Trzeba zająć się innymi - jest jeszcze śliczna maleńka Pieguska z Lublina - cudo nad cudy. Schronisko ją wykończ\y. No i Iwa, która wykończy mnie :lol:

Piszcie bo nie wiem czy pić.;)

Posted

Tak sobie wstępnie patrzylam (rozklady przeciez sa w necie). Nie zworujcie się na tym, niech Beatka dokladnie jutro sprawdzi.
Agnieszka, moglabyś (przykładowo) wyjechać z Warszawy o 6:05 i dojechałabyś o 11:34 albo wyjechała o 7:05 i dojechała na 12:40 (według rozkładu)... Wczesniej pociagów nie ma - no o 1:00 nad ranem.
Ale z Rzeszowa jest dopiero odjazd o 17:35 i przyjazd do Warszawy o 1:45...

Oj mogą być małe kłopoty. :(

Posted

Gogciu zdejm odpisz pakuj inne bidy tym ludziom. Jak potrzeba Łysego to ogolimy. Pozdrawaim Agnieszka
Nie martw się Gonia. ja będę z psem zaczepno obronnym o nazwie Łyska. Myślałam, ze z pociągami będzie gorzej. Na chwile uciekam

Posted

gamoń napisał(a):
Gogciu zdejm odpisz pakuj inne bidy tym ludziom. Jak potrzeba Łysego to ogolimy. Pozdrawaim Agnieszka
Nie martw się Gonia. ja będę z psem zaczepno obronnym o nazwie Łyska. Myślałam, ze z pociągami będzie gorzej. Na chwile uciekam

może Pazurka wezmą -on taki łysiutki biedniutki

Posted

Bardzo, bardzo Wam dziękuje za pomoc w znalezieniu domu dla Łyski, dziękuje również cała załoga "Kundelka", wszyscy się ogromnie cieszą, że psina będzie miała dom i ze są Ludzie na tym świecie z sercem.
Ach brak mi słów po prostu :-)

Posted

:loveu: no to bylo do przewidzenia, ze taka sliczna Łysuleczka znajdzie szybciutko domek ;) Teraz mooocnooo trzymamy kciuki zeby wszystko sie UDAŁO !!!

PS gdyby byl potrzebny transport z dworca lub na dworzec albo jakakolwiek inna pomoc - dawajcie znac !!!