Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łyska spała jak zwykle jak aniołek. Zaliczyła spacerek i jedzonko. Jest psim aniołem. No i oczywiście poduszkowcem. Jutro Wielka Podróż. Czekamy na Pania Magdę i Panią Jolantę około 15.
Ps. Szczegóły od weta napisze ciocia Witokret

• Replies 529
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem w skrócie. Łysia uwielbia wizyty u weta :lol: i nawet nie mrugnie okiem przy zabiegach (krople do oczu ,masc ,temperatura)
Super równiez jeździ samochodem
Trzeba ją przytulic i spi.
Łyska mówi DOBRANOC CIOTKOM!!!!!

Posted

No więc nasz Łysiulaczek jest zdrowym i baaardzooo grzecznym psiulkiem :lol: Jedyne problemy jakie ma to sprawy zwyrodnieniowe stawów i kręgosłupa. No i oczywiscie trzeba bardzo dbać o skórę (te łysiutkie miejsca - zwłaszcza na łepeczku) i o oczki, które są bardzo wrażliwe. Pani doktor napisała na karteczce wszystkie wskazówki i dała do zrealizowania recepty :) Łysiulek to po prostu anioł :loveu: zawsze i wszędzie wie jak się zachować - no prawdziwa dama !!! Straaasznie zazdroszczę jej nowej pańci :lol:
Ciociu Agnieszko wycałuj i wyściskaj raz jeszcze ode mnie Królewnę :-(
No i Łysiuleczku - jedź do swojego domeczku :loveu:

Posted

UWAGA!!!!
Ostatnie wskazówki od cioteczki Agnieszki i Beaty .Wyprawka -gotowa:lol: .Ostatnie całusy i dodatkowe mizianie od cioteczek Witokretów:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i Łysia poduszkowiec szykuje sie do drogi.
Szerokiej acz spokojnej drogi dla Łysi -KOCHANEJ SUNI>:loveu: :loveu: :loveu:
A my trzymamy kciuki i ocieramy łezki ze szczescia i z powodu rozstania.
Powodzenia Łysiu-Cudna ,Łagodna, Dzielna psinko.
Wszystkiego Dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Wyruszyli!!!!
Na podusi i pod kocykiem podróż zniose dobrze tak prosiła przekazac Łyska:lol:
dziekuje Wam wszystkim za pomoc w znalezieniu dla mnie domku:loveu: .

Posted

:placz: :placz: :placz: i do tego taka straszna pogoda i drogi koszmarne :shake: ale ciężką podróż ma Łysiaczek. Tylko jedźcie ostroznie ze skarbeczkiem... No i czekamy na wiadomosci już z popodróży !!! Nno i trzymamy kciuki za nowy domek naszej królewny :loveu:

Posted

Dopiero wróciłam ze szkoły. Łysia dojechała koło 24 do Wrocka. Była bardzo grzeczna w samochodzie i nie sprawiała żadnego problemu. Pani Jolanta była zachwycona naszą Łysolką. Magda obiecała mi wysła zdjęcia w ciągu najbliższych kilku dni i zadzwonię jutro dowiedziec się jak się Łysia sprawuje. Ale na dziś wszystka w jak najlepszym porzadku :lol:
Agnieszka