gamoń Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Łyska spała jak zwykle jak aniołek. Zaliczyła spacerek i jedzonko. Jest psim aniołem. No i oczywiście poduszkowcem. Jutro Wielka Podróż. Czekamy na Pania Magdę i Panią Jolantę około 15. Ps. Szczegóły od weta napisze ciocia Witokret Quote
GuniaP Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Halo Warszawa tu Rzeszow :-) dziekujemy za wiadomości. Quote
gamoń Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Powiem w skrócie. Łysia uwielbia wizyty u weta :lol: i nawet nie mrugnie okiem przy zabiegach (krople do oczu ,masc ,temperatura) Super równiez jeździ samochodem Trzeba ją przytulic i spi. Łyska mówi DOBRANOC CIOTKOM!!!!! Quote
g_o_n_i_a Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Witokret Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 No więc nasz Łysiulaczek jest zdrowym i baaardzooo grzecznym psiulkiem :lol: Jedyne problemy jakie ma to sprawy zwyrodnieniowe stawów i kręgosłupa. No i oczywiscie trzeba bardzo dbać o skórę (te łysiutkie miejsca - zwłaszcza na łepeczku) i o oczki, które są bardzo wrażliwe. Pani doktor napisała na karteczce wszystkie wskazówki i dała do zrealizowania recepty :) Łysiulek to po prostu anioł :loveu: zawsze i wszędzie wie jak się zachować - no prawdziwa dama !!! Straaasznie zazdroszczę jej nowej pańci :lol: Ciociu Agnieszko wycałuj i wyściskaj raz jeszcze ode mnie Królewnę :-( No i Łysiuleczku - jedź do swojego domeczku :loveu: Quote
gamoń Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 UWAGA!!!! Ostatnie wskazówki od cioteczki Agnieszki i Beaty .Wyprawka -gotowa:lol: .Ostatnie całusy i dodatkowe mizianie od cioteczek Witokretów:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i Łysia poduszkowiec szykuje sie do drogi. Szerokiej acz spokojnej drogi dla Łysi -KOCHANEJ SUNI>:loveu: :loveu: :loveu: A my trzymamy kciuki i ocieramy łezki ze szczescia i z powodu rozstania. Powodzenia Łysiu-Cudna ,Łagodna, Dzielna psinko. Wszystkiego Dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gamoń Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Pojechała!!! Szerogiej drogi Łysiu. Pani Magda dobrze się tobą zaopiekuje :biggrina: :mdrmed: :bye: :bye: :bye: Quote
gamoń Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Wyruszyli!!!! Na podusi i pod kocykiem podróż zniose dobrze tak prosiła przekazac Łyska:lol: dziekuje Wam wszystkim za pomoc w znalezieniu dla mnie domku:loveu: . Quote
Igusia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Wszyskiego dobrego maleńka.:lol: Bądz szczęsliwa w nowym domku:loveu: Quote
Witokret Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :placz: :placz: :placz: i do tego taka straszna pogoda i drogi koszmarne :shake: ale ciężką podróż ma Łysiaczek. Tylko jedźcie ostroznie ze skarbeczkiem... No i czekamy na wiadomosci już z popodróży !!! Nno i trzymamy kciuki za nowy domek naszej królewny :loveu: Quote
GuniaP Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Tez cały wieczór myśle jak im podróż mija... Powinni juz dojeżdzac do Wrocławia. Quote
g_o_n_i_a Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Koniecznie napiszcie jak będziecie cos wiedziec. Quote
GuniaP Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Jak minęła pordóz? Co u Łysi? Napiszcie coś prosze. Quote
Witokret Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Łyyysiaaa !!! HALO HALO - co tam u Ciebie ??? Quote
gamoń Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Dopiero wróciłam ze szkoły. Łysia dojechała koło 24 do Wrocka. Była bardzo grzeczna w samochodzie i nie sprawiała żadnego problemu. Pani Jolanta była zachwycona naszą Łysolką. Magda obiecała mi wysła zdjęcia w ciągu najbliższych kilku dni i zadzwonię jutro dowiedziec się jak się Łysia sprawuje. Ale na dziś wszystka w jak najlepszym porzadku :lol: Agnieszka Quote
Witokret Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :multi: nasze Łysiątko kochane :loveu: no to super !!! Ciociu Agnieszko czekamy na dalsze info nnno i na zdjatka królewny :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Rzeszów oczywiscie tez czeka na informacje :multi: Quote
Bea1 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 dostałam smsa od Pani Joli, że malutka powoli się oswaja, koty przyjeły ją bardzo dobrze i jest ok:multi: Quote
Witokret Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 ufff.... ja juz tu jajo znoszę ;) A czy Łysiulka to dalej "Łysiulka" ? bo ona strasznie przyzwyczaiła się do tego imienia... Quote
Bea1 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 i Pańcia na malutką nie mówi Łysia tylko Piesia:cool1: Quote
Recommended Posts