gamoń Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Z tego co wiem Magda jest teraz bardzo zajeta szukaniem domku dla Dzekiego z Żmigrodu i musi zdac sie na pomoc brata. Musimy wiec czekac i oblizywac sie smakiem :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Tęsknnimy za Łysolkiem :placz: Quote
gamoń Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 My też tęsknimy. A najbardziej teskni chyba Witokret;) . Obawiam się jednak dziewczyny ze jej jest tam chyba bardzo dobrze bo za nami nie tęskni. Poduszkuje!!!! Cały czas :lol: Quote
Witokret Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 :placz: oj tęskni tęskni... masz rację Gamońku. Ale za to ma w komputerku zdjątka królewny :loveu: i sobie na nie od czasu do czasu patrzy :lol: nnno i chętnie na nowe by popatrzył :mad: Quote
ulvhedinn Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 O rany... widze, że tu Ciocie już chyba na mnie klątwy rzucają za milczenie... A faktycznie byłam zajęta, bo u mnie w domu mieszka Dżeki po operacji, a Miśkę- moją osobistą bernardynę musiałam "wypożyczyć" koleżance( chciała zjeść gościa) i teraz ją muszę odwiedzać... Łysia-Piesia jest ciągle pieskiem baardzo ostrożnym i nieufnym, ale uczy sie chętnie i pomalutku oswaja ze swoją pozycją... Troszkę to wygląda tak, jakby wciąż nie wierzyła, że ma już domek i własną pańcię na zawsze. Poduszkowiec z niej pierwszorzędny, ale coraz śmielej domaga się jedzonka- przedtem trzeba ją było zanosić z łóżeczka do miski, teraz leci sama staje i patrzy pytająco! Na spacerkach też jest coraz żwawsza i odważniejsza::Dog_run: Miałyśmy małą niedyspozycję, bo mały łasuch wypił zakazane mleko (rozlało się) i miał chory brzuszek... Na szczęście już wszystko jest w najlepszym porządku!! Nad zdjęciami pracuję, tylko...:comp26: Pozdrawiam!!!! Quote
ulvhedinn Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Jeszcze raz przepraszam, ale mam taki koszmarny kołowrót, ta sprawa z Dżekim: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20881&highlight=%BFmigrodzki -mam teraz 3 psiaki razem ok. 110 kg:cool3: , i jeszcze sesja, a do cioci przyjechał wnuk 8 lat i muszę brać udział w zajmowaniu się nim...:huh: Piesiaczek ma się coraz lepiej, "załapała" już całkiem o co chodzi z tym wychodzeniem, biega odważniej i cieszy się z poprawy pogody (no myślę!):Dog_run: pewnie ją rozpaskudzamy, ale co tam! W dzień śpi grzecznie w koszyczku na materacyku i poduszeczce, a wieczorem tup, tup, tup do ciocinego łóżka, gdzie czeka druga podusia i kołderka. Dzisiaj się kąpała, więc pachnie olejkiem kokosowym, łysinki smarujemy dermosanem, uszka zagojone, oczka przepłukane- full service!!! Teraz czekamy na zazielenioną trawkę i słoneczko... i aparat foto... Pozdrawiamy!!! :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 [quote name='ulvhedinn']Jeszcze raz przepraszam, ale mam taki koszmarny kołowrót, ta sprawa z Dżekim: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20881&highlight=%BFmigrodzki -mam teraz 3 psiaki razem ok. 110 kg:cool3: , i jeszcze sesja, a do cioci przyjechał wnuk 8 lat i muszę brać udział w zajmowaniu się nim...:huh: Piesiaczek ma się coraz lepiej, "załapała" już całkiem o co chodzi z tym wychodzeniem, biega odważniej i cieszy się z poprawy pogody (no myślę!):Dog_run: pewnie ją rozpaskudzamy, ale co tam! W dzień śpi grzecznie w koszyczku na materacyku i poduszeczce, a wieczorem tup, tup, tup do ciocinego łóżka, gdzie czeka druga podusia i kołderka. Dzisiaj się kąpała, więc pachnie olejkiem kokosowym, łysinki smarujemy dermosanem, uszka zagojone, oczka przepłukane- full service!!! Teraz czekamy na zazielenioną trawkę i słoneczko... i aparat foto... Pozdrawiamy!!! :multi: Piesiu :loveu: Ale Ci się poszczęsciło... :multi: :multi: Czekamy na zdjęcia (chociaz jedno ;) ) i kolejne relacje. Quote
milena182 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 juz stracilam nadzieje ze zobacze jej swieze zdjecie:| Quote
ulvhedinn Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ze względu na wstrętna pogodę Piesiulek kategorycznie odmawia wychodzenia na spacerki:evil_lol: więc ciocia nauczyła malutką siusiać na kawałek namiotówki (nieprzemakalne).... Jak raz czy dwa było słońce- noo wtedy to biegamy radośnie, ale jak jest zimno, albo deszcz:shake: Poza tym Piesia w domku też chodzi w kubraczku- taki malutki łysolek, a po ziemi ciągnie... sama się doprasza wdzianka! Jak sie czegoś wystraszy, albo narozrabia to siedzi cicho, cichutko w koszyczku... a tak to biega po domku, albo śpi na kanapie:loveu: Zdjęcia będą jak tylko dam radę (o ile wcześniej nie zwariuję)- na razie mam kołowrót- dom znalazł Dżeki, ale jestem ciągle uziemiona przy Aksie... Pozdrawiamy wszystkie ciocie!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Witokret Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Łysiaczek (Piesiaczek) kochany :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ulvhedinn Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Haaa! Dziś jest słoneczko, więc królewiątko zgodziło się łaskawie na spacerek!!! Mam nadzieje, że poprawa pogody sprawi cud i mała będzie robic na dworze- bo w domu wybrała reprezentacyjne miejsce- środek pokoju, przed tv... i tam stoi kuwetka... :evil_lol: Juz nie wspominajac, że jak mała nabroi, to JA obrywam burę- bo na Piesię krzyczeć nie wolno:mad: Quote
g_o_n_i_a Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 My oczywiscie też... Tęskno nam za Łysolkiem :( Quote
Witokret Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Dobrze, że mam troszkę zdjęć Łysiuleczka jeszcze jak u Gamońków była... to sobie chociaż od czasu do czasu na nią popatrzę o! Quote
gamoń Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Przyznaj się że wytapetowałaś sobie nią ścianę w dużym pokoju :diabloti: Quote
Witokret Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 gamoń napisał(a):Przyznaj się że wytapetowałaś sobie nią ścianę w dużym pokoju :diabloti: Oj żeby tylko ;) i jeszcze w pracy nad biurkiem wisi :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Witokret napisał(a):Oj żeby tylko ;) i jeszcze w pracy nad biurkiem wisi :evil_lol: Ciotka się zakochała na dobre w Łysolku :eviltong: Quote
Witokret Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Oj to prawda :loveu: i cały czas tęskni za królewną...I nie może doczekać się na zdjęcia :mad: Quote
gamoń Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Magda juz wiem że sesja Ci sie wali ale jak cioteczki sie wkurza to na głowe Ci sie zwala:eviltong: :eviltong: :eviltong: i wtedy juz klapa z sesja na całej linii.:mad: :mad: :mad: :mad: Rób te zdjecia .ZDJECIA!!!!! Quote
Witokret Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dobrze gadasz Gamońku :evil_lol: to kiedy jadziem do Wrocka ??? :diabloti: Quote
Recommended Posts